|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:45 pm
Aidanna uooo... uwazaj bo ja jestem ladna domokun gonk w porownaniu do Ciebie gonk przepraszam ale nie moge z Toba walczyc... masz racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:46 pm
Julka nom, tez mi sie podoba, rozowa w dwoch odcieniach, ale nie zbyt razacych zawsze taka chcialam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:47 pm
Lethiel # 16. Scott Stapp - [The Great Divide #10] Broken [4:16] przez taki glos az mnie dreszcze przechodza O_o mraaaaa xD TAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:48 pm
Julka nom, tez mi sie podoba, rozowa w dwoch odcieniach, ale nie zbyt razacych rozowa?! gonk czyste zlo talk2hand ja tam wole moje pomaranczowe sciany xd zreszta podobno takie chyba jak u Ciebie Bee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:49 pm
Julka Aidanna uooo... uwazaj bo ja jestem ladna domokun gonk w porownaniu do Ciebie gonk przepraszam ale nie moge z Toba walczyc... masz racje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:49 pm
witam ninja cos sie was duzo zrobilo podejzewam ze tu zycie rozkwita noca smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:50 pm
BeeWolf_san Lethiel # 16. Scott Stapp - [The Great Divide #10] Broken [4:16] przez taki glos az mnie dreszcze przechodza O_o mraaaaa xD TAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 no co chcesz razz meski głeboki chrapliwy glos mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:51 pm
Lucjusz witam ninja cos sie was duzo zrobilo podejzewam ze tu zycie rozkwita noca smile blah! *udaje wampira* a rano na 9 na komunie kuzyna ide domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:52 pm
Lucjusz witam ninja cos sie was duzo zrobilo podejzewam ze tu zycie rozkwita noca smile witam ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a ja sie nie pokaze bom brzydka domokun ty brzydka... nie zartuj, ale nie pokazuj sie... ja chce miec twoja urode tylko dla siebie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:53 pm
Aidanna Lucjusz witam ninja cos sie was duzo zrobilo podejzewam ze tu zycie rozkwita noca smile blah! *udaje wampira* a rano na 9 na komunie kuzyna ide domokun gratuluje niem nic leprzego od imprez rodzinych xd ...no moze eurowizja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:53 pm
ja tylko tego ... wesolych swiat mrgreen
*przytul do nozek Aidanny i myk z POGG*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:54 pm
Ozzwald Aidanna a ja sie nie pokaze bom brzydka domokun ty brzydka... nie zartuj, ale nie pokazuj sie... ja chce miec twoja urode tylko dla siebie ninja wiedzialam! karzesz mi sie zamknac gdzies bom brzydka jak noc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|