|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:05 am
revcat Aidanna uoczkom mym nie wierze! Kocur na pogg'u rofl *tulos* ja tez ale to jednak prawda....co tam jak tam siersciuchy jedne? dzisiaj ide na Makbeta biggrin z Obywtaelem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:05 am
Aidanna revcat Aidanna uoczkom mym nie wierze! Kocur na pogg'u rofl *tulos* ja tez ale to jednak prawda....co tam jak tam siersciuchy jedne? dupa jedna wielka xp ale jakos sie zyje xp
dupa jak dupa ale jakos do przodu musi isc.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:07 am
Terrorystka Frania revcat Aidanna uoczkom mym nie wierze! Kocur na pogg'u rofl *tulos* ja tez ale to jednak prawda....co tam jak tam siersciuchy jedne? dzisiaj ide na Makbeta biggrin z Obywtaelem wink
a gdzie i po ile wjazd? ja sie do Gdyni wybieram do teatru na "Dzien Swira" oi! podobno warto to zobaczyc na deskach teatru....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:08 am
revcat Aidanna revcat Aidanna uoczkom mym nie wierze! Kocur na pogg'u rofl *tulos* ja tez ale to jednak prawda....co tam jak tam siersciuchy jedne? dupa jedna wielka xp ale jakos sie zyje xp dupa jak dupa ale jakos do przodu musi isc.... 3nodding dam rade xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:14 am
revcat Terrorystka Frania revcat Aidanna uoczkom mym nie wierze! Kocur na pogg'u rofl *tulos* ja tez ale to jednak prawda....co tam jak tam siersciuchy jedne? dzisiaj ide na Makbeta biggrin z Obywtaelem wink a gdzie i po ile wjazd? ja sie do Gdyni wybieram do teatru na "Dzien Swira" oi! podobno warto to zobaczyc na deskach teatru.... Katowice, centrum, Teatr im Stasia Wyspiańskiego, bilety: 9zł biggrin
edit://
godzina 18 ;P blaugh rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:18 am
*burpik*
najadałam sie....
ide zjesc tabletki, i czytac makbeta..
a teraz papapa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:19 am
Terrorystka Frania Katowice, centrum, Teatr im Stasia Wyspiańskiego, bilety: 9zł biggrin
godzina 18 ;P blaugh rolleyes
no to sie raczej tam nie przeteleportuje...zasadniczo.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:23 am
revcat Terrorystka Frania Katowice, centrum, Teatr im Stasia Wyspiańskiego, bilety: 9zł biggrin
godzina 18 ;P blaugh rolleyes no to sie raczej tam nie przeteleportuje...zasadniczo.... mrgreen nie no kocur zdarzymy spokojnie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:31 am
Aidanna revcat Terrorystka Frania Katowice, centrum, Teatr im Stasia Wyspiańskiego, bilety: 9zł biggrin
godzina 18 ;P blaugh rolleyes no to sie raczej tam nie przeteleportuje...zasadniczo.... mrgreen nie no kocur zdarzymy spokojnie... xd
no w sumie to tylko katowice...rzut beretem... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:34 am
revcat Aidanna revcat Terrorystka Frania Katowice, centrum, Teatr im Stasia Wyspiańskiego, bilety: 9zł biggrin
godzina 18 ;P blaugh rolleyes no to sie raczej tam nie przeteleportuje...zasadniczo.... mrgreen nie no kocur zdarzymy spokojnie... xd no w sumie to tylko katowice...rzut beretem... mrgreen no na piechte pojdziemy... dotlenimy sie i wogole rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:38 am
Aidanna revcat Aidanna revcat Terrorystka Frania Katowice, centrum, Teatr im Stasia Wyspiańskiego, bilety: 9zł biggrin
godzina 18 ;P blaugh rolleyes no to sie raczej tam nie przeteleportuje...zasadniczo.... mrgreen nie no kocur zdarzymy spokojnie... xd no w sumie to tylko katowice...rzut beretem... mrgreen no na piechte pojdziemy... dotlenimy sie i wogole rofl
....a moze rowerem? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:43 am
revcat ....a moze rowerem? mrgreen ale ja mam rozowy rowerek i sie wstydze na nim jezdzic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 8:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 8:40 am
evil Widze ze nikogo nie ma... evil cry wiec sobie ide.... cry smile zawsze fajnie wpasc czasami... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|