|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:01 pm
BeeWolf_san Nie nie nie, wyjasnij mi co miałes na mysli. mrgreen ee... ptaka takiego.. hmm.. jak papuga, czy cos. Przyrosnietego do moich plecow ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:02 pm
Shinn-chan *przyglada sie* *mruzy oczy* AAAAAAAA!!! Jak Ty wygladasz?! oo'' to cos na twarzy i bicz? wyglada jak jakies perwero *mruga niewinnie* o co ci chodzi ? O.o *trzask go biczem* a teraz przynies mi ciaaacho xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:02 pm
Lethiel Shinn-chan *przyglada sie* *mruzy oczy* AAAAAAAA!!! Jak Ty wygladasz?! oo'' to cos na twarzy i bicz? wyglada jak jakies perwero *mruga niewinnie* o co ci chodzi ? O.o *trzask go biczem* a teraz przynies mi ciaaacho xD eek wez sobie XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:03 pm
BeeWolf_san Kiray BeeWolf_san Kiray *pije* a tak przy okazji porozmawiajmy o kobietach... ... ... ... ...poruchal bym mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinn-chan BeeWolf_san Nie nie nie, wyjasnij mi co miałes na mysli. mrgreen ee... ptaka takiego.. hmm.. jak papuga, czy cos. Przyrosnietego do moich plecow ^^'' To jest akorat garb a nie ptak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinn-chan BeeWolf_san Nie nie nie, wyjasnij mi co miałes na mysli. mrgreen ee... ptaka takiego.. hmm.. jak papuga, czy cos. Przyrosnietego do moich plecow ^^'' fujciu !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:04 pm
BeeWolf_san Shinn-chan BeeWolf_san Nie nie nie, wyjasnij mi co miałes na mysli. mrgreen ee... ptaka takiego.. hmm.. jak papuga, czy cos. Przyrosnietego do moich plecow ^^'' To jest akorat garb a nie ptak. nie nie.. to jest ptak. Popatrz. wystaja skrzydla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray BeeWolf_san Kiray BeeWolf_san Kiray *pije* a tak przy okazji porozmawiajmy o kobietach... ... ... ... ...poruchal bym mrgreen tyz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan *przyglada sie* *mruzy oczy* AAAAAAAA!!! Jak Ty wygladasz?! oo'' to cos na twarzy i bicz? wyglada jak jakies perwero *mruga niewinnie* o co ci chodzi ? O.o *trzask go biczem* a teraz przynies mi ciaaacho xD eek wez sobie XP no..moze lepiej nie przynos.. w koncu masz ptaszka na plecach gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Shinn-chan BeeWolf_san Nie nie nie, wyjasnij mi co miałes na mysli. mrgreen ee... ptaka takiego.. hmm.. jak papuga, czy cos. Przyrosnietego do moich plecow ^^'' To jest akorat garb a nie ptak. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:05 pm
Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan *przyglada sie* *mruzy oczy* AAAAAAAA!!! Jak Ty wygladasz?! oo'' to cos na twarzy i bicz? wyglada jak jakies perwero *mruga niewinnie* o co ci chodzi ? O.o *trzask go biczem* a teraz przynies mi ciaaacho xD eek wez sobie XP no..moze lepiej nie przynos.. w koncu masz ptaszka na plecach gonk nie mam XP wciskam BeeWolfowi kity XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:08 pm
Shinn-chan nie mam XP wciskam BeeWolfowi kity XDD jasne jasne.. juz ja znam takich jak ty >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:09 pm
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan *przyglada sie* *mruzy oczy* AAAAAAAA!!! Jak Ty wygladasz?! oo'' to cos na twarzy i bicz? wyglada jak jakies perwero *mruga niewinnie* o co ci chodzi ? O.o *trzask go biczem* a teraz przynies mi ciaaacho xD eek wez sobie XP no..moze lepiej nie przynos.. w koncu masz ptaszka na plecach gonk nie mam XP wciskam BeeWolfowi kity XDD NO wiedziałem NIEMa on.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:11 pm
Lethiel Shinn-chan nie mam XP wciskam BeeWolfowi kity XDD jasne jasne.. juz ja znam takich jak ty >.> *rzuca pluszowym kotkiem w Lethi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|