|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:33 pm
chari-san Omega Sun nie, na prawde mialam fajny dzien smile tez chce! biggrin ^^; nie no to fajnie ^^ bo sie balam, ze mas zkiepski humor xD zacznij cwiczyc joge- zadnych stresow, zadnych napietych miesni, bezsennosci, zaburzen koncentracji... a do tego cialko ladnie sie rzezbi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:33 pm
*patrzy się na sygnaturke Omegi*.... wiesz.... chyba ten cytat mi sie przyda sweatdrop ja słyne z 'tkwienia w swoim koncie Lasu' xD hehe.... ale zresztą... kogo to obchodzi -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:35 pm
opcy ale tu przyjemna atmosfera.. mrgreen NOFX [45 Or 46 Songs That Weren't Good Enough To Go On Our Other Records. #04] Drugs Are Good [2:18]jak zawsze rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:36 pm
Julka opcy ale tu przyjemna atmosfera.. mrgreen NOFX [45 Or 46 Songs That Weren't Good Enough To Go On Our Other Records. #04] Drugs Are Good [2:18]jak zawsze rofl poprostu za dużo kobiet tu :] jak są kobiety, to zawsze muszą być jakieś konflikty :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:38 pm
NOFX [45 Or 46 Songs That Weren't Good Enough To Go On Our Other Records. #31] ******** The Kids (Revisited) [0:33] rofl
esz te kobiety...
dlatego ja wole Owce... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:39 pm
Aidanna eek dobra nie bede pytac dlaczego... bo i tak nie powiesz alez dlaczego mam nie mowic Po prostu wkurza mnie ten sposob bycia (z reszta sama sie przyjrzyj blaugh ) i robienie wielkiego halo z kazdej bzdury oraz usilna proba zwrocenia na siebie uwagi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:40 pm
opcy NOFX [45 Or 46 Songs That Weren't Good Enough To Go On Our Other Records. #31] ******** The Kids (Revisited) [0:33] rofl esz te kobiety... dlatego ja wole Owce... heart hmmm... ja czasami tez wezme moja ofce, ipoda i zanurzam sie we snie... ale zawsze ktos mnie musi obodzic, albo adam albo jasiek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:41 pm
Omega Sun Aidanna eek dobra nie bede pytac dlaczego... bo i tak nie powiesz alez dlaczego mam nie mowic Po prostu wkurza mnie ten sposob bycia (z reszta sama sie przyjrzyj blaugh ) i robienie wielkiego halo z kazdej bzdury oraz usilna proba zwrocenia na siebie uwagi. *klania sie nisko* oto ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:47 pm
fak.. boli mnie glowa.. 6 godzin meczylem te dwa halflajfy... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:54 pm
Omega Sun Aidanna eek dobra nie bede pytac dlaczego... bo i tak nie powiesz alez dlaczego mam nie mowic Po prostu wkurza mnie ten sposob bycia (z reszta sama sie przyjrzyj blaugh ) i robienie wielkiego halo z kazdej bzdury oraz usilna proba zwrocenia na siebie uwagi. omis... kazdy ma inny charakter i styl bycia i to nie powod zeby go nie lubic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|