|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:21 am
BUUUU... nic mi dzis nie wychodzi.na ryby mi nie daje pojsc nie wiem czemu, obrazka w art arena nie widac, nie wiem jak kupic wymarzone rzeczy w marketplace... crying buuuuu... crying normalnie az wstyd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:23 am
zuzika BUUUU... nic mi dzis nie wychodzi.na ryby mi nie daje pojsc nie wiem czemu, obrazka w art arena nie widac, nie wiem jak kupic wymarzone rzeczy w marketplace... crying buuuuu... crying normalnie az wstyd... Nie lam sie mi rybki tez nie chcialy chodzic , a byla to wina przegladarki blaugh A w marketplace musisz gdzies swoje haslo wpisac (tam pisze gdzie) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:24 am
zuzika BUUUU... nic mi dzis nie wychodzi.na ryby mi nie daje pojsc nie wiem czemu, obrazka w art arena nie widac, nie wiem jak kupic wymarzone rzeczy w marketplace... crying buuuuu... crying normalnie az wstyd... rolleyes 1. do tego jest dizal w subforum z pomoca rolleyes 2 jaka masz przegladarke i czy masz zainstalowanego flash playera 3 czemu nie mozesz nic kupic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 1:55 am
tylko ze ja dzis gralam w te rybki... redface place bid to jest...eee... tam sie wpisuje najwyzsza cene jaka daloby sie za przedmiot??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:02 am
zuzika tylko ze ja dzis gralam w te rybki... redface place bid to jest...eee... tam sie wpisuje najwyzsza cene jaka daloby sie za przedmiot??? xd place bid to jest aukcja w ktorej poprostu przebijasz cene innych uzytkownikow jak bedziesz miec najwyzsza cene w momencie konca aukcji przedmiot jest Twoj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:06 am
No tak... ale trzeba miec jakas licencje czy cos tam, tak? jeeej...jak ja jeszcze malo rozumiem... redface rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:08 am
zuzika No tak... ale trzeba miec jakas licencje czy cos tam, tak? jeeej...jak ja jeszcze malo rozumiem... redface rofl by kupowac i bidowac w markecie nie potrzeba zadnej licencji dopiero jak chcesz sprzedawac musisz wydac 1k na licencje 3nodding i prosze by z takimi pytaniami udala sie na subforum z pmoca wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:13 am
ok. to mnie skieruj... 3nodding bo sie nie orientuje gdzie to tu jest... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 2:25 am
no dzieki. bylam tam nie raz i mi pomoglo... ale teraz chcialam zebu z kims porozmawiac o tym od razu i nie szukac smile ale okeeeej biggrin juz nie musze bo mi sporo powiedzialas 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 4:22 am
ale mam image whee oooostryyy! komu sie podobam???? blaugh khe he he
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 4:37 am
# Strachy na Lachy - [Piła Tango] 06. Strachy na Lachy - Co Sie Stalo z Magda K. [3:44]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 5:01 am
O kurrrrr...cze! smile kupilam w marketplace niebieskie motyle!!! Co z nimi zrobic? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 5:05 am
zuzika O kurrrrr...cze! smile kupilam w marketplace niebieskie motyle!!! Co z nimi zrobic? :/ przerobic w sklepie na tusz i zabarwic nim wstazeczke od kwiatow... Przejrzyj polski dzial z pomoca i informacjami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|