|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:32 am
Mumbi Nox czy jak mu tam mnie nie zbanowal, tylko jakas Ridsu. Jeszcze smiala powiedziec ze mam male cycki. Tjjjaaaa jasne ze mnie widziala C mam. Sama pewnie ma malutkie blaugh Masz cos do malych cyckow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:33 am
Dra-Matha Mumbi Dra-Matha Tez bys smedzila, jakbys po 2 latach urzedowania na gai dostala bana za cos, czego nie mozesz zrozumiec. Ja tez dostalam bana na Polish poll Center! Glupi klub. co oni sobie mysla. Ciagle przezywaja ludzi i sie z tego ciesza. ale ja dostalam bana W OGOLE. nie moge sie na moje konto dostac...wyniuchali, ze sobie autoodswierzanie dalam, jak przegladalam fora ><" jak to mozna zrobic? Glupieutka jestem, nie znam sie za bardzo na kompach. GG opanowalam ostatnio sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:33 am
Mumbi jak to mozna zrobic? Glupieutka jestem, nie znam sie za bardzo na kompach. GG opanowalam ostatnio sweatdrop Klikasz prawym przyciskiem myszy i tam masz taka opcje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:35 am
Dra-Matha Mumbi Nox czy jak mu tam mnie nie zbanowal, tylko jakas Ridsu. Jeszcze smiala powiedziec ze mam male cycki. Tjjjaaaa jasne ze mnie widziala C mam. Sama pewnie ma malutkie blaugh Masz cos do malych cyckow? Cycusie kazdy ma jakie lubi. Ja swoje lubie. Nie jestem lesbijka ale na cudze tez lubie patrzec. Nie mam nic do malych piersi. Tylko nielubie jak misiak oglada sie na ulicy za takimi na ulicy. mowi ze gruszeczki podziwia. Ja mu dam z kopa za to podziwianie. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:37 am
Mumbi Dra-Matha Mumbi Nox czy jak mu tam mnie nie zbanowal, tylko jakas Ridsu. Jeszcze smiala powiedziec ze mam male cycki. Tjjjaaaa jasne ze mnie widziala C mam. Sama pewnie ma malutkie blaugh Masz cos do malych cyckow? Cycusie kazdy ma jakie lubi. Ja swoje lubie. Nie jestem lesbijka ale na cudze tez lubie patrzec. Nie mam nic do malych piersi. Tylko nielubie jak misiak oglada sie na ulicy za takimi na ulicy. mowi ze gruszeczki podziwia. Ja mu dam z kopa za to podziwianie. stare Slusznie ze kopa. Jak ma jedne na miejscu, to niech sie nie gapi na cudze. Nienawidze tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:38 am
Mumbi Nox czy jak mu tam mnie nie zbanowal, tylko jakas Ridsu. Jeszcze smiala powiedziec ze mam male cycki. Tjjjaaaa jasne ze mnie widziala C mam. Sama pewnie ma malutkie blaugh >Lol< Bez komentarza ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:39 am
Dra-Matha Mumbi Dra-Matha Mumbi Nox czy jak mu tam mnie nie zbanowal, tylko jakas Ridsu. Jeszcze smiala powiedziec ze mam male cycki. Tjjjaaaa jasne ze mnie widziala C mam. Sama pewnie ma malutkie blaugh Masz cos do malych cyckow? Cycusie kazdy ma jakie lubi. Ja swoje lubie. Nie jestem lesbijka ale na cudze tez lubie patrzec. Nie mam nic do malych piersi. Tylko nielubie jak misiak oglada sie na ulicy za takimi na ulicy. mowi ze gruszeczki podziwia. Ja mu dam z kopa za to podziwianie. stare Slusznie ze kopa. Jak ma jedne na miejscu, to niech sie nie gapi na cudze. Nienawidze tego. nie widze takiej opcji. pokazesz mi? To chamskie jak on to robi. Ja mam siedziec w domu, a on po miescie chodzi z kumplami. Ciarki mam jak to slysze zawsze. Nie chce crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:39 am
