|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 10:27 am
ninja Ludzie jesteście tu gdzies ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 11:47 am
Hallo! Jest tu ktos? *zaglada pod dywan*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 11:52 am
Kaplanka Meteorytu Hallo! Jest tu ktos? *zaglada pod dywan* *wyskakuje z szafy* MOI 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 11:56 am
Karnaaa Kaplanka Meteorytu Hallo! Jest tu ktos? *zaglada pod dywan* *wyskakuje z szafy* MOI 4laugh Ha! A juz chcialam isc spac mrgreen Dobry wieczor smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 11:57 am
Kaplanka Meteorytu Karnaaa Kaplanka Meteorytu Hallo! Jest tu ktos? *zaglada pod dywan* *wyskakuje z szafy* MOI 4laugh Ha! A juz chcialam isc spac mrgreen Dobry wieczor smile Dobry dobry 3nodding chociaz troche nudny ,a jak tam ci dzionek minol ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:00 pm
Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa Kaplanka Meteorytu Hallo! Jest tu ktos? *zaglada pod dywan* *wyskakuje z szafy* MOI 4laugh Ha! A juz chcialam isc spac mrgreen Dobry wieczor smile Dobry dobry 3nodding chociaz troche nudny ,a jak tam ci dzionek minol ? Haaa, pierwszy dzien wakacji biggrin Minal sympatycznie mrgreen Spedzilam go nic nie robiac xd Alez mnie tu dawno nie bylo, no!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:03 pm
Kaplanka Meteorytu Karnaaa Kaplanka Meteorytu Ha! A juz chcialam isc spac mrgreen Dobry wieczor smile Dobry dobry 3nodding chociaz troche nudny ,a jak tam ci dzionek minol ? Haaa, pierwszy dzien wakacji biggrin Minal sympatycznie mrgreen Spedzilam go nic nie robiac xd Alez mnie tu dawno nie bylo, no! Juz masz wakacje!? ja też chcem whee Ja dopero sie wzielam za poprawianie ocen sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:07 pm
Karnaaa Juz masz wakacje!? ja też chcem whee Ja dopero sie wzielam za poprawianie ocen sweatdrop Ano, ostatnia mature zdalam wczoraj, wiec juz koniec smile Jeszcze mnie w szkole zobacza na uroczystym zakonczeniu i tyle mrgreen Jakie to piekne uczucie miec przed soba ponad 4 miesiace wakacji mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:09 pm
Kaplanka Meteorytu Karnaaa Juz masz wakacje!? ja też chcem whee Ja dopero sie wzielam za poprawianie ocen sweatdrop Ano, ostatnia mature zdalam wczoraj, wiec juz koniec smile Jeszcze mnie w szkole zobacza na uroczystym zakonczeniu i tyle mrgreen Jakie to piekne uczucie miec przed soba ponad 4 miesiace wakacji mrgreen I co na jakieś studia sie wyberasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:12 pm
Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa Juz masz wakacje!? ja też chcem whee Ja dopero sie wzielam za poprawianie ocen sweatdrop Ano, ostatnia mature zdalam wczoraj, wiec juz koniec smile Jeszcze mnie w szkole zobacza na uroczystym zakonczeniu i tyle mrgreen Jakie to piekne uczucie miec przed soba ponad 4 miesiace wakacji mrgreen I co na jakieś studia sie wyberasz? Wszystko zalezy od tego, jak zdalam pisemne... Ale bede skladac papiery na germanistyke i na filologie niderlandzka na Uniwersytet Wroclawski. Jeszcze pewnie na Slaski zloze papiery asekuracyjnie. Zobaczymy, co z tego wyjdzie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:13 pm
yyyy.... jak cos to ja tez jetsem xD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:14 pm
Kaplanka Meteorytu Karnaaa Kaplanka Meteorytu Karnaaa Juz masz wakacje!? ja też chcem whee Ja dopero sie wzielam za poprawianie ocen sweatdrop Ano, ostatnia mature zdalam wczoraj, wiec juz koniec smile Jeszcze mnie w szkole zobacza na uroczystym zakonczeniu i tyle mrgreen Jakie to piekne uczucie miec przed soba ponad 4 miesiace wakacji mrgreen I co na jakieś studia sie wyberasz? Wszystko zalezy od tego, jak zdalam pisemne... Ale bede skladac papiery na germanistyke i na filologie niderlandzka na Uniwersytet Wroclawski. Jeszcze pewnie na Slaski zloze papiery asekuracyjnie. Zobaczymy, co z tego wyjdzie smile wow jakie plany mrgreen ja to tam musze narazie jakes liceum wybrac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:15 pm
chari-san yyyy.... jak cos to ja tez jetsem xD sweatdrop witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 12:17 pm
Karnaaa wow jakie plany mrgreen ja to tam musze narazie jakes liceum wybrac xp widze, ze ktos tu w moim wieku ejst :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|