|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:40 am
Twistus u a co sie takowego stalo ? na pewno sie nasluchalas od Bali i Kocura, z reszta pewnie nie tylko... kazdy ma jakies swoje ale do mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:41 am
Julka Twistus u a co sie takowego stalo ? na pewno sie nasluchalas od Bali i Kocura, z reszta pewnie nie tylko... kazdy ma jakies swoje ale do mnie z Bali o Tobie nie gadalm wlasciwie a o Kocurze to n/c jeszcze mi nie przeszlo i nie chce gadac o tym czlowieku lol to co sie stalo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:43 am
Twistus Julka Twistus u a co sie takowego stalo ? na pewno sie nasluchalas od Bali i Kocura, z reszta pewnie nie tylko... kazdy ma jakies swoje ale do mnie z Bali o Tobie nie gadalm wlasciwie a o Kocurze to n/c jeszcze mi nie przeszlo i nie chce gadac o tym czlowieku lol to co sie stalo 3nodding to widze ze sie na prawde duuuuuuuuuuuuuuuuuzo wydarzylo... powiedzmy ze zarzucono mi klamstwo, nawet nie jedno... czasem chcesz zeby cos sie ulozylo troche inaczej, i wiesz ze jezeli troche sklamiesz to bedzie lepiej... ale chyba troche przesadzilