|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:28 am
Lethiel Iael Lethiel Iael *zamienia myszke w swoją miniaturke* a teraz lepiej xd .. ciebie tym bardziej 3nodding *przytulas* hehe *przytulas wielki ale nie tak zeby nie połamać zeber* hieh xd Widzę że już się Pani poprawiło , bo znów " przytulasy " rozdajesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Ntsumi_Aya Point.Zer0 Mogę i powalczyć , ale jaki w tym sens - ja wierzę w Wielki Walki , jeden na jednego , idea na ideę , Prawda na inną Prawdę - walka dla zabicia czasu jast nudna *bawi się świetlistymi biczami wychodzącymi z ramion* nie ma sprawy...poczekaj tylko nastawię sobie kości*nastawiła ratk rękęi nogi*no to dawaj...używamy broni???na śmierć?? no i moshe jeszcze krwawo??? miło będzie smile Jak chcesz , tylko wybierz sobie broń *rozciete gruzy i ściany zawalonej zbrojowni odlatują do tył , mimo że bicze nie zdążyły wykonać ruchu* katana...*nachwilkę wybiega z pokoju i wraca z długą kataną* tej nie złamiesz...nie łam to pamiątka po bracie crying *katana zalśniła*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lol.. znowu będą walczyc... gonk *chowa sie za fotelikiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:29 am
Lethiel lol.. znowu będą walczyc... gonk *chowa sie za fotelikiem* jak chcesz możemy przejść gdzieś indziej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Lethiel Iael Lethiel Iael *zamienia myszke w swoją miniaturke* a teraz lepiej xd .. ciebie tym bardziej 3nodding *przytulas* hehe *przytulas wielki ale nie tak zeby nie połamać zeber* hieh xd Widzę że już się Pani poprawiło , bo znów " przytulasy " rozdajesz wink hihi.. lol. uwielbiam przytulasy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya katana...*nachwilkę wybiega z pokoju i wraca z długą kataną* tej nie złamiesz...nie łam to pamiątka po bracie crying *katana zalśniła* Gotowa ? *z za pleców wystrzeliwywuje chmara świetlistych , lustrzących się i lśniących kolorami tęczy biczy , układających się w sześć skrzydeł*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:30 am
Point.Zer0 Ntsumi_Aya katana...*nachwilkę wybiega z pokoju i wraca z długą kataną* tej nie złamiesz...nie łam to pamiątka po bracie crying *katana zalśniła* Gotowa ? *z za pleców wystrzeliwywuje chmara świetlistych , lustrzących się i lśniących kolorami tęczy biczy , układających się w sześć skrzydeł* jasne atakuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:30 am
Lethiel Point.Zer0 Lethiel Iael Lethiel Iael *zamienia myszke w swoją miniaturke* a teraz lepiej xd .. ciebie tym bardziej 3nodding *przytulas* hehe *przytulas wielki ale nie tak zeby nie połamać zeber* hieh xd Widzę że już się Pani poprawiło , bo znów " przytulasy " rozdajesz wink hihi.. lol. uwielbiam przytulasy whee Ja też uwielbiam twoje przytulasy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:31 am
Lethiel lol.. znowu będą walczyc... gonk *chowa sie za fotelikiem* jacie rozciąga kapelusz tak aby zakrył jego i lethiel. ale widzą wszystko od srodka.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lethiel lol.. znowu będą walczyc... gonk *chowa sie za fotelikiem* jak chcesz możemy przejść gdzieś indziej... uh.. sweatdrop . nie roobcie sobie z mojego powodu klopotu sweatdrop *przenosi sie za kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:32 am
Point.Zer0 Ja też uwielbiam twoje przytulasy wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Point.Zer0 Ntsumi_Aya katana...*nachwilkę wybiega z pokoju i wraca z długą kataną* tej nie złamiesz...nie łam to pamiątka po bracie crying *katana zalśniła* Gotowa ? *z za pleców wystrzeliwywuje chmara świetlistych , lustrzących się i lśniących kolorami tęczy biczy , układających się w sześć skrzydeł* jasne atakuj *Teleportuje się za Ayę z machnięciem jednego ze skrzydeł , śląc w jej strone ściane świetlistego zniszczenia , tnącą wszystko na swojej drodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Lethiel lol.. znowu będą walczyc... gonk *chowa sie za fotelikiem* jacie rozciąga kapelusz tak aby zakrył jego i lethiel. ale widzą wszystko od srodka.* lol.. jak fajnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:33 am
Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel lol.. znowu będą walczyc... gonk *chowa sie za fotelikiem* jak chcesz możemy przejść gdzieś indziej... uh.. sweatdrop . nie roobcie sobie z mojego powodu klopotu sweatdrop *przenosi sie za kanape* nieee.... smile smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|