|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:03 pm
chari-san Julka chari-san hej ... nie przeszkadzam? of course ze nie mrgreen ehh, dawno mnie tu nei bylo xD ale jak znam zycie, to zaraz ktos powie 'potrzebuje komputer' i nzikne sweatdrop to sie nie daj... powiedz: a ja teraz jestem zajeta, meza szukam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:05 pm
Julka chari-san Julka chari-san hej ... nie przeszkadzam? of course ze nie mrgreen ehh, dawno mnie tu nei bylo xD ale jak znam zycie, to zaraz ktos powie 'potrzebuje komputer' i nzikne sweatdrop to sie nie daj... powiedz: a ja teraz jestem zajeta, meza szukam rofl biggrin hehe.... niestety, mały problem jest.... nie ejstem w swoim pokoju xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:07 pm
Julka Aidanna ja tylko zerk bo sie ucze matmy z Ozzem ninja to sie ucz rofl matma jest easy whee i pozdrow go ode mnie, kope lat go nie widzialam, slyszama, gadalam... sweatdrop no ja mam z nim staly kontakt 4laugh heart fuj matma... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:08 pm
chari-san Julka chari-san Julka chari-san hej ... nie przeszkadzam? of course ze nie mrgreen ehh, dawno mnie tu nei bylo xD ale jak znam zycie, to zaraz ktos powie 'potrzebuje komputer' i nzikne sweatdrop to sie nie daj... powiedz: a ja teraz jestem zajeta, meza szukam rofl biggrin hehe.... niestety, mały problem jest.... nie ejstem w swoim pokoju xD to powiedz ze... nie mozesz szukac w swoim pokoju bo Cie matka zamorduje, ale bedac u kogos masz przyzwoitke rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:09 pm
Aidanna Julka Aidanna ja tylko zerk bo sie ucze matmy z Ozzem ninja to sie ucz rofl matma jest easy whee i pozdrow go ode mnie, kope lat go nie widzialam, slyszama, gadalam... sweatdrop no ja mam z nim staly kontakt 4laugh heart fuj matma... crying szczesciara rofl ale ja mam hiszpanskiego kochanka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:12 pm
Julka Aidanna Julka Aidanna ja tylko zerk bo sie ucze matmy z Ozzem ninja to sie ucz rofl matma jest easy whee i pozdrow go ode mnie, kope lat go nie widzialam, slyszama, gadalam... sweatdrop no ja mam z nim staly kontakt 4laugh heart fuj matma... crying szczesciara rofl ale ja mam hiszpanskiego kochanka mrgreen ja wole Ozziego mojego 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:13 pm
Aidanna ja wole Ozziego mojego 4laugh heart Ty nie widzialas Jaska, a ja nie widzialam Ozziego... mamy cos do nadrobienia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:15 pm
lepiej wylacze kompa, bo moj caly dzien jogi, pilatesa i innych technik relaksacyjnych szlag trafi..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:17 pm
jakby to kogos obchodzilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:17 pm
Julka to powiedz ze... nie mozesz szukac w swoim pokoju bo Cie matka zamorduje, ale bedac u kogos masz przyzwoitke rofl Ale kombinujesz xD tak Ci zależy, zebym została? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:18 pm
Omega Sun jakby to kogos obchodzilo uch, ktoś ma chyba zly humor... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chari-san Julka to powiedz ze... nie mozesz szukac w swoim pokoju bo Cie matka zamorduje, ale bedac u kogos masz przyzwoitke rofl Ale kombinujesz xD tak Ci zależy, zebym została? xD lepiej z kims gadac niz ze sciana... albo z ofca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Aidanna ja wole Ozziego mojego 4laugh heart Ty nie widzialas Jaska, a ja nie widzialam Ozziego... mamy cos do nadrobienia rofl to ja jade do londynu a ty do polski ? xp joke... nigdy sie nie zamienie! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:20 pm
chari-san uch, ktoś ma chyba zly humor... :/ no co Ty, ja mam dzisiaj cudowny humor jak nigdy smile Mialam przyjemny dzien, odpoczelam i moge jutro znow dzialac na pelnych obrotach smile Tylko musze jeszcze przerobic pare rozdzialow z prawa gospodarczego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|