|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:47 pm
Lethiel oj tak tak finalik ! heart no i masz dziewczyno umnie plusa heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:49 pm
Kiray brak snu... zwalony tydzien... robienie projektow... jutrzejsza prezentacja projektu... [dzisiaj jeden skonczylismy] jutrzejsze oddanie projektu... dopiero go robie mrgreen w czwartek mam kolosa... ale juz wiem ze sie nie naucze bo w srode jest final ligi mistrzow cool czyli nie wszystko jest do bani tylko Ty jestes po prostu przemeczony, w weekend znow zycie wyda Ci sie piekne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:52 pm
Kiray Lethiel oj tak tak finalik ! heart no i masz dziewczyno umnie plusa heart heart Przynajmniej jeden co wie co dobre mrgreen otaczaja mnie ignoranci xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:53 pm
neutral *patrzy na wszystkich tepo* neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:53 pm
Omega Sun Kiray brak snu... zwalony tydzien... robienie projektow... jutrzejsza prezentacja projektu... [dzisiaj jeden skonczylismy] jutrzejsze oddanie projektu... dopiero go robie mrgreen w czwartek mam kolosa... ale juz wiem ze sie nie naucze bo w srode jest final ligi mistrzow cool czyli nie wszystko jest do bani tylko Ty jestes po prostu przemeczony, w weekend znow zycie wyda Ci sie piekne blaugh nie prawda... weekend tez bedzie do bani... to jest spisek przeciwko mojej skromnej osobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:56 pm
Twistus neutral *patrzy na wszystkich tepo* neutral *patrzy na nia szczesliwymi świecacymi opętanczymi oczkami* hi there fairy ! heart biggrin *zip!*
rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:56 pm
Twistus neutral *patrzy na wszystkich tepo* neutral cos nie tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:57 pm
dobra ja znikam do pracy rodacy... na tvp2 leci dobry dokument
Leth powiedz jeszcze ze kibicujesz Barcelonie i bedzie git heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:57 pm
Lethiel Twistus neutral *patrzy na wszystkich tepo* neutral *patrzy na nia szczesliwymi świecacymi opętanczymi oczkami* hi there fairy ! heart biggrin *zip!*
rofl rofl rofl ...*przymruzyla jedno oko drugie niebezpiecznie jej drga*...
Omisiu wlsnie przez LEth sobie uswiadomilam ze neipameitam co wczoraj robilam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 2:03 pm
Kiray dobra ja znikam do pracy rodacy... na tvp2 leci dobry dokument Leth powiedz jeszcze ze kibicujesz Barcelonie i bedzie git heart To chyba bardziej niz oczywiste mrgreen heart
Twistus.. ta scenka mnie rozwalila kompletnie xD.. do teraz sie smieje rofl nuu widzisz mowilam Ci.. to dopiero jest SPISEK ! O_O ja pamietam tylko fragment poranka xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 2:05 pm
Lethiel To chyba bardziej niz oczywiste mrgreen heart
Twistus.. ta scenka mnie rozwalila kompletnie xD.. do teraz sie smieje rofl nuu widzisz mowilam Ci.. to dopiero jest SPISEK ! O_O ja pamietam tylko fragment poranka xP mrgreen nie tylko Ciebie rozwalilo to a tyle czasu Cie meczylam zebys tam zajrzala rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 2:07 pm
Twistus Lethiel To chyba bardziej niz oczywiste mrgreen heart
Twistus.. ta scenka mnie rozwalila kompletnie xD.. do teraz sie smieje rofl nuu widzisz mowilam Ci.. to dopiero jest SPISEK ! O_O ja pamietam tylko fragment poranka xP mrgreen nie tylko Ciebie rozwalilo to a tyle czasu Cie meczylam zebys tam zajrzala rolleyes mrgreen warto bylo xD ale..ale ja nie moge.. jak to czytam to widze Aza rofl rofl rofl heart rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 2:10 pm
Lethiel warto bylo xD ale..ale ja nie moge.. jak to czytam to widze Aza rofl rofl rofl heart rofl rofl rofl *gleba*...chocby jakby sie temu przyjjrzec to cos w tym jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 2:14 pm
Twistus Lethiel warto bylo xD ale..ale ja nie moge.. jak to czytam to widze Aza rofl rofl rofl heart rofl rofl rofl *gleba*...chocby jakby sie temu przyjjrzec to cos w tym jest mrgreen no prosze cie, ciemna piwnico szopa.. szczesliwa morda i *zip!* rofl rofl rofl nie ma najmniejszych watpliwosci ! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|