|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 2:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 2:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 3:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 3:28 pm
nocne zycie Bee ... >Rozgląda sie weszy, szyka<
HALOOOOOOOOO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 4:17 am
czy ma ktoś może pocztę na gmailu i moglby mnie tam zaprosic? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 4:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:09 am
yo zia....! co tam u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:10 am
Aidanna yo zia....! co tam u Ciebie? no tak właściwie... to nic ciekawego biggrin a u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:11 am
EvilYuki Aidanna yo zia....! co tam u Ciebie? no tak właściwie... to nic ciekawego biggrin a u Ciebie? zaraz umre... musze zaliczac dwa przedmioty w szkole... i jestem kompletna idiotka talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:16 am
Aidanna EvilYuki Aidanna yo zia....! co tam u Ciebie? no tak właściwie... to nic ciekawego biggrin a u Ciebie? zaraz umre... musze zaliczac dwa przedmioty w szkole... i jestem kompletna idiotka talk2hand nie przesadzaj... po prostu sie nei uczylas ^^ ale teraz sie zawezmij i poprawiaj, ale to już! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:20 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna yo zia....! co tam u Ciebie? no tak właściwie... to nic ciekawego biggrin a u Ciebie? zaraz umre... musze zaliczac dwa przedmioty w szkole... i jestem kompletna idiotka talk2hand nie przesadzaj... po prostu sie nei uczylas ^^ ale teraz sie zawezmij i poprawiaj, ale to już! 3nodding no jutro pisze jedna poprawe z fizyki... ale tak wogole jeszcze trzy razem sprawdziany musze napisac sweatdrop a w gim mialam takie dobre oceny... a teraz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:23 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna yo zia....! co tam u Ciebie? no tak właściwie... to nic ciekawego biggrin a u Ciebie? zaraz umre... musze zaliczac dwa przedmioty w szkole... i jestem kompletna idiotka talk2hand nie przesadzaj... po prostu sie nei uczylas ^^ ale teraz sie zawezmij i poprawiaj, ale to już! 3nodding no jutro pisze jedna poprawe z fizyki... ale tak wogole jeszcze trzy razem sprawdziany musze napisac sweatdrop a w gim mialam takie dobre oceny... a teraz crying nie martw sie, napiszesz te fizyke, a ja Ci narysuje Ciebie z Ozzem i bedzie slicznie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:24 am
EvilYuki nie martw sie, napiszesz te fizyke, a ja Ci narysuje Ciebie z Ozzem i bedzie slicznie whee fizyka luz... ale CHEMIA! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:25 am
Aidanna EvilYuki nie martw sie, napiszesz te fizyke, a ja Ci narysuje Ciebie z Ozzem i bedzie slicznie whee fizyka luz... ale CHEMIA! gonk to sie da zalatwic smile jakie masz teraz tematy? przeczytaj temat w ksiazce, popros kogos znajomego, neich CI pomoze... dasz rade, na wszystko jest spodob smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|