|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:36 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:36 pm
Kiray prawie sie poplakalem... ich troje nie awansowalo do finalu eurowizji crying gonk nu i co z tego mrgreen ale Barca wygrala x3
Monik nie no bierz blaugh ja jednego ma a tego bym poprostu opyliła mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:37 pm
Twistus Kiray prawie sie poplakalem... ich troje nie awansowalo do finalu eurowizji crying gonk crying no to bylo straszne a wogole to wzruszylam sie jak ten wisnioc kleknal przed swoja kobieta i pocalowal ja w brzuch to bylo takie...naturalne xd a ja akurat na tym zasnelam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:37 pm
Shinn-chan ok, to dawaj trade, bo cos sie nie moge z tym nowym systemem polapac. PS. yeah. Sprzedalem cos za 20k kupie sobie kotka XDD a takie ladne wyjasnienie o banku zrobilam w subforze z pomoca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:38 pm
Twistus Kiray prawie sie poplakalem... ich troje nie awansowalo do finalu eurowizji crying gonk crying no to bylo straszne a wogole to wzruszylam sie jak ten wisnioc kleknal przed swoja kobieta i pocalowal ja w brzuch to bylo takie...naturalne xd a ten jego głos ! i wyczucie rytmu ! ahhhh... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:38 pm
Ozzwald czy jest tu jakis cwaniak ja jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:39 pm
Karnaaa Twistus Kiray prawie sie poplakalem... ich troje nie awansowalo do finalu eurowizji crying gonk crying no to bylo straszne a wogole to wzruszylam sie jak ten wisnioc kleknal przed swoja kobieta i pocalowal ja w brzuch to bylo takie...naturalne xd a ja akurat na tym zasnelam crying zaluj bo potem byli Litwini (wyczesani byli mam andzieje ze wygraja) no i Lordi zajebisty szoł zrobili xd i ukraina swietnie wypadla i troche szkoda tej ostatniej smieszna byla rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:39 pm
Shinn-chan Kiray prawie sie poplakalem... ich troje nie awansowalo do finalu eurowizji crying gonk Ale Lordi awansowal XDDDDD piekne miał wokalista koturny mrgreen mi sie podobala Litwa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:40 pm
Lethiel nu i co z tego mrgreen ale Barca wygrala x3
Monik nie no bierz blaugh ja jednego ma a tego bym poprostu opyliła mrgreen wygrala mrgreen ladny meczyk byl... Twist wiem to bylo bardzo spontaniczne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray prawie sie poplakalem... ich troje nie awansowalo do finalu eurowizji crying gonk najlepszy byl zespol z Finlandii, a reszta miala takie ambitne piosenki... dwa zdania w kolko przez dwie minuty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiray prawie sie poplakalem... ich troje nie awansowalo do finalu eurowizji crying gonk najlepszy byl zespol z Finlandii, a reszta miala takie ambitne piosenki... dwa zdania w kolko przez dwie minuty a co powiesz o Turczynce xd rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:41 pm
Twistus Karnaaa Twistus Kiray prawie sie poplakalem... ich troje nie awansowalo do finalu eurowizji crying gonk crying no to bylo straszne a wogole to wzruszylam sie jak ten wisnioc kleknal przed swoja kobieta i pocalowal ja w brzuch to bylo takie...naturalne xd a ja akurat na tym zasnelam crying zaluj bo potem byli Litwini (wyczesani byli mam andzieje ze wygraja) no i Lordi zajebisty szoł zrobili xd i ukraina swietnie wypadla i troche szkoda tej ostatniej smieszna byla rofl rofl rofl JA CHCE ICH TROJE !! crying jak moglam cos takiego przegapic , nie wybacze sobie tego nigdy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:42 pm
Omega Sun Kiray prawie sie poplakalem... ich troje nie awansowalo do finalu eurowizji crying gonk najlepszy byl zespol z Finlandii, a reszta miala takie ambitne piosenki... dwa zdania w kolko przez dwie minuty znaczy sie ja akurat obejrzalem jakies 4 wystepy w tym naszego idola... a pozniej poszedlem w kime... a tak wogole to wolalem popatrzec na wokalistki niz sluchac jak spiewaja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:42 pm
Twistus Omega Sun Kiray prawie sie poplakalem... ich troje nie awansowalo do finalu eurowizji crying gonk najlepszy byl zespol z Finlandii, a reszta miala takie ambitne piosenki... dwa zdania w kolko przez dwie minuty a co powiesz o Turczynce xd rofl rofl Ja pier... co wy opgladacie Eurowizje no dajcie spokoj ... nie gadam z wami wiecej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:43 pm
Karnaaa JA CHCEM ICH TROJE !! crying jak moglam cos takiego przegapic , nie wybacze sobie tego nigdy crying ale to chyba ich siedmioro bo albo nie umieja liczyc do 3 albo...nie wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|