|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:20 pm
Omega Sun jakby to kogos obchodzilo eek omiś... co z toba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:21 pm
Julka chari-san Julka to powiedz ze... nie mozesz szukac w swoim pokoju bo Cie matka zamorduje, ale bedac u kogos masz przyzwoitke rofl Ale kombinujesz xD tak Ci zależy, zebym została? xD lepiej z kims gadac niz ze sciana... albo z ofca... a co tu same owce i sciany? a moze koze? xD [przepraszam, zart 'klasowy' xD [w kalsie maja manie na zarty o gwalceniu koz...]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:22 pm
Aidanna Julka Aidanna ja wole Ozziego mojego 4laugh heart Ty nie widzialas Jaska, a ja nie widzialam Ozziego... mamy cos do nadrobienia rofl to ja jade do londynu a ty do polski ? xp joke... nigdy sie nie zamienie! ninja a kto mowi o zamianie rofl mi tam z jaskiem dobrze biggrin ach ten szpanicka charyzma... *dreszczyk* rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:22 pm
Omega Sun chari-san uch, ktoś ma chyba zly humor... :/ no co Ty, ja mam dzisiaj cudowny humor jak nigdy smile Mialam przyjemny dzien, odpoczelam i moge jutro znow dzialac na pelnych obrotach smile Tylko musze jeszcze przerobic pare rozdzialow z prawa gospodarczego. to byla ironia tak? sweatdrop [przepraszam za moja glupote.... ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:24 pm
Julka Aidanna Julka Aidanna ja wole Ozziego mojego 4laugh heart Ty nie widzialas Jaska, a ja nie widzialam Ozziego... mamy cos do nadrobienia rofl to ja jade do londynu a ty do polski ? xp joke... nigdy sie nie zamienie! ninja a kto mowi o zamianie rofl mi tam z jaskiem dobrze biggrin ach ten szpanicka charyzma... *dreszczyk* rofl rofl rofl rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:24 pm
a co jest takiego w gwalceniu koz...
confused
a bo ja mam w okoju sciany i kudlata ofce
maz w pracy, kochanek przysnal na wyrku...
trzeba z kims pogadac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:26 pm
opfor i bluszift zniszczony.. mrgreen
Dysrhythmia [Barriers And Passages #01] Pulsar [1:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:26 pm
Julka a co jest takiego w gwalceniu koz... confused a bo ja mam w okoju sciany i kudlata ofce maz w pracy, kochanek przysnal na wyrku... trzeba z kims pogadac mrgreen a skad mam wiedziec? niggdy nie gwalcilam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:27 pm
nic, po prostu jej nie lubie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:27 pm
Siemasz Opcy
Patrick Wolf - The Childcatcher
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:28 pm
chari-san Omega Sun chari-san uch, ktoś ma chyba zly humor... :/ no co Ty, ja mam dzisiaj cudowny humor jak nigdy smile Mialam przyjemny dzien, odpoczelam i moge jutro znow dzialac na pelnych obrotach smile Tylko musze jeszcze przerobic pare rozdzialow z prawa gospodarczego. to byla ironia tak? sweatdrop [przepraszam za moja glupote.... ] nie, na prawde mialam fajny dzien smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:28 pm
chari-san Julka a co jest takiego w gwalceniu koz... confused a bo ja mam w okoju sciany i kudlata ofce maz w pracy, kochanek przysnal na wyrku... trzeba z kims pogadac mrgreen a skad mam wiedziec? niggdy nie gwalcilam xD no w sumie ja tez nie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:30 pm
Omega Sun nie, na prawde mialam fajny dzien smile tez chce! biggrin ^^; nie no to fajnie ^^ bo sie balam, ze mas zkiepski humor xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:32 pm
Omega Sun nic, po prostu jej nie lubie. eek dobra nie bede pytac dlaczego... bo i tak nie powiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:33 pm
ale tu przyjemna atmosfera.. mrgreen
NOFX [45 Or 46 Songs That Weren't Good Enough To Go On Our Other Records. #04] Drugs Are Good [2:18]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|