|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:16 am
BeeWolf_san
Omi a po co ? japrzeca szpetny jestem.eee tam, nie znasz sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:18 am
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san Prawdziwa partyzantka to była wczoraj. Z Gen. Ozzwaldem gralismy w Warcrafta po partyzancku normalnie ...
A ten pan z gliny to wielebny, ktory po pijaku udzielil slubu tej wspaniełej parce. o kurna to oni nawet po slubie juz sa...to dlatego ze wielebny byl pijany zapewne... mrgreen Sam, sam powtarzam piłem z wielebnym ....
Omi a po co ? japrzeca szpetny jestem.
a tam pier...isz....wrzuc swoja a ja wrzuce swoja i niech patrza na twarze wodzow R.P. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:19 am
Omega Sun BeeWolf_san Omi a po co ? japrzeca szpetny jestem.eee tam, nie znasz sie byc może, dlatego nie dam. foo: Papa Roach - [EMG] - [Getting Away With Murder #04] Take Me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:21 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Omi a po co ? japrzeca szpetny jestem.eee tam, nie znasz sie byc może, dlatego nie dam. foo: Papa Roach - [EMG] - [Getting Away With Murder #04] Take Me
marszalku nie sciemniajcie tylko dawajcie...ku chwale ojczyzny obywatelu marszalku... mrgreen
04. Editors - [The Back Room #02] Munich [3:46]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:21 am
revcat BeeWolf_san revcat BeeWolf_san Prawdziwa partyzantka to była wczoraj. Z Gen. Ozzwaldem gralismy w Warcrafta po partyzancku normalnie ...
A ten pan z gliny to wielebny, ktory po pijaku udzielil slubu tej wspaniełej parce. o kurna to oni nawet po slubie juz sa...to dlatego ze wielebny byl pijany zapewne... mrgreen Sam, sam powtarzam piłem z wielebnym ....
Omi a po co ? japrzeca szpetny jestem.a tam pier...isz....wrzuc swoja a ja wrzuce swoja i niech patrza na twarze wodzow R.P. mrgreen a jakze mogl bym ci odmowic ... generale ...  ... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:25 am
BeeWolf_san a jakze mogl bym ci odmowic ... generale ...  ... pirate
osz kuna...takie wodza to by sie kazdy bal... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:27 am
revcat BeeWolf_san a jakze mogl bym ci odmowic ... generale ...  ... pirate osz kuna...takie wodza to by sie kazdy bal... pirate Wodza się czeba buc. A generała tyz nalerzy ... wiec generałnas przestraszy smile cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:28 am
BeeWolf_san a jakze mogl bym ci odmowic ... generale ...  ... pirate eek bardzo twarzowa fryzura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:29 am
Omega Sun BeeWolf_san a jakze mogl bym ci odmowic ... generale ...  ... pirate eek bardzo twarzowa fryzura... No jak Kundoka no nie ... :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:30 am

...gen.revcat we wlasnej osobie ot co! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:31 am
BeeWolf_san No jak Kundoka no nie ... :*
bez dwoch zdan towarzyszu marszalku... 3nodding
07. Editors - [The Back Room #05] All Sparks [3:33]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:32 am
revcat  ...gen.revcat we wlasnej osobie ot co! mrgreen Wyglada generał na troszke przybitego, tak jak by sie desancik albo nalocik nie powiudł, lub obrady przed inwazja były zbyt obfite biggrin mrgreen foo: Ministry - Bad Blood
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:34 am
BeeWolf_san revcat  ...gen.revcat we wlasnej osobie ot co! mrgreen Wyglada generał na troszke przybitego, tak jak by sie desancik albo nalocik nie powiudł, lub obrady przed inwazja były zbyt obfite biggrin mrgreen foo: Ministry - Bad Blood
tak tak trafiliscie w samo sedno marszalku...obrady byly zbyt obfite... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 11:35 am
revcat BeeWolf_san revcat  ...gen.revcat we wlasnej osobie ot co! mrgreen Wyglada generał na troszke przybitego, tak jak by sie desancik albo nalocik nie powiudł, lub obrady przed inwazja były zbyt obfite biggrin mrgreen foo: Ministry - Bad Blood tak tak trafiliscie w samo sedno marszalku...obrady byly zbyt obfite... mrgreen Dobre obrady, dobry dzien. Dobry dzien, dobra okazja na obrady.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|