|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:02 am
Negai_chan Karnaaa tak przy okazji to witam o ile ktoś jest sweatdrop Ja jestem. ninja w koncu kogos dopadlam whee jak minol dzionek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:05 am
Karnaaa Negai_chan Karnaaa tak przy okazji to witam o ile ktoś jest sweatdrop Ja jestem. ninja w koncu kogos dopadlam whee jak minol dzionek ? A tak średnio, bo pisałam test matematyczno-przyrodniczy. ninja A jak było u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:07 am
Negai_chan Karnaaa Negai_chan Karnaaa tak przy okazji to witam o ile ktoś jest sweatdrop Ja jestem. ninja w koncu kogos dopadlam whee jak minol dzionek ? A tak średnio, bo pisałam test matematyczno-przyrodniczy. ninja A jak było u ciebie?tak nudno troche , za oknem szaro crying nie ma co robic xd i na dodatek rybki mi sie nie chca wlonczyc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:08 am
Karnaaa Negai_chan Karnaaa Negai_chan Karnaaa tak przy okazji to witam o ile ktoś jest sweatdrop Ja jestem. ninja w koncu kogos dopadlam whee jak minol dzionek ? A tak średnio, bo pisałam test matematyczno-przyrodniczy. ninja A jak było u ciebie?tak nudno troche , za oknem szaro crying nie ma co robic xd Więc tu weszłaś? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:10 am
Negai_chan Karnaaa Negai_chan Karnaaa w koncu kogos dopadlam whee jak minol dzionek ? A tak średnio, bo pisałam test matematyczno-przyrodniczy. ninja A jak było u ciebie?tak nudno troche , za oknem szaro crying nie ma co robic xd Więc tu weszłaś? ^^a co innego mialam zrobic mrgreen i jak zwkle wchodze na HP patrze PUSTO stare drugi raz patrze i znowu PUSTO stare az w koncu cos napisalam i sie ty znalazlas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:14 am
Karnaaa Negai_chan Karnaaa tak nudno troche , za oknem szaro crying nie ma co robic xd Więc tu weszłaś? ^^a co innego mialam zrobic mrgreen i jak zwkle wchodze na HP patrze PUSTO stare drugi raz patrze i znowu PUSTO stare az w koncu cos napisalam i sie ty znalazlas mrgreen Yey! Ktoś się cieszy z mojego towarzystwa! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:18 am
Negai_chan Karnaaa Negai_chan Karnaaa tak nudno troche , za oknem szaro crying nie ma co robic xd Więc tu weszłaś? ^^a co innego mialam zrobic mrgreen i jak zwkle wchodze na HP patrze PUSTO stare drugi raz patrze i znowu PUSTO stare az w koncu cos napisalam i sie ty znalazlas mrgreen Yey! Ktoś się cieszy z mojego towarzystwa! blaugh mrgreen cichooo trzeba jakis temat wymyslec , bo nudno bedzie . blaugh hm....... eeeeee... *puka sie po lepku jak kubus puchatek* noooooo nie mam pomyslow stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|