BeeWolf_san Dra-Matha Tez bys smedzila, jakbys po 2 latach urzedowania na gai dostala bana za cos, czego nie mozesz zrozumiec. A napisałaś do admina ?? Do jednego z modow...sama sie musialam upminac, zeby do mnie napisali, bo nikt dupy z wyjasnieniem nie ruszyl. Adwokata tez zbanowali. I nic, zadnych wyjasnien. Czlowiek se pare razy autoodswierzanie wlaczy i kapa....125k w goldach i pareset k w rzeczach poszlo sie kochac...ksywka tez...alez jestem zla na siebei.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:40 am
BeeWolf_san Mumbi Nox czy jak mu tam mnie nie zbanowal, tylko jakas Ridsu. Jeszcze smiala powiedziec ze mam male cycki. Tjjjaaaa jasne ze mnie widziala C mam. Sama pewnie ma malutkie blaugh >Lol< Bez komentarza ... czemu bez? nie wstydz sie. Ciebie tez wywalila? co to jest za jedna? Nie lubie jej. Uwaza sie za wielka panne, a sama pewnie nic nie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:42 am
Dra-Matha BeeWolf_san Dra-Matha Tez bys smedzila, jakbys po 2 latach urzedowania na gai dostala bana za cos, czego nie mozesz zrozumiec. A napisałaś do admina ?? Do jednego z modow...sama sie musialam upminac, zeby do mnie napisali, bo nikt dupy z wyjasnieniem nie ruszyl. Adwokata tez zbanowali. I nic, zadnych wyjasnien. Czlowiek se pare razy autoodswierzanie wlaczy i kapa....125k w goldach i pareset k w rzeczach poszlo sie kochac...ksywka tez...alez jestem zla na siebei. Zła kobieta z ciebie oi! zła... talk2hand mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:42 am
Mumbi nie widze takiej opcji. pokazesz mi? To chamskie jak on to robi. Ja mam siedziec w domu, a on po miescie chodzi z kumplami. Ciarki mam jak to slysze zawsze. Nie chce crying Jakiej przegladarki uzywasz? Choc w sumie to bez roznicy... Klikasz prawym przyciskiem myszy na jakies pole w okienku...pokazuje ci sie takie male menu...i tam masz taka opcje autoodswierzanie, czy cos podobnego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:43 am
Mumbi BeeWolf_san Mumbi Nox czy jak mu tam mnie nie zbanowal, tylko jakas Ridsu. Jeszcze smiala powiedziec ze mam male cycki. Tjjjaaaa jasne ze mnie widziala C mam. Sama pewnie ma malutkie blaugh >Lol< Bez komentarza ... czemu bez? nie wstydz sie. Ciebie tez wywalila? co to jest za jedna? Nie lubie jej. Uwaza sie za wielka panne, a sama pewnie nic nie ma. HAHAAHA, ona słurzy podemna ... przynosi partyzantom piwo, kluci sie, prasuje zmywa, gotuje [aczkolwiek marnie ale jednak] ... Mnie zbanować bajek nie opowiadaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:43 am
BeeWolf_san Mumbi Nox czy jak mu tam mnie nie zbanowal, tylko jakas Ridsu. Jeszcze smiala powiedziec ze mam male cycki. Tjjjaaaa jasne ze mnie widziala C mam. Sama pewnie ma malutkie blaugh >Lol< Bez komentarza ... tia... znowu cycki... czasem mi sie zwracac chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:44 am
ktos wchodzi na cienki lod...
nie radzilabym sie czeiac Ridsu, ona jest w porzadku...
widocznie masz male cycki... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:45 am
BeeWolf_san Zła kobieta z ciebie oi! zła... talk2hand mrgreen Zla, dzika i wkurzona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|