|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:24 pm
Karnaaa nooo fakt , ludzi nie wybiore , a zreszta to ze dzewczyna ma ostry makijaz nie znaczy ze musi byc jakas taka bladzia blaugh moze tak zle nie bedzie whee pozyjemy zobaczymy mrgreen No i to jest dobre nastawienie! Jak sie pozytywnie do tego postarasz nastawic, to bedzie Ci potem latwiej. Wiem, bo wyprobowalam to na sobie wink Ja Ci w kazdym razie zycze, zebys trafila na fajnych ludzi i zeby ogolnie okazalo sie byc sympatycznie. Moja klasa byla genialna i z jednej strony to naprawde zaluje, ze juz to liceum skonczylam... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:33 pm
Kaplanka Meteorytu Karnaaa nooo fakt , ludzi nie wybiore , a zreszta to ze dzewczyna ma ostry makijaz nie znaczy ze musi byc jakas taka bladzia blaugh moze tak zle nie bedzie whee pozyjemy zobaczymy mrgreen No i to jest dobre nastawienie! Jak sie pozytywnie do tego postarasz nastawic, to bedzie Ci potem latwiej. Wiem, bo wyprobowalam to na sobie wink Ja Ci w kazdym razie zycze, zebys trafila na fajnych ludzi i zeby ogolnie okazalo sie byc sympatycznie. Moja klasa byla genialna i z jednej strony to naprawde zaluje, ze juz to liceum skonczylam... smile dzieki tez mam taka nadzieje biggrin 4laugh pozno sie robi , jeszce tylko cos zalatwie na gai i lece , papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:35 pm
Karnaaa stare to na co niby mam isc? wymysl cos latwego , interesujacego , nie zwiazanego z humanistyka . za duzo wymagasz, latwe to pojecie wzgledne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:39 pm
Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa nooo fakt , ludzi nie wybiore , a zreszta to ze dzewczyna ma ostry makijaz nie znaczy ze musi byc jakas taka bladzia blaugh moze tak zle nie bedzie whee pozyjemy zobaczymy mrgreen No i to jest dobre nastawienie! Jak sie pozytywnie do tego postarasz nastawic, to bedzie Ci potem latwiej. Wiem, bo wyprobowalam to na sobie wink Ja Ci w kazdym razie zycze, zebys trafila na fajnych ludzi i zeby ogolnie okazalo sie byc sympatycznie. Moja klasa byla genialna i z jednej strony to naprawde zaluje, ze juz to liceum skonczylam... smile dzieki tez mam taka nadzieje biggrin 4laugh pozno sie robi , jeszce tylko cos zalatwie na gai i lece , papa Pa pa, milo sie rozmawialo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:42 pm
*puff* Yaaah Barca wygrala!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:44 pm
Delein *puff* Yaaah Barca wygrala!!!! Morgen... Eeee.... co to jest "barca"?? (chyba jestem nie na czasie razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:46 pm
Kaplanka Meteorytu Delein *puff* Yaaah Barca wygrala!!!! Morgen... Eeee.... co to jest "barca"?? (chyba jestem nie na czasie razz ) Witam abiturientke mrgreen Barcelona nooo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:48 pm
Delein Kaplanka Meteorytu Delein *puff* Yaaah Barca wygrala!!!! Morgen... Eeee.... co to jest "barca"?? (chyba jestem nie na czasie razz ) Witam abiturientke mrgreen Barcelona nooo! Fajnie miec wakacje, jak wszyscy inni jeszcze sie ucza, co nie? Sasasasasa rofl Wnioskuje, ze jakis mecz byl. Slusznie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:50 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Kaplanka Meteorytu Delein *puff* Yaaah Barca wygrala!!!! Morgen... Eeee.... co to jest "barca"?? (chyba jestem nie na czasie razz ) Witam abiturientke mrgreen Barcelona nooo! Fajnie miec wakacje, jak wszyscy inni jeszcze sie ucza, co nie? Sasasasasa rofl Wnioskuje, ze jakis mecz byl. Slusznie? Tak, to jest piekne! Codziennie do godziny 15 mam wolna chate rofl Anu z Arsenalem grali...slusznie slusznie, nalezalo im sie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:53 pm
Delein Tak, to jest piekne! Codziennie do godziny 15 mam wolna chate rofl Anu z Arsenalem grali...slusznie slusznie, nalezalo im sie :] No nie? Mozna robic, co tylko sie chce. Cudowna sprawa mrgreen A skoro im sie nalezalo, to dobrze. Ja tam w sumie pasjonatka pilki noznej nie jestem. Lubie tylko mistrzostwa swiata... No i lubie jeszcze "pilke nozna podworkowa" ogladac na zywo.... a poza tym to mi zwisa xp Mam to po tacie, on tez za moga nie przepada xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:55 pm
Kaplanka Meteorytu Delein Tak, to jest piekne! Codziennie do godziny 15 mam wolna chate rofl Anu z Arsenalem grali...slusznie slusznie, nalezalo im sie :] No nie? Mozna robic, co tylko sie chce. Cudowna sprawa mrgreen A skoro im sie nalezalo, to dobrze. Ja tam w sumie pasjonatka pilki noznej nie jestem. Lubie tylko mistrzostwa swiata... No i lubie jeszcze "pilke nozna podworkowa" ogladac na zywo.... a poza tym to mi zwisa xp Mam to po tacie, on tez za moga nie przepada xp nu ja tez jakis tam lig nie ogladam, ale lubie sobie popatrzec na jakies dobre zespoly :] Zawsze to pretekst do zjedzenia paczki czipsow... ale kurde denerwowalam sie teraz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:02 pm
Delein Kaplanka Meteorytu Delein Tak, to jest piekne! Codziennie do godziny 15 mam wolna chate rofl Anu z Arsenalem grali...slusznie slusznie, nalezalo im sie :] No nie? Mozna robic, co tylko sie chce. Cudowna sprawa mrgreen A skoro im sie nalezalo, to dobrze. Ja tam w sumie pasjonatka pilki noznej nie jestem. Lubie tylko mistrzostwa swiata... No i lubie jeszcze "pilke nozna podworkowa" ogladac na zywo.... a poza tym to mi zwisa xp Mam to po tacie, on tez za moga nie przepada xp nu ja tez jakis tam lig nie ogladam, ale lubie sobie popatrzec na jakies dobre zespoly :] Zawsze to pretekst do zjedzenia paczki czipsow... ale kurde denerwowalam sie teraz XD Meczem sie denerwowalas? Czy czyms innym? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:04 pm
Kaplanka Meteorytu Meczem sie denerwowalas? Czy czyms innym? smile Meczem, na razie nie mam czym innym sie denerwowac XD A wiesz, co jest najgorsze? Ze caly czas mam wrazenie, ze musze cos napisac, nauczyc sie, zrobic, wczesnie wstac...fuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|