|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:37 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki nie martw sie, napiszesz te fizyke, a ja Ci narysuje Ciebie z Ozzem i bedzie slicznie whee fizyka luz... ale CHEMIA! gonk to sie da zalatwic smile jakie masz teraz tematy? przeczytaj temat w ksiazce, popros kogos znajomego, neich CI pomoze... dasz rade, na wszystko jest spodob smile dostalam od znajomej vademecum do chemi i tam jest wszystko wyjasnione... i napisze sprawdzian z moli i czegos jeszcze tylko nie pamietam z czego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:43 am
łiiii! biggrin
dzisiaj z Obywatelem na Makbeta sie wybieramy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:46 am
Terrorystka Frania łiiii! biggrin
dzisiaj z Obywatelem na Makbeta sie wybieramy biggrin uaaa... ale fajnie crying wez mnie tez na makbeta ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:46 am
Aaaaargh! mad
jak ja nie lubie sie zagapiać buszując w markecie gonk sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:48 am
Aidanna Terrorystka Frania łiiii! biggrin
dzisiaj z Obywatelem na Makbeta sie wybieramy biggrin uaaa... ale fajnie crying wez mnie tez na makbeta ninja przyjeźdzaj do Katowic do tatreu Ślaskiego im Wyspiańskiego ;D
będziesz miała okazje na sprzeczke z Obywatelem xd
to juz ostatni mozliwy spektakl! Jak dobrze, ze w pore zobaczyłam w repertuar wink uff!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:49 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania łiiii! biggrin
dzisiaj z Obywatelem na Makbeta sie wybieramy biggrin uaaa... ale fajnie crying wez mnie tez na makbeta ninja przyjeźdzaj do Katowic do tatreu Ślaskiego im Wyspiańskiego ;D
to juz ostatni mozliwy spektakl! Jak dobrze, ze w pore zobaczyłam w repertuar wink uff! juz jade! bede na czas! zarezerwuj mi miejsce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:50 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania łiiii! biggrin
to juz ostatni mozliwy spektakl! Jak dobrze, ze w pore zobaczyłam w repertuar wink uff! juz jade! bede na czas! zarezerwuj mi miejsce xd bilety 9 zeta rofl xd xd
a wiec nawet o wiele lepiej na tym wszyłam... momencik... zaraz sprawdze ile to bedzie trwało..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:53 am
kurde, nie pisze confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:54 am
Jaswinder czy ma ktoś może pocztę na gmailu i moglby mnie tam zaprosic? mrgreen ja mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:56 am
opcy Jaswinder czy ma ktoś może pocztę na gmailu i moglby mnie tam zaprosic? mrgreen ja mam... *tajniacki skok nań*
wiiitaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:00 am
uoczkom mym nie wierze! Kocur na pogg'u rofl *tulos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:01 am
witejszyn, witejszyn wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:02 am
Aidanna uoczkom mym nie wierze! Kocur na pogg'u rofl *tulos*
ja tez ale to jednak prawda....co tam jak tam siersciuchy jedne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:03 am
revcat Aidanna uoczkom mym nie wierze! Kocur na pogg'u rofl *tulos* ja tez ale to jednak prawda....co tam jak tam siersciuchy jedne? dupa jedna wielka xp ale jakos sie zyje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|