|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:53 pm
Kiray Shinn-chan Twistus jestem Twoim dluznikiem XDDDDDD :********* ARIGATOOOOOO Mam kotka ^^'' *wyciaga magnum 44* *strzela w kota* kurde zwinna bestia... niech sie tak nie rusza Jakbys tyle nie pil to bys zobaczyl, ze to nie kot sie rusza tylko Ty! To kot pluszowy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:54 pm
*pije* a tak przy okazji porozmawiajmy o kobietach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:55 pm
Kiray *pije* a tak przy okazji porozmawiajmy o kobietach... Mam tu taka jedna przebiegla kobieca bestyjke *rzuca sie na Lethiel* Myslalas, ze Cie nie zauwaze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:55 pm
Shinn-chan Kiray Shinn-chan Twistus jestem Twoim dluznikiem XDDDDDD :********* ARIGATOOOOOO Mam kotka ^^'' *wyciaga magnum 44* *strzela w kota* kurde zwinna bestia... niech sie tak nie rusza Jakbys tyle nie pil to bys zobaczyl, ze to nie kot sie rusza tylko Ty! To kot pluszowy XD to wiele wyjasnia ale i tak go zalatwie *strzela dalej *rozwala telewizor* *niszczy lampe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:57 pm
Kiray *wyciaga magnum 44* *strzela w kota* kurde zwinna bestia... niech sie tak nie rusza Jakbys tyle nie pil to bys zobaczyl, ze to nie kot sie rusza tylko Ty! To kot pluszowy XD to wiele wyjasnia ale i tak go zalatwie *strzela dalej *rozwala telewizor* *niszczy lampe*hmm... *patrzy na amunicje*.. ale to slepaki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:57 pm
Shinn-chan BeeWolf_san Shinn-chan Twistus jestem Twoim dluznikiem XDDDDDD :********* ARIGATOOOOOO Mam kotka ^^'' PRzykro mi, lepiej jak bys miał ptaszka. Tez mam XD wyobraz sobie, ze sie z nim urodzilem XP Ja nie wiem o czym ty rozmawiasz, ja o ptaszkach a ty ze sie z nim urodzileś jak by był jakoś czescia ciała twojego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:58 pm
Kiray *pije* a tak przy okazji porozmawiajmy o kobietach... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinn-chan Kiray *pije* a tak przy okazji porozmawiajmy o kobietach... Mam tu taka jedna przebiegla kobieca bestyjke *rzuca sie na Lethiel* Myslalas, ze Cie nie zauwaze? now sumie 3nodding byles taki zajety sprawami handlowmi xD *tuuulu tuuulu* a teraz zlaz bo nie moge oddychac xP *spychu go z siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Shinn-chan BeeWolf_san Shinn-chan Twistus jestem Twoim dluznikiem XDDDDDD :********* ARIGATOOOOOO Mam kotka ^^'' PRzykro mi, lepiej jak bys miał ptaszka. Tez mam XD wyobraz sobie, ze sie z nim urodzilem XP Ja nie wiem o czym ty rozmawiasz, ja o ptaszkach a ty ze sie z nim urodzileś jak by był jakoś czescia ciała twojego. hmm.. zakonczmy temat XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:59 pm
Shinn-chan hmm... *patrzy na amunicje*.. ale to slepaki Pratyzanci strzelaja tylko ostra amunicja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:00 pm
BeeWolf_san Kiray *pije* a tak przy okazji porozmawiajmy o kobietach... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinn-chan BeeWolf_san Shinn-chan BeeWolf_san Shinn-chan Twistus jestem Twoim dluznikiem XDDDDDD :********* ARIGATOOOOOO Mam kotka ^^'' PRzykro mi, lepiej jak bys miał ptaszka. Tez mam XD wyobraz sobie, ze sie z nim urodzilem XP Ja nie wiem o czym ty rozmawiasz, ja o ptaszkach a ty ze sie z nim urodzileś jak by był jakoś czescia ciała twojego. hmm.. zakonczmy temat XP Nie nie nie, wyjasnij mi co miałes na mysli. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Shinn-chan Kiray *pije* a tak przy okazji porozmawiajmy o kobietach... Mam tu taka jedna przebiegla kobieca bestyjke *rzuca sie na Lethiel* Myslalas, ze Cie nie zauwaze? now sumie 3nodding byles taki zajety sprawami handlowmi xD *tuuulu tuuulu* a teraz zlaz bo nie moge oddychac xP *spychu go z siebie* *przyglada sie* *mruzy oczy* AAAAAAAA!!! Jak Ty wygladasz?! oo'' to cos na twarzy i bicz? wyglada jak jakies perwero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:01 pm
Kiray BeeWolf_san Kiray *pije* a tak przy okazji porozmawiajmy o kobietach... ... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|