Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23832 23833 23834 23835 23836 23837 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Wed May 17, 2006 2:08 pm

Delein
Kaplanka Meteorytu

Meczem sie denerwowalas? Czy czyms innym? smile

Meczem, na razie nie mam czym innym sie denerwowac XD
A wiesz, co jest najgorsze? Ze caly czas mam wrazenie, ze musze cos napisac, nauczyc sie, zrobic, wczesnie wstac...fuj.

Hm, no ja takiego wrazenia na szczescie nie mam... Ale do konca sobie nie uswiadamiam, ze to az 4 miesiace wakacji mrgreen

Aha, wlasnie, mam pytanie - prosilam Was na liscie o potwierdzenie przybycia na piatkowa impreze i napisania w jakiej ilosci bedziecie. Ale skoro sie tu spotkalysmy, to napisz po prostu... Musze wiedziec, ile kielbachy zakupic wink
PostPosted: Wed May 17, 2006 2:19 pm

Kaplanka Meteorytu
Delein
Kaplanka Meteorytu

Meczem sie denerwowalas? Czy czyms innym? smile

Meczem, na razie nie mam czym innym sie denerwowac XD
A wiesz, co jest najgorsze? Ze caly czas mam wrazenie, ze musze cos napisac, nauczyc sie, zrobic, wczesnie wstac...fuj.

Hm, no ja takiego wrazenia na szczescie nie mam... Ale do konca sobie nie uswiadamiam, ze to az 4 miesiace wakacji mrgreen

Aha, wlasnie, mam pytanie - prosilam Was na liscie o potwierdzenie przybycia na piatkowa impreze i napisania w jakiej ilosci bedziecie. Ale skoro sie tu spotkalysmy, to napisz po prostu... Musze wiedziec, ile kielbachy zakupic wink

Niu poczty nie sprawdzalam ^^"
My z grzegoslawem bedziemy i sie zastanawiamy, czy samochodem nie jechac, tylko, czy bedzie u ciebie miejsce, zeby zaparkowac?

Delein

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Wed May 17, 2006 2:23 pm

Delein

My z grzegoslawem bedziemy i sie zastanawiamy, czy samochodem nie jechac, tylko, czy bedzie u ciebie miejsce, zeby zaparkowac?

Ok, gut.
Wiesz, no miejsce kolo domu zawsze jest. Bo na podworku na pewno nie bedzie miejsca, bo tatowy samochod w garazu stoi a mamowy przed garazem. Wiec jakbyscie przyjechali samochodem to by musial tam w ulicy u mnie stac.
PostPosted: Wed May 17, 2006 2:25 pm

Kaplanka Meteorytu
Delein

Ok, gut.
Wiesz, no miejsce kolo domu zawsze jest. Bo na podworku na pewno nie bedzie miejsca, bo tatowy samochod w garazu stoi a mamowy przed garazem. Wiec jakbyscie przyjechali samochodem to by musial tam w ulicy u mnie stac.

no tu luz :]
sie jeszcze popytam, kto by sie chcial z nami zabrac...wiesz, zawsze 6 zl w kieszeni...

Delein

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Wed May 17, 2006 2:28 pm

Delein
Kaplanka Meteorytu
Delein

Ok, gut.

no tu luz :]
sie jeszcze popytam, kto by sie chcial z nami zabrac...wiesz, zawsze 6 zl w kieszeni...

No jasne smile Miec 6 zl a nie miec to razem 12 zl wink Poza tym samochodem wygodniej.
PostPosted: Wed May 17, 2006 2:42 pm

Kaplanka Meteorytu

No jasne smile Miec 6 zl a nie miec to razem 12 zl wink Poza tym samochodem wygodniej.

no wlasnie :]

Okej, ja juz mykam spac, bo jutro wczesnie wstaje...dobranoc! ^_~
*puff*

Delein

BeeWolf_san

PostPosted: Wed May 17, 2006 2:46 pm

cool

heja pelakujaka.
PostPosted: Wed May 17, 2006 2:46 pm

Delein
Kaplanka Meteorytu

no wlasnie :]

Okej, ja juz mykam spac, bo jutro wczesnie wstaje...dobranoc! ^_~
*puff*

Niu, papa 4laugh

Kaplanka Meteorytu

radioaktywny

PostPosted: Thu May 18, 2006 4:48 am

he(jak) tam?
PostPosted: Thu May 18, 2006 4:49 am

qrde dlaczego zawsze jaK przychodze
crying to nikogo nie maaaaa...!! crying

radioaktywny

xXx NeGaI xXx

PostPosted: Thu May 18, 2006 7:16 am

Hej? ninja
PostPosted: Thu May 18, 2006 8:50 am

ninja crying

Aidanna

BeeWolf_san

PostPosted: Thu May 18, 2006 9:17 am

fo: Bouga-Akhenaton - [B.O comme un aimant #21] Belsunce breakdown
PostPosted: Thu May 18, 2006 10:22 am

Wczoraj oszpeciƂam Ozzwalda.

Ale jeszcze do mnie nie przyszedl zaden Wania, czyli jest dobrze.

EvilYuki
Crew

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu May 18, 2006 12:27 pm

co jest...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23832 23833 23834 23835 23836 23837 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games