|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:01 pm
Ozzwald question ja mam swoja kontrolerke.... osobista nawet nie wiesz jak sie ciesz z Tego powodu... narescie, oby jak najdluzej i jak najszczesliwiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:01 pm
Ozzwald Julka BeeWolf_san Julka cycki ?? eek gdzie gdzie ?? rofl >pokazuje jej palcem gdzie ma wsłasne<a no wlasnie... tu sie schowaly rofl *wyciaga jednego na wierzch* Kontrola moje szkarby blaugh question ja mam swoja kontrolerke.... osobista ninja ho ho ho...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:04 pm
Ozzwald chyba sie dzis nie dowiem co jest nie tak z signem Aidi... xp to zostaje taka i juz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:05 pm
Aidanna Ozzwald chyba sie dzis nie dowiem co jest nie tak z signem Aidi... xp to zostaje taka i juz 3nodding nie rob nic.. poki twoj adwokat... czyt. ja... nie zbada sprawy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:06 pm
Aidanna Ozzwald chyba sie dzis nie dowiem co jest nie tak z signem Aidi... xp to zostaje taka i juz 3nodding wielkosc pliku 138 kb a dopuszczajaca jest 100 ==...rob jak chcesz mi to wisi rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:06 pm
ach... kiedys tu bylo zycie... 500 postow dziennie... zawsze ktos byl... a teraz... diupa z radomia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:07 pm
Twistus Aidanna Ozzwald chyba sie dzis nie dowiem co jest nie tak z signem Aidi... xp to zostaje taka i juz 3nodding wielkosc pliku 136 kb a dopuszczajaca jest 100 ==...rob jak chcesz mi to wisi rolleyes a gdzie to jest napisane?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:09 pm
Julka Ozzwald question ja mam swoja kontrolerke.... osobista nawet nie wiesz jak sie ciesz z Tego powodu... narescie, oby jak najdluzej i jak najszczesliwiej wiemy wiemy, az ci sutki ztwardniały na mysl o Ozzym wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:13 pm
*charcha na zyrandol i patrzy jak dziala grawitacja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:14 pm
mrgreen
Co tak ludzie cicho ... Krwi krwi ... puszcza bąka i patrzy kogo pierwszego dopadnie niesmiały smrodek. lalalalalala ....
Pezystojniak co nie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:15 pm
Ozzwald Twistus Aidanna Ozzwald chyba sie dzis nie dowiem co jest nie tak z signem Aidi... xp to zostaje taka i juz 3nodding wielkosc pliku 136 kb a dopuszczajaca jest 100 ==...rob jak chcesz mi to wisi rolleyes a gdzie to jest napisane? w regulaminie gai zreszta nie kazdy ma super szybki komputer i gdyby kazdy mial sigi jakie tylko sobie zyczy to zaladowanie strony dla niektorych moglobybyc naprawde uciazliwe ...poprsotu jak ktos ja podkabluje zostanie jej zablokowany sig i bedzie musiala zaplacic za jego odblokowanie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:15 pm
robie fotki
dajcie mi chwile to wam podesle blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:17 pm
BeeWolf_san Julka Ozzwald question ja mam swoja kontrolerke.... osobista nawet nie wiesz jak sie ciesz z Tego powodu... narescie, oby jak najdluzej i jak najszczesliwiej wiemy wiemy, az ci sutki ztwardniały na mysl o Ozzym wink
*ekhm ekhm... powiedzialabym cos ale i tak mam juz przechlaane u Pani moderator rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:18 pm
Julka robie fotki dajcie mi chwile to wam podesle blaugh Teraz to mi sutki stwardniały, bo pewnie siedzisz nagolasa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|