|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:44 pm
oj mlodziezy uczcie sie informatyki albo czegos w tym rodzaju..
jasie ciesze ze zrezygnowalem z filologii angielskiej..
takich bezuzytecznych rzeczys ie tam czlowiek uczy.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:47 pm
Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa nooooooo niby tak , ale juz raczej powinnam sie troche ukierunkowac sweatdrop tez chcialam na architekture , ale ... no nie wiem , wydaje mi sie ze nie wyrobie . A co to ta japonistyka , znaczy sie o co w tym chodzi ? Japonistyka to innymi slowy filologia japonska - czyli uczysz sie ile wlezie o kulturze, historii, geografii, jezyku itd. Japonii mrgreen Dla mnie bomba. *machu lapka do opcego* dobra , a co po tej japonistyce sie robi? tyle ze tam cholernie trudno sie dostac a potem wiekrzosc wyrzucaja bo biora zgraje bezuzytecznych maniakow anime
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:49 pm
Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa nooooooo niby tak , ale juz raczej powinnam sie troche ukierunkowac sweatdrop tez chcialam na architekture , ale ... no nie wiem , wydaje mi sie ze nie wyrobie . A co to ta japonistyka , znaczy sie o co w tym chodzi ? Japonistyka to innymi slowy filologia japonska - czyli uczysz sie ile wlezie o kulturze, historii, geografii, jezyku itd. Japonii mrgreen Dla mnie bomba. *machu lapka do opcego* dobra , a co po tej japonistyce sie robi? Mozna tez tlumaczem zostac. Albo na wlasna reke, albo w jakiejs firmie. A jak sie jest dobrym, to mozna na uniwerku prace zalapac. Opcy, dla mnie informatyka to po pierwsze czarna magia, a po drugie potworna nuda. A poza tym mnostwo ludzi teraz na informatyke idzie... Potem bedzie mnostwo informatykow bez pracy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:52 pm
Autark tyle ze tam cholernie trudno sie dostac a potem wiekrzosc wyrzucaja bo biora zgraje bezuzytecznych maniakow anime Ano, tez racja. Chociaz na UAM teraz robia tylko konkurs swiadectw, wiec beda potem wywalac. Ale w zasadzie na kazdym kierunku studiow na pierwszym roku robia przesiew mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:52 pm
Autark Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa nooooooo niby tak , ale juz raczej powinnam sie troche ukierunkowac sweatdrop tez chcialam na architekture , ale ... no nie wiem , wydaje mi sie ze nie wyrobie . A co to ta japonistyka , znaczy sie o co w tym chodzi ? Japonistyka to innymi slowy filologia japonska - czyli uczysz sie ile wlezie o kulturze, historii, geografii, jezyku itd. Japonii mrgreen Dla mnie bomba. *machu lapka do opcego* dobra , a co po tej japonistyce sie robi? tyle ze tam cholernie trudno sie dostac a potem wiekrzosc wyrzucaja bo biora zgraje bezuzytecznych maniakow anime a co chciales to studiowac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:55 pm
Kaplanka Meteorytu Karnaaa Kaplanka Meteorytu Japonistyka to innymi slowy filologia japonska - czyli uczysz sie ile wlezie o kulturze, historii, geografii, jezyku itd. Japonii mrgreen Dla mnie bomba. *machu lapka do opcego* dobra , a co po tej japonistyce sie robi? Mozna tez tlumaczem zostac. Albo na wlasna reke, albo w jakiejs firmie. A jak sie jest dobrym, to mozna na uniwerku prace zalapac. eeeeeeeee to tez nie dla mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:56 pm
Karnaaa a co chciales to studiowac ? ... w kazdym razie mosiala bys chodzic do liceum w Nowej Soli bo tam maja profic cos z japonistyka zwiazany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:58 pm
Autark Karnaaa a co chciales to studiowac ? ... w kazdym razie mosiala bys chodzic do liceum w Nowej Soli bo tam maja profic cos z japonistyka zwiazany taaaaaaa stara to juz mi poprawdzie wybrala ogolniak w sulechowie stare to mi tylko pozostaje wybrac profil , a jak juz wybiore to powie ze jest zly stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:01 pm
Karnaaa Autark Karnaaa a co chciales to studiowac ? ... w kazdym razie mosiala bys chodzic do liceum w Nowej Soli bo tam maja profic cos z japonistyka zwiazany taaaaaaa stara to juz mi poprawdzie wybrala ogolniak w sulechowie stare to mi tylko pozostaje wybrac profil , a jak juz wybiore to powie ze jest zly stare Az tak? Hm, no to troche slabo... Wspolczuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:07 pm
Karnaaa Autark Karnaaa a co chciales to studiowac ? ... w kazdym razie mosiala bys chodzic do liceum w Nowej Soli bo tam maja profic cos z japonistyka zwiazany taaaaaaa stara to juz mi poprawdzie wybrala ogolniak w sulechowie stare to mi tylko pozostaje wybrac profil , a jak juz wybiore to powie ze jest zly stare w sulechowie nie ma profili!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaplanka Meteorytu Karnaaa Autark Karnaaa a co chciales to studiowac ? ... w kazdym razie mosiala bys chodzic do liceum w Nowej Soli bo tam maja profic cos z japonistyka zwiazany taaaaaaa stara to juz mi poprawdzie wybrala ogolniak w sulechowie stare to mi tylko pozostaje wybrac profil , a jak juz wybiore to powie ze jest zly stare Az tak? Hm, no to troche slabo... Wspolczuje... ona jest po prostu leniwa, mowilem ze jak chce cos konkretnego to po prostu ma sie starac a sie jej pomoze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:13 pm
Autark Kaplanka Meteorytu Karnaaa Autark Karnaaa a co chciales to studiowac ? ... w kazdym razie mosiala bys chodzic do liceum w Nowej Soli bo tam maja profic cos z japonistyka zwiazany taaaaaaa stara to juz mi poprawdzie wybrala ogolniak w sulechowie stare to mi tylko pozostaje wybrac profil , a jak juz wybiore to powie ze jest zly stare Az tak? Hm, no to troche slabo... Wspolczuje... ona jest po prostu leniwa, mowilem ze jak chce cos konkretnego to po prostu ma sie starac a sie jej pomoze stare to na co niby mam isc? wymysl cos latwego , interesujacego , nie zwiazanego z humanistyka .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|