|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:54 am
BeeWolf_san Spadaj ide na kolacje ... cool odrzucil mnie! i co ja teraz zrobie crying a tak pozatym ja nie jadam kolacji xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:57 am
Aidanna BeeWolf_san Spadaj ide na kolacje ... cool odrzucil mnie! i co ja teraz zrobie crying a tak pozatym ja nie jadam kolacji xp dlaczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:57 am
Omega Sun Aidanna BeeWolf_san Spadaj ide na kolacje ... cool odrzucil mnie! i co ja teraz zrobie crying a tak pozatym ja nie jadam kolacji xp dlaczego? bo po co xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:02 pm
bo powinno sie jesc 5 niewielkich posilkow dziennie (o stalych porach) w tym lekka kolacje kolo 17.00-18.00
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:04 pm
w ktorym liscie byly skrzydla?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:06 pm
Shinn-chan w ktorym liscie byly skrzydla? w tym z maja, teraz listy otwiera sie 15-tego kazdego miesiaca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:08 pm
Omega Sun bo powinno sie jesc 5 niewielkich posilkow dziennie (o stalych porach) w tym lekka kolacje kolo 17.00-18.00 a ja teraz nie jem bo chora jestem i mnie ciagle mdli xp sweatdrop domokun bo tak to jem normalnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:09 pm
Omega Sun Shinn-chan w ktorym liscie byly skrzydla? w tym z maja, teraz listy otwiera sie 15-tego kazdego miesiaca Musze miec skrzydla... >_< mam tylko 2k crying chce ktos kupic odemnie naszyjnik? (Demonic pendant)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:10 pm
Shinn-chan w ktorym liscie byly skrzydla? dawno Ciebie tutaj nie bylo x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:11 pm
Aidanna Shinn-chan w ktorym liscie byly skrzydla? dawno Ciebie tutaj nie bylo x3 ^^'' gome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:16 pm
Shinn-chan Omega Sun Shinn-chan w ktorym liscie byly skrzydla? w tym z maja, teraz listy otwiera sie 15-tego kazdego miesiaca Musze miec skrzydla... >_< mam tylko 2k crying chce ktos kupic odemnie naszyjnik? (Demonic pendant) sama sie splukalam na tych skrzydlach, wiec niestety nie moge Cie wspomoc ani zakupem ani pozyczka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:17 pm
Omega Sun sama sie splukalam na tych skrzydlach, wiec niestety nie moge Cie wspomoc ani zakupem ani pozyczka sweatdrop zadowoli mnie nawet 500g pozyczki... ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:18 pm
Omega Sun Shinn-chan Omega Sun Shinn-chan w ktorym liscie byly skrzydla? w tym z maja, teraz listy otwiera sie 15-tego kazdego miesiaca Musze miec skrzydla... >_< mam tylko 2k crying chce ktos kupic odemnie naszyjnik? (Demonic pendant) sama sie splukalam na tych skrzydlach, wiec niestety nie moge Cie wspomoc ani zakupem ani pozyczka sweatdrop the same xp gola i wesola xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:21 pm
Wrocilam ze spacerku , zimno , nudno jak zwykle i komary mnie pogryzly xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:23 pm
Karnaaa Wrocilam ze spacerku , zimno , nudno jak zwykle i komary mnie pogryzly xp sprzedam Ci Demonic pendant po promocyjnej cenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|