|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:12 pm
Aidanna opcy Aidanna nie no ja tam lubie wszytkich... ale ja taka inna jestem... nawet tych amrykacow i niemcow bym pewnie polubila xp bo ja taka tolerancyjna peace & love maker razz Dobranic wszytskim! mozg mi wyplywa od uczenia sie matmy... zycze milych snow wszytskim smile no tak.. bo ty tolerancyjna jestes... mrgreen nie znasz mnie wiec nie wiesz jaka jestem rolleyes confused DOWIDZENIA nie miej pretensji skoros sama tak robila mrgreen
czy to bylo takie dowidzenia dowidzenia czy jeszcze lurkujesz? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:14 pm
opcy zlooo zlooo zloo (chodzi o mnie.. mrgreen ) O.o zło ma wyjatkowo wygadna glowe :] *wdrapu wdrap* *czuje wszechobecna mroczna aure* u jeeee xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:16 pm
Lethiel opcy zlooo zlooo zloo (chodzi o mnie.. mrgreen ) O.o zło ma wyjatkowo wygadna glowe :] *wdrapu wdrap* *czuje wszechobecna mroczna aure* u jeeee xD *promieniuje aurom* dobra zostal ktos jescze? bos sie rozkrecaam.. a potrzebuje ofiar.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:19 pm
opcy Lethiel opcy zlooo zlooo zloo (chodzi o mnie.. mrgreen ) O.o zło ma wyjatkowo wygadna glowe :] *wdrapu wdrap* *czuje wszechobecna mroczna aure* u jeeee xD *promieniuje aurom* dobra zostal ktos jescze? bos sie rozkrecaam.. a potrzebuje ofiar.. mrgreen *przyklada dlon do czola* *schyl łaps kwiatka i rozglada sie* *slini palec i sprawdza kierunek wiatru* hm... hm.. wyglada na to ze lurkuja obezwładnieni twa mroczna potega >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:19 pm
opcy *promieniuje aurom* dobra zostal ktos jescze? bos sie rozkrecaam.. a potrzebuje ofiar.. mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:21 pm
Omega Sun opcy *promieniuje aurom* dobra zostal ktos jescze? bos sie rozkrecaam.. a potrzebuje ofiar.. mrgreen ninja surprised eek sweatdrop *wycof*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:25 pm
opcy Omega Sun opcy *promieniuje aurom* dobra zostal ktos jescze? bos sie rozkrecaam.. a potrzebuje ofiar.. mrgreen ninja surprised eek sweatdrop *wycof* alez nie przeszkadzaj sobie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:25 pm
Lethiel *przyklada dlon do czola* *schyl łaps kwiatka i rozglada sie* *slini palec i sprawdza kierunek wiatru* hm... hm.. wyglada na to ze lurkuja obezwładnieni twa mroczna potega >.>
fak.. a do tego szefostwo czuwa.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:32 pm
opcy Lethiel *przyklada dlon do czola* *schyl łaps kwiatka i rozglada sie* *slini palec i sprawdza kierunek wiatru* hm... hm.. wyglada na to ze lurkuja obezwładnieni twa mroczna potega >.>
fak.. a do tego szefostwo czuwa.. neutral moze sprobuj tajnego manewru z "to ja juz sobie pojde" mrgreen daj im chwilowe poczucie bezpieczenstwa whee heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:33 pm
bry... tak wpadlem sie przywitac i powiedziec wam ze wszystko jest do bani...
*ekhu ekhu* wszystko jest do bani...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:34 pm
Kiray bry... tak wpadlem sie przywitac i powiedziec wam ze wszystko jest do bani... *ekhu ekhu* wszystko jest do bani... a coz Cie wprawilo w taki pesymistyczny nastroj?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:35 pm
Kiray bry... tak wpadlem sie przywitac i powiedziec wam ze wszystko jest do bani... *ekhu ekhu* wszystko jest do bani... *wsatje i zaczyna klaskac* piekne przemowienie towarzyszu Kiray mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:38 pm
Kiray bry... tak wpadlem sie przywitac i powiedziec wam ze wszystko jest do bani... *ekhu ekhu* wszystko jest do bani... faktycznie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:39 pm
Omega Sun Kiray bry... tak wpadlem sie przywitac i powiedziec wam ze wszystko jest do bani... *ekhu ekhu* wszystko jest do bani... a coz Cie wprawilo w taki pesymistyczny nastroj? brak snu... zwalony tydzien... robienie projektow... jutrzejsza prezentacja projektu... [dzisiaj jeden skonczylismy] jutrzejsze oddanie projektu... dopiero go robie mrgreen w czwartek mam kolosa... ale juz wiem ze sie nie naucze bo w srode jest final ligi mistrzow cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:42 pm
Kiray Omega Sun Kiray bry... tak wpadlem sie przywitac i powiedziec wam ze wszystko jest do bani... *ekhu ekhu* wszystko jest do bani... a coz Cie wprawilo w taki pesymistyczny nastroj? brak snu... zwalony tydzien... robienie projektow... jutrzejsza prezentacja projektu... [dzisiaj jeden skonczylismy] jutrzejsze oddanie projektu... dopiero go robie mrgreen w czwartek mam kolosa... ale juz wiem ze sie nie naucze bo w srode jest final ligi mistrzow cool oj tak tak finalik ! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|