|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 3:18 pm
Omega Sun BeeWolf_san HALOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooo cssssiiiiii bo wszystkich pobudzisz .... *zwija sie w klebek na podlodze, bo nie chce jej sie slac lozka* Wokalista Turisas :] Wesoły chlopak. 
Turla ja w kont bo na srodku troche zawadza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 3:29 pm
BeeWolf_san
Turla ja w kont bo na srodku troche zawadza.moze byc i w kacie, dzis mi wszystko jedno blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 3:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 3:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 1:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 1:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 4:09 am
Hejaaa hejjjjjaaa!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 5:37 am
*puff* *smedzi w te i we wte*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 5:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 5:50 am
Tez bys smedzila, jakbys po 2 latach urzedowania na gai dostala bana za cos, czego nie mozesz zrozumiec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:25 am
Dra-Matha Tez bys smedzila, jakbys po 2 latach urzedowania na gai dostala bana za cos, czego nie mozesz zrozumiec. Ja tez dostalam bana na Polish poll Center! Glupi klub. co oni sobie mysla. Ciagle przezywaja ludzi i sie z tego ciesza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:27 am
Dra-Matha Tez bys smedzila, jakbys po 2 latach urzedowania na gai dostala bana za cos, czego nie mozesz zrozumiec. A napisałaś do admina ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:29 am
Mumbi Dra-Matha Tez bys smedzila, jakbys po 2 latach urzedowania na gai dostala bana za cos, czego nie mozesz zrozumiec. Ja tez dostalam bana na Polish poll Center! Glupi klub. co oni sobie mysla. Ciagle przezywaja ludzi i sie z tego ciesza. Nox taka gildie prowadzi, no popatrzcie a taki spokojny chłop był z nego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:31 am
Mumbi Dra-Matha Tez bys smedzila, jakbys po 2 latach urzedowania na gai dostala bana za cos, czego nie mozesz zrozumiec. Ja tez dostalam bana na Polish poll Center! Glupi klub. co oni sobie mysla. Ciagle przezywaja ludzi i sie z tego ciesza. ale ja dostalam bana W OGOLE. nie moge sie na moje konto dostac...wyniuchali, ze sobie autoodswierzanie dalam, jak przegladalam fora ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 21, 2006 6:31 am
BeeWolf_san Mumbi Dra-Matha Tez bys smedzila, jakbys po 2 latach urzedowania na gai dostala bana za cos, czego nie mozesz zrozumiec. Ja tez dostalam bana na Polish poll Center! Glupi klub. co oni sobie mysla. Ciagle przezywaja ludzi i sie z tego ciesza. Nox taka gildie prowadzi, no popatrzcie a taki spokojny chłop był z nego. Nox czy jak mu tam mnie nie zbanowal, tylko jakas Ridsu. Jeszcze smiala powiedziec ze mam male cycki. Tjjjaaaa jasne ze mnie widziala C mam. Sama pewnie ma malutkie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|