|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:45 am
Julka BeeWolf_san Mumbi Nox czy jak mu tam mnie nie zbanowal, tylko jakas Ridsu. Jeszcze smiala powiedziec ze mam male cycki. Tjjjaaaa jasne ze mnie widziala C mam. Sama pewnie ma malutkie blaugh >Lol< Bez komentarza ... tia... znowu cycki... czasem mi sie zwracac chce... A ty tylko, plugastwa plugastwa i pugastwa, w głowie ci tylko swinstwa, chodziło mi o banowanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:45 am
siemasz Bee
paskudo jedna... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:46 am
BeeWolf_san A ty tylko, plugastwa plugastwa i pugastwa, w głowie ci tylko swinstwa, chodziło mi o banowanie... a mi o cycki bo... cycki fajne sa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:47 am
Julka siemasz Bee paskudo jedna... domokun No bez przesady, jestem szkaradny ale nie paskudny. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:47 am
Julka BeeWolf_san A ty tylko, plugastwa plugastwa i pugastwa, w głowie ci tylko swinstwa, chodziło mi o banowanie... a mi o cycki bo... cycki fajne sa rofl zalezy czyje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:48 am
BeeWolf_san Julka siemasz Bee paskudo jedna... domokun No bez przesady, jestem szkaradny ale nie paskudny. mrgreen jestes sexowny heart a to wystarczy by byc paskuda rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:48 am
Julka BeeWolf_san A ty tylko, plugastwa plugastwa i pugastwa, w głowie ci tylko swinstwa, chodziło mi o banowanie... a mi o cycki bo... cycki fajne sa rofl A pewnie ze sa fajne. Misiak lubi je tarmosic, ale czego ona sie czepia? kots ja zna z reala? czemiu ona taka jest? Ma pryszcze czu co? nieeoruzmiem nic z tego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:49 am
nie mow ze masz kompleksy wszystkie sa fajne zwlaszcza te duzeeeeeeeeeeeeeeeeee rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:50 am
Mumbi A pewnie ze sa fajne. Misiak lubi je tarmosic, ale czego ona sie czepia? kots ja zna z reala? czemiu ona taka jest? Ma pryszcze czu co? nieeoruzmiem nic z tego crying wiesz co to znaczy: zamknij sie czasami... chyba wiem jak ja musialam wkurzac ludzi soba... sweatdrop Omi wybacz... juz nie bede rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:51 am
Wiecei co? Ta rozmowa jest debilna... cycki i ridsu...nie mamy o czym gadac?
Ide pasjansa poukladac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:52 am
Dra-Matha Wiecei co? Ta rozmowa jest debilna... cycki i ridsu...nie mamy o czym gadac? Ide pasjansa poukladac... a ja obiad zjesc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:53 am
Dra-Matha Wiecei co? Ta rozmowa jest debilna... cycki i ridsu...nie mamy o czym gadac? Ide pasjansa poukladac... ta tez mnie to wciagneło, odbierz trade.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:53 am
wilczus, podejrzewam, ze chcesz za to gole zdjecia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:54 am
Dra-Matha wilczus, podejrzewam, ze chcesz za to gole zdjecia XD Nie styknie mi buziak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:55 am
BeeWolf_san Dra-Matha wilczus, podejrzewam, ze chcesz za to gole zdjecia XD Nie styknie mi buziak. *buzibuzi* Jak przyjedziesz, to tez ci dam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|