|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:43 pm
Twistus zaluj bo potem byli Litwini (wyczesani byli mam andzieje ze wygraja) no i Lordi zajebisty szoł zrobili xd i ukraina swietnie wypadla i troche szkoda tej ostatniej smieszna byla rofl rofl rofl przynajmniej mieli smieszna piosenke, widac ze podchodza z dystansem do tego konkursu dla niewymagajacych odbiorcow. Ta ostatnia byla koszmarna gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:44 pm
o nie.. brakuje mi 7k do kotka... Twistus zgodzisz sie dorzucic jeszcze 7k crying ''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Lethiel nu i co z tego mrgreen ale Barca wygrala x3
Monik nie no bierz blaugh ja jednego ma a tego bym poprostu opyliła mrgreen wygrala mrgreen ladny meczyk byl... Twist wiem to bylo bardzo spontaniczne... Nu a jaki emocjonujacy :] heart takie lubie mrgreen
monis.. fuuu tylko nie turczynka xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twistus zaluj bo potem byli Litwini (wyczesani byli mam andzieje ze wygraja) no i Lordi zajebisty szoł zrobili xd i ukraina swietnie wypadla i troche szkoda tej ostatniej smieszna byla rofl rofl rofl przynajmniej mieli smieszna piosenke, widac ze podchodza z dystansem do tego konkursu dla niewymagajacych odbiorcow. Ta ostatnia byla koszmarna gonk "...Oh my god" xd rofl rofl rofl rofl co masz do niej smieszna byla babka rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Ozzwald czy jest tu jakis cwaniak ja jestem... to daj piataka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:45 pm
BeeWolf_san Ja pier... co wy opgladacie Eurowizje no dajcie spokoj ... nie gadam z wami wiecej. to moze sie napijemy? cool *wyciaga bimberek i dwie szklaneczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:46 pm
Twistus Karnaaa JA CHCEM ICH TROJE !! crying jak moglam cos takiego przegapic , nie wybacze sobie tego nigdy crying ale to chyba ich siedmioro bo albo nie umieja liczyc do 3 albo...nie wiem xd kurde legna sie jak muchy whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiray Ozzwald czy jest tu jakis cwaniak ja jestem... to daj piataka... a to jakas zorganizowana akcja jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray BeeWolf_san Ja pier... co wy opgladacie Eurowizje no dajcie spokoj ... nie gadam z wami wiecej. to moze sie napijemy? cool *wyciaga bimberek i dwie szklaneczki* No trzeba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray BeeWolf_san Ja pier... co wy opgladacie Eurowizje no dajcie spokoj ... nie gadam z wami wiecej. to moze sie napijemy? cool *wyciaga bimberek i dwie szklaneczki* wstydu w oczach nie masz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:49 pm
Twistus jestem Twoim dluznikiem XDDDDDD :********* ARIGATOOOOOO Mam kotka ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:49 pm
BeeWolf_san Kiray BeeWolf_san Ja pier... co wy opgladacie Eurowizje no dajcie spokoj ... nie gadam z wami wiecej. to moze sie napijemy? cool *wyciaga bimberek i dwie szklaneczki* No trzeba smile *polewa* bardzo sie ciesze... Ozz nic sie nie martw dla Ciebie tez mam *wyciaga trzecia szklanke i polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:51 pm
Shinn-chan Twistus jestem Twoim dluznikiem XDDDDDD :********* ARIGATOOOOOO Mam kotka ^^'' PRzykro mi, lepiej jak bys miał ptaszka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:51 pm
Shinn-chan Twistus jestem Twoim dluznikiem XDDDDDD :********* ARIGATOOOOOO Mam kotka ^^'' *wyciaga magnum 44* *strzela w kota* kurde zwinna bestia... niech sie tak nie rusza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:52 pm
BeeWolf_san Shinn-chan Twistus jestem Twoim dluznikiem XDDDDDD :********* ARIGATOOOOOO Mam kotka ^^'' PRzykro mi, lepiej jak bys miał ptaszka. Tez mam XD wyobraz sobie, ze sie z nim urodzilem XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|