|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 8:56 am
przykro mi trafilas na mnie ja jestem nudziara roku smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 8:57 am
Lucjusz ja praktycznie nie mam co tu robic w kasynie nie moge grac ryb na moim kompie nie moge lowic wiec ja mojemu avatarkowi ciuchy tylko zmieniam.... confused chciala bym kupic te skrzydelka i rozsprzedaje muj majatek wink aaaaaa jaka masz przegladarke ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 8:59 am
Karnaaa Lucjusz ja praktycznie nie mam co tu robic w kasynie nie moge grac ryb na moim kompie nie moge lowic wiec ja mojemu avatarkowi ciuchy tylko zmieniam.... confused chciala bym kupic te skrzydelka i rozsprzedaje muj majatek wink aaaaaa jaka masz przegladarke ? zebym to ja wiedziala nic a nic nie znam sie na komputerach ninja rofl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 9:00 am
Lucjusz przykro mi trafilas na mnie ja jestem nudziara roku smile mruczysz -_- , dobrze ze nie jestes nudziara wieku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 9:02 am
Lucjusz Karnaaa Lucjusz ja praktycznie nie mam co tu robic w kasynie nie moge grac ryb na moim kompie nie moge lowic wiec ja mojemu avatarkowi ciuchy tylko zmieniam.... confused chciala bym kupic te skrzydelka i rozsprzedaje muj majatek wink aaaaaa jaka masz przegladarke ? zebym to ja wiedziala nic a nic nie znam sie na komputerach ninja rofl ninja nie no bo wiesz ja mam 2 przegladarki no i na jednej tez mi nie chce chodzić . W poradniku gdzies pisze jakie przegladarki sa najlepsze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 9:04 am
to pewnie nie mam tej przegldarki ktora trzeba miec XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 9:06 am
dobra milo bylo pogawedzic ide sprubowac szczescia i kupic skrzydelka wink myslisz ze kupie za 8000g?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 9:06 am
Lucjusz to pewnie nie mam tej przegldarki ktora trzeba miec XD Tam chyba pisalo ze OPERA jest dobra , ja mam MOZILLA FIREFOX i też mi wszysko chodzi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 9:08 am
Lucjusz dobra milo bylo pogawedzic ide sprubowac szczescia i kupic skrzydelka wink myslisz ze kupie za 8000g? może mrgreen , dobra lece na codzienny spacerek , pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 9:08 am
a moze odasz mi swoje skrzydelka razz ninja pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 12:28 pm
SIEMA !!!!!!!!!!!! kope lat kurde., co sie z toba dzialo jak mnie nie bylo rofl Siemasz Ozz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 12:30 pm