Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23830 23831 23832 23833 23834 23835 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Wed May 17, 2006 12:44 pm

oj mlodziezy uczcie sie informatyki albo czegos w tym rodzaju..

jasie ciesze ze zrezygnowalem z filologii angielskiej..

takich bezuzytecznych rzeczys ie tam czlowiek uczy.. xp
PostPosted: Wed May 17, 2006 12:47 pm

Karnaaa
Kaplanka Meteorytu
Karnaaa
nooooooo niby tak , ale juz raczej powinnam sie troche ukierunkowac sweatdrop tez chcialam na architekture , ale ... no nie wiem , wydaje mi sie ze nie wyrobie . A co to ta japonistyka , znaczy sie o co w tym chodzi ?

Japonistyka to innymi slowy filologia japonska - czyli uczysz sie ile wlezie o kulturze, historii, geografii, jezyku itd. Japonii mrgreen Dla mnie bomba.

*machu lapka do opcego*
dobra , a co po tej japonistyce sie robi?
tyle ze tam cholernie trudno sie dostac a potem wiekrzosc wyrzucaja bo biora zgraje bezuzytecznych maniakow anime

Autark

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Wed May 17, 2006 12:49 pm

Karnaaa
Kaplanka Meteorytu
Karnaaa
nooooooo niby tak , ale juz raczej powinnam sie troche ukierunkowac sweatdrop tez chcialam na architekture , ale ... no nie wiem , wydaje mi sie ze nie wyrobie . A co to ta japonistyka , znaczy sie o co w tym chodzi ?

Japonistyka to innymi slowy filologia japonska - czyli uczysz sie ile wlezie o kulturze, historii, geografii, jezyku itd. Japonii mrgreen Dla mnie bomba.

*machu lapka do opcego*

Mozna tez tlumaczem zostac. Albo na wlasna reke, albo w jakiejs firmie. A jak sie jest dobrym, to mozna na uniwerku prace zalapac.

Opcy, dla mnie informatyka to po pierwsze czarna magia, a po drugie potworna nuda. A poza tym mnostwo ludzi teraz na informatyke idzie... Potem bedzie mnostwo informatykow bez pracy
wink
PostPosted: Wed May 17, 2006 12:52 pm

Autark
tyle ze tam cholernie trudno sie dostac a potem wiekrzosc wyrzucaja bo biora zgraje bezuzytecznych maniakow anime

Ano, tez racja. Chociaz na UAM teraz robia tylko konkurs swiadectw, wiec beda potem wywalac.
Ale w zasadzie na kazdym kierunku studiow na pierwszym roku robia przesiew mrgreen

Kaplanka Meteorytu

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed May 17, 2006 12:52 pm

Autark
Karnaaa
Kaplanka Meteorytu
Karnaaa

*machu lapka do opcego*
a co chciales to studiowac ?
PostPosted: Wed May 17, 2006 12:55 pm

Kaplanka Meteorytu
Karnaaa
Kaplanka Meteorytu

*machu lapka do opcego*

Mozna tez tlumaczem zostac. Albo na wlasna reke, albo w jakiejs firmie. A jak sie jest dobrym, to mozna na uniwerku prace zalapac.
eeeeeeeee to tez nie dla mnie

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Autark

PostPosted: Wed May 17, 2006 12:56 pm

Karnaaa
... w kazdym razie mosiala bys chodzic do liceum w Nowej Soli bo tam maja profic cos z japonistyka zwiazany
PostPosted: Wed May 17, 2006 12:58 pm

Autark
Karnaaa
... w kazdym razie mosiala bys chodzic do liceum w Nowej Soli bo tam maja profic cos z japonistyka zwiazany
taaaaaaa stara to juz mi poprawdzie wybrala ogolniak w sulechowie stare to mi tylko pozostaje wybrac profil , a jak juz wybiore to powie ze jest zly stare

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Wed May 17, 2006 1:01 pm

Karnaaa
Autark
Karnaaa
taaaaaaa stara to juz mi poprawdzie wybrala ogolniak w sulechowie stare to mi tylko pozostaje wybrac profil , a jak juz wybiore to powie ze jest zly stare

Az tak? Hm, no to troche slabo... Wspolczuje...
PostPosted: Wed May 17, 2006 1:07 pm

Karnaaa
Autark
Karnaaa
w sulechowie nie ma profili!!

Autark

opcy

PostPosted: Wed May 17, 2006 1:08 pm

*szlaja sie po gildii*

[ Message temporarily off-line ]

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Autark

Kaplanka Meteorytu
Karnaaa
Autark
Karnaaa

ona jest po prostu leniwa, mowilem ze jak chce cos konkretnego to po prostu ma sie starac a sie jej pomoze
PostPosted: Wed May 17, 2006 1:11 pm

opcy
*szlaja sie po gildii*
*bawi sie w jego cien*

Ryuukei oshii
Crew

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed May 17, 2006 1:13 pm

Autark
Kaplanka Meteorytu
Karnaaa
Autark
Karnaaa

ona jest po prostu leniwa, mowilem ze jak chce cos konkretnego to po prostu ma sie starac a sie jej pomoze
stare to na co niby mam isc? wymysl cos latwego , interesujacego , nie zwiazanego z humanistyka .
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23830 23831 23832 23833 23834 23835 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games