|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:08 pm
Delein Kaplanka Meteorytu Meczem sie denerwowalas? Czy czyms innym? smile Meczem, na razie nie mam czym innym sie denerwowac XD A wiesz, co jest najgorsze? Ze caly czas mam wrazenie, ze musze cos napisac, nauczyc sie, zrobic, wczesnie wstac...fuj. Hm, no ja takiego wrazenia na szczescie nie mam... Ale do konca sobie nie uswiadamiam, ze to az 4 miesiace wakacji mrgreen Aha, wlasnie, mam pytanie - prosilam Was na liscie o potwierdzenie przybycia na piatkowa impreze i napisania w jakiej ilosci bedziecie. Ale skoro sie tu spotkalysmy, to napisz po prostu... Musze wiedziec, ile kielbachy zakupic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:19 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Kaplanka Meteorytu Meczem sie denerwowalas? Czy czyms innym? smile Meczem, na razie nie mam czym innym sie denerwowac XD A wiesz, co jest najgorsze? Ze caly czas mam wrazenie, ze musze cos napisac, nauczyc sie, zrobic, wczesnie wstac...fuj. Hm, no ja takiego wrazenia na szczescie nie mam... Ale do konca sobie nie uswiadamiam, ze to az 4 miesiace wakacji mrgreen Aha, wlasnie, mam pytanie - prosilam Was na liscie o potwierdzenie przybycia na piatkowa impreze i napisania w jakiej ilosci bedziecie. Ale skoro sie tu spotkalysmy, to napisz po prostu... Musze wiedziec, ile kielbachy zakupic wink Niu poczty nie sprawdzalam ^^" My z grzegoslawem bedziemy i sie zastanawiamy, czy samochodem nie jechac, tylko, czy bedzie u ciebie miejsce, zeby zaparkowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:23 pm
Delein Niu poczty nie sprawdzalam ^^" My z grzegoslawem bedziemy i sie zastanawiamy, czy samochodem nie jechac, tylko, czy bedzie u ciebie miejsce, zeby zaparkowac? Ok, gut. Wiesz, no miejsce kolo domu zawsze jest. Bo na podworku na pewno nie bedzie miejsca, bo tatowy samochod w garazu stoi a mamowy przed garazem. Wiec jakbyscie przyjechali samochodem to by musial tam w ulicy u mnie stac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:25 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Niu poczty nie sprawdzalam ^^" My z grzegoslawem bedziemy i sie zastanawiamy, czy samochodem nie jechac, tylko, czy bedzie u ciebie miejsce, zeby zaparkowac? Ok, gut. Wiesz, no miejsce kolo domu zawsze jest. Bo na podworku na pewno nie bedzie miejsca, bo tatowy samochod w garazu stoi a mamowy przed garazem. Wiec jakbyscie przyjechali samochodem to by musial tam w ulicy u mnie stac. no tu luz :] sie jeszcze popytam, kto by sie chcial z nami zabrac...wiesz, zawsze 6 zl w kieszeni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:28 pm
Delein Kaplanka Meteorytu Delein Niu poczty nie sprawdzalam ^^" My z grzegoslawem bedziemy i sie zastanawiamy, czy samochodem nie jechac, tylko, czy bedzie u ciebie miejsce, zeby zaparkowac? Ok, gut. Wiesz, no miejsce kolo domu zawsze jest. Bo na podworku na pewno nie bedzie miejsca, bo tatowy samochod w garazu stoi a mamowy przed garazem. Wiec jakbyscie przyjechali samochodem to by musial tam w ulicy u mnie stac. no tu luz :] sie jeszcze popytam, kto by sie chcial z nami zabrac...wiesz, zawsze 6 zl w kieszeni... No jasne smile Miec 6 zl a nie miec to razem 12 zl wink Poza tym samochodem wygodniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:42 pm
Kaplanka Meteorytu No jasne smile Miec 6 zl a nie miec to razem 12 zl wink Poza tym samochodem wygodniej. no wlasnie :] Okej, ja juz mykam spac, bo jutro wczesnie wstaje...dobranoc! ^_~ *puff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:46 pm
Delein Kaplanka Meteorytu No jasne smile Miec 6 zl a nie miec to razem 12 zl wink Poza tym samochodem wygodniej. no wlasnie :] Okej, ja juz mykam spac, bo jutro wczesnie wstaje...dobranoc! ^_~ *puff* Niu, papa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 18, 2006 4:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 18, 2006 4:49 am
qrde dlaczego zawsze jaK przychodze crying to nikogo nie maaaaa...!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 18, 2006 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 18, 2006 8:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 18, 2006 9:17 am
fo: Bouga-Akhenaton - [B.O comme un aimant #21] Belsunce breakdown
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 18, 2006 10:22 am
Wczoraj oszpeciĆam Ozzwalda.
Ale jeszcze do mnie nie przyszedl zaden Wania, czyli jest dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|