|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:58 pm
Aidanna Omega Sun Aidanna eek dobra nie bede pytac dlaczego... bo i tak nie powiesz alez dlaczego mam nie mowic Po prostu wkurza mnie ten sposob bycia (z reszta sama sie przyjrzyj blaugh ) i robienie wielkiego halo z kazdej bzdury oraz usilna proba zwrocenia na siebie uwagi. omis... kazdy ma inny charakter i styl bycia i to nie powod zeby go nie lubic... dlaczego?? to nawet bardzo dobry powod..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:58 pm
Aidanna omis... kazdy ma inny charakter i styl bycia i to nie powod zeby go nie lubic... ale ja lubie wszystkich oprocz niej i mojej kuzynki- dwie osoby na kilkaset mi znanych to i tak dobry wynik wink Niektorzy mnie czasem wkurzaja swoim zachowaniem, ale nie zaliczam ich do nielubianych osob tylko do irytujacych. Staralam sie polubic, ale nie potrafie... widocznie jestem zlym czlowiekiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:00 pm
"Coma - Poczuł jej aromat z kostuchowego łona Niecodzienny szczon W dalszej części Nie ma go w tej opowieści" *tańcu* wheeee x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:01 pm
Omega Sun Aidanna omis... kazdy ma inny charakter i styl bycia i to nie powod zeby go nie lubic... ale ja lubie wszystkich oprocz niej i mojej kuzynki- dwie osoby na kilkaset mi znanych to i tak dobry wynik wink Niektorzy mnie czasem wkurzaja swoim zachowaniem, ale nie zaliczam ich do nielubianych osob tylko do irytujacych. Staralam sie polubic, ale nie potrafie... widocznie jestem zlym czlowiekiem blaugh nie, raczej nie... ;-P a ja jestem ziiiimnaaaa... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:02 pm
EvilYuki a ja jestem ziiiimnaaaa... rofl za duzy sig..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:02 pm
Lethiel "Coma - Poczuł jej aromat z kostuchowego łona Niecodzienny szczon W dalszej części Nie ma go w tej opowieści" *tańcu* wheeee x3 "Niecodzienny szczon" kojarzy mi sie z piosenka SnL smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:04 pm
Omega Sun Aidanna omis... kazdy ma inny charakter i styl bycia i to nie powod zeby go nie lubic... ale ja lubie wszystkich oprocz niej i mojej kuzynki- dwie osoby na kilkaset mi znanych to i tak dobry wynik wink Niektorzy mnie czasem wkurzaja swoim zachowaniem, ale nie zaliczam ich do nielubianych osob tylko do irytujacych. Staralam sie polubic, ale nie potrafie... widocznie jestem zlym czlowiekiem blaugh nie no ja tam lubie wszytkich... ale ja taka inna jestem... nawet tych amrykacow i niemcow bym pewnie polubila xp bo ja taka tolerancyjna peace & love maker razz Dobranic wszytskim! mozg mi wyplywa od uczenia sie matmy... zycze milych snow wszytskim smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:04 pm
EvilYuki Lethiel "Coma - Poczuł jej aromat z kostuchowego łona Niecodzienny szczon W dalszej części Nie ma go w tej opowieści" *tańcu* wheeee x3 "Niecodzienny szczon" kojarzy mi sie z piosenka SnL smile bo to są Strachy Na Lachy xD heart *dalej tanczy bujajac biodrami* # Strachy na Lachy - [Piła Tango] 05. Strachy na Lachy - Niecodzienny Szczon [4:15]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:05 pm
opcy EvilYuki a ja jestem ziiiimnaaaa... rofl za duzy sig.. ninja duzo za duzy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:06 pm
a tak po za tym to witam ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:06 pm
Aidanna nie no ja tam lubie wszytkich... ale ja taka inna jestem... nawet tych amrykacow i niemcow bym pewnie polubila xp bo ja taka tolerancyjna peace & love maker razz Dobranic wszytskim! mozg mi wyplywa od uczenia sie matmy... zycze milych snow wszytskim smile no tak.. bo ty tolerancyjna jestes... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:07 pm
opcy Aidanna nie no ja tam lubie wszytkich... ale ja taka inna jestem... nawet tych amrykacow i niemcow bym pewnie polubila xp bo ja taka tolerancyjna peace & love maker razz Dobranic wszytskim! mozg mi wyplywa od uczenia sie matmy... zycze milych snow wszytskim smile no tak.. bo ty tolerancyjna jestes... mrgreen nie znasz mnie wiec nie wiesz jaka jestem rolleyes confused DOWIDZENIA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:08 pm
Aidanna nie znasz mnie wiec nie wiesz jaka jestem rolleyes confused DOWIDZENIA ja tu w samych superlatywach mowie a ona sie fochuje.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:09 pm
Aidanna opcy Aidanna nie no ja tam lubie wszytkich... ale ja taka inna jestem... nawet tych amrykacow i niemcow bym pewnie polubila xp bo ja taka tolerancyjna peace & love maker razz Dobranic wszytskim! mozg mi wyplywa od uczenia sie matmy... zycze milych snow wszytskim smile no tak.. bo ty tolerancyjna jestes... mrgreen nie znasz mnie wiec nie wiesz jaka jestem rolleyes confused DOWIDZENIA Jak mogles byc taki niemily ! evil rofl *dzwoniu łańcuchem ze zloscia w oczach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|