|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:18 pm
chari-san Karnaaa wow jakie plany mrgreen ja to tam musze narazie jakes liceum wybrac xp widze, ze ktos tu w moim wieku ejst :XP: aaaaaa to juz nas trzech jest mrgreen (jeszcze frania)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:18 pm
Karnaaa wow jakie plany mrgreen ja to tam musze narazie jakes liceum wybrac xp Cos trzeba w zyciu robic, a bycie tlumaczem przysieglym sie oplaca xp Czesc Chari 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:20 pm
Karnaaa chari-san Karnaaa wow jakie plany mrgreen ja to tam musze narazie jakes liceum wybrac xp widze, ze ktos tu w moim wieku ejst :XP: aaaaaa to juz nas trzech jest mrgreen (jeszcze frania) było wiece... ale pewnie już od dawna na gaie nie wchodzą xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:21 pm
Kaplanka Meteorytu Karnaaa wow jakie plany mrgreen ja to tam musze narazie jakes liceum wybrac xp Cos trzeba w zyciu robic, a bycie tlumaczem przysieglym sie oplaca xp Czesc Chari 4laugh nooo slyszalam ze nawt bardzo sie oplaca , mamusia chciala zebym tez poszla na tlumacza xp stare ale to nie dla mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:22 pm
kocham to.... ile arzy wejde na gaie, to msuze isć, bo braciszek mnei wygania :/ pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:23 pm
chari-san kocham to.... ile arzy wejde na gaie, to msuze isć, bo braciszek mnei wygania :/ pa bay bay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:25 pm
Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa wow jakie plany mrgreen ja to tam musze narazie jakes liceum wybrac xp Cos trzeba w zyciu robic, a bycie tlumaczem przysieglym sie oplaca xp Czesc Chari 4laugh nooo slyszalam ze nawt bardzo sie oplaca , mamusia chciala zebym tez poszla na tlumacza xp stare ale to nie dla mnie To tez zalezy od miasta, w ktorym sie chce pracowac. No i od jezyka. Ale ogolnie sie oplaca biggrin A co chcesz robic w przyszlosci, po szkole? Chari, skads to znam, ale mnie nie wygania brat, tylko rodzice xp Pa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:30 pm
Kaplanka Meteorytu Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa wow jakie plany mrgreen ja to tam musze narazie jakes liceum wybrac xp Cos trzeba w zyciu robic, a bycie tlumaczem przysieglym sie oplaca xp Czesc Chari 4laugh nooo slyszalam ze nawt bardzo sie oplaca , mamusia chciala zebym tez poszla na tlumacza xp stare ale to nie dla mnie To tez zalezy od miasta, w ktorym sie chce pracowac. No i od jezyka. Ale ogolnie sie oplaca biggrin A co chcesz robic w przyszlosci, po szkole? Chari, skads to znam, ale mnie nie wygania brat, tylko rodzice xp Pa smile tak szczeze to sama nie wiem sweatdrop . kiedys chcialam byc informatykiem mrgreen (a jak bylam mala to tancerka whee hehe)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:34 pm
Karnaaa tak szczeze to sama nie wiem sweatdrop . kiedys chcialam byc informatykiem mrgreen (a jak bylam mala to tancerka whee hehe) W sumie to jeszcze masz duzo czasu na zastanowienie sie smile Ja jeszcze jakies pol roku temu zupelnie nie mialam pojecia, co dalej robic. Ciagle wymyslalam cos nowego 3nodding Ja jak bylam mala zawsze chcialam byc pania strazak albo lyzwiarka. Ale sie nie nadaje xp Teraz moim niespelnionym marzeniem jest architektura wnetrz i japonistyka, ale na architekture sie nie nadaje, bo rysowac za bardzo nie potrafie, a na japonistyke mam za mala wiedze. Moze to kiedys nadrobie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:37 pm
