|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:24 pm
Karnaaa Wrocilam ze spacerku , zimno , nudno jak zwykle i komary mnie pogryzly xp komary sa zle... a niestet one mnie zabarzo kochaja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:25 pm
mrgreen to kto tesknil za mna? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinn-chan Karnaaa Wrocilam ze spacerku , zimno , nudno jak zwykle i komary mnie pogryzly xp sprzedam Ci Demonic pendant po promocyjnej cenie 873g wystarczy ? sweatdrop wszystko na wetke stracilam. Nie no dobra a tak na serio to za ile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:26 pm
Twistus mrgreen to kto tesknil za mna? mrgreen Ja XD chcesz kupic demonic pendant po promocyjnej cenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:26 pm
Aidanna Karnaaa Wrocilam ze spacerku , zimno , nudno jak zwykle i komary mnie pogryzly xp komary sa zle... a niestet one mnie zabarzo kochaja xp az sie wsysaja w ciebie z tej milosci ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:27 pm
Shinn-chan Karnaaa Wrocilam ze spacerku , zimno , nudno jak zwykle i komary mnie pogryzly xp sprzedam Ci Demonic pendant po promocyjnej cenie sprzedaj w markecie, a najlepiej poczekaj az cena skrzydelek troche spadnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:28 pm
Karnaaa Shinn-chan Karnaaa Wrocilam ze spacerku , zimno , nudno jak zwykle i komary mnie pogryzly xp sprzedam Ci Demonic pendant po promocyjnej cenie 873g wystarczy ? sweatdrop wszystko na wetke stracilam. Nie no dobra a tak na serio to za ile ? obecnie jest wart 50k, sprzedam Ci za 30k, a jesli nie masz kasy to moze byc na raty. Byle bym zdobyl teraz 7k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ehm ehm ... dziendonry smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Shinn-chan Karnaaa Wrocilam ze spacerku , zimno , nudno jak zwykle i komary mnie pogryzly xp sprzedam Ci Demonic pendant po promocyjnej cenie sprzedaj w markecie, a najlepiej poczekaj az cena skrzydelek troche spadnie a po ile teraz chodza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:29 pm
Omega Sun Shinn-chan Karnaaa Wrocilam ze spacerku , zimno , nudno jak zwykle i komary mnie pogryzly xp sprzedam Ci Demonic pendant po promocyjnej cenie sprzedaj w markecie, a najlepiej poczekaj az cena skrzydelek troche spadnie Wiesz ile ludzi chcialo miec skrzydelka? Cena zdecydowanie wzrosnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:29 pm
szhinn z checia kupie go od Ciebie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:30 pm
Shinn-chan Karnaaa Shinn-chan Karnaaa Wrocilam ze spacerku , zimno , nudno jak zwykle i komary mnie pogryzly xp sprzedam Ci Demonic pendant po promocyjnej cenie 873g wystarczy ? sweatdrop wszystko na wetke stracilam. Nie no dobra a tak na serio to za ile ? obecnie jest wart 50k, sprzedam Ci za 30k, a jesli nie masz kasy to moze byc na raty. Byle bym zdobyl teraz 7k z checia bym kupila , ale musze zbierac kase na widelki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:30 pm