|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:55 pm
Autark ja tylko tego ... wesolych swiat mrgreen *przytul do nozek Aidanny i myk z POGG* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:55 pm
Autark ja tylko tego ... wesolych swiat mrgreen *przytul do nozek Aidanny i myk z POGG* eek rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:56 pm
Lucjusz witam ninja cos sie was duzo zrobilo podejzewam ze tu zycie rozkwita noca smile hiehiehie... ponury zniwiarzu niewinnych serc... kope lat biggrin gdzie sie bylo jak mnie nie bylo ? ps: thx za koment do ost. fotki, nawet jak jest paskudna to moglibyscie powiedziec !! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:56 pm
Aidanna wiedzialam! karzesz mi sie zamknac gdzies bom brzydka jak noc crying jak moj Adam sie dowie ze se zdjecia w majtkach robilam to tez mnie zamknie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:57 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna a ja sie nie pokaze bom brzydka domokun ty brzydka... nie zartuj, ale nie pokazuj sie... ja chce miec twoja urode tylko dla siebie ninja wiedzialam! karzesz mi sie zamknac gdzies bom brzydka jak noc crying wrecz przeciwnie... nie chce zeby inni mi Ciebie podrywali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:57 pm
Ozzwald Autark ja tylko tego ... wesolych swiat mrgreen *przytul do nozek Aidanny i myk z POGG* domokun widzisz... ten mnie kocha pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:59 pm
Julka Lucjusz witam ninja cos sie was duzo zrobilo podejzewam ze tu zycie rozkwita noca smile hiehiehie... ponury zniwiarzu niewinnych serc... kope lat biggrin gdzie sie bylo jak mnie nie bylo ? ps: thx za koment do ost. fotki, nawet jak jest paskudna to moglibyscie powiedziec !! scream hahaha widzisz jak dawno to bylo ze zapomnialas nawet ze dziewczyna jestem smile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Autark ja tylko tego ... wesolych swiat mrgreen *przytul do nozek Aidanny i myk z POGG* domokun widzisz... ten mnie kocha pirate xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna a ja sie nie pokaze bom brzydka domokun ty brzydka... nie zartuj, ale nie pokazuj sie... ja chce miec twoja urode tylko dla siebie ninja wiedzialam! karzesz mi sie zamknac gdzies bom brzydka jak noc crying wrecz przeciwnie... nie chce zeby inni mi Ciebie podrywali... oj tak... te ziomy co nas mijali... oni tacy seksi byli @.@ wink ti... glupi ti x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:01 pm
tak poza ta para zakochanych cos fajnego tu sie dzieje? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:01 pm
Lucjusz hahaha widzisz jak dawno to bylo ze zapomnialas nawet ze dziewczyna jestem smile whee o przepraszam... nadal mam pmki od Ciebie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:02 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Autark ja tylko tego ... wesolych swiat mrgreen *przytul do nozek Aidanny i myk z POGG* domokun widzisz... ten mnie kocha pirate xp *czochra wloski* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:03 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Autark ja tylko tego ... wesolych swiat mrgreen *przytul do nozek Aidanny i myk z POGG* domokun widzisz... ten mnie kocha pirate xp *czochra wloski* 4laugh ja go bede miec na oku... *zazdrosny*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:04 pm
Lucjusz tak poza ta para zakochanych cos fajnego tu sie dzieje? wink ze kto? ninja xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|