Kaplanka Meteorytu Karnaaa tak szczeze to sama nie wiem sweatdrop . kiedys chcialam byc informatykiem mrgreen (a jak bylam mala to tancerka whee hehe) W sumie to jeszcze masz duzo czasu na zastanowienie sie smile Ja jeszcze jakies pol roku temu zupelnie nie mialam pojecia, co dalej robic. Ciagle wymyslalam cos nowego 3nodding Ja jak bylam mala zawsze chcialam byc pania strazak albo lyzwiarka. Ale sie nie nadaje xp Teraz moim niespelnionym marzeniem jest architektura wnetrz i japonistyka, ale na architekture sie nie nadaje, bo rysowac za bardzo nie potrafie, a na japonistyke mam za mala wiedze. Moze to kiedys nadrobie smile nooooooo niby tak , ale juz raczej powinnam sie troche ukierunkowac sweatdrop tez chcialam na architekture , ale ... no nie wiem , wydaje mi sie ze nie wyrobie . A co to ta japonistyka , znaczy sie o co w tym chodzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:38 pm
ugabuga.. mrgreen
Boards Of Canada [Music Has The Right To Children #06] Sixtyten [5:48]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:39 pm
Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa tak szczeze to sama nie wiem sweatdrop . kiedys chcialam byc informatykiem mrgreen (a jak bylam mala to tancerka whee hehe) W sumie to jeszcze masz duzo czasu na zastanowienie sie smile Ja jeszcze jakies pol roku temu zupelnie nie mialam pojecia, co dalej robic. Ciagle wymyslalam cos nowego 3nodding Ja jak bylam mala zawsze chcialam byc pania strazak albo lyzwiarka. Ale sie nie nadaje xp Teraz moim niespelnionym marzeniem jest architektura wnetrz i japonistyka, ale na architekture sie nie nadaje, bo rysowac za bardzo nie potrafie, a na japonistyke mam za mala wiedze. Moze to kiedys nadrobie smile nooooooo niby tak , ale juz raczej powinnam sie troche ukierunkowac sweatdrop tez chcialam na architekture , ale ... no nie wiem , wydaje mi sie ze nie wyrobie . A co to ta japonistyka , znaczy sie o co w tym chodzi ? jesli bys sie postarala to bys wyrobila wink hello to all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:42 pm
Karnaaa nooooooo niby tak , ale juz raczej powinnam sie troche ukierunkowac sweatdrop tez chcialam na architekture , ale ... no nie wiem , wydaje mi sie ze nie wyrobie . A co to ta japonistyka , znaczy sie o co w tym chodzi ? Japonistyka to innymi slowy filologia japonska - czyli uczysz sie ile wlezie o kulturze, historii, geografii, jezyku itd. Japonii mrgreen Dla mnie bomba. *machu lapka do opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:43 pm
Autark Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa tak szczeze to sama nie wiem sweatdrop . kiedys chcialam byc informatykiem mrgreen (a jak bylam mala to tancerka whee hehe) W sumie to jeszcze masz duzo czasu na zastanowienie sie smile Ja jeszcze jakies pol roku temu zupelnie nie mialam pojecia, co dalej robic. Ciagle wymyslalam cos nowego 3nodding Ja jak bylam mala zawsze chcialam byc pania strazak albo lyzwiarka. Ale sie nie nadaje xp Teraz moim niespelnionym marzeniem jest architektura wnetrz i japonistyka, ale na architekture sie nie nadaje, bo rysowac za bardzo nie potrafie, a na japonistyke mam za mala wiedze. Moze to kiedys nadrobie smile nooooooo niby tak , ale juz raczej powinnam sie troche ukierunkowac sweatdrop tez chcialam na architekture , ale ... no nie wiem , wydaje mi sie ze nie wyrobie . A co to ta japonistyka , znaczy sie o co w tym chodzi ? jesli bys sie postarala to bys wyrobila wink hello to all witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:44 pm
Kaplanka Meteorytu Karnaaa nooooooo niby tak , ale juz raczej powinnam sie troche ukierunkowac sweatdrop tez chcialam na architekture , ale ... no nie wiem , wydaje mi sie ze nie wyrobie . A co to ta japonistyka , znaczy sie o co w tym chodzi ? Japonistyka to innymi slowy filologia japonska - czyli uczysz sie ile wlezie o kulturze, historii, geografii, jezyku itd. Japonii mrgreen Dla mnie bomba. *machu lapka do opcego* dobre , a co po tej japonistyce sie robi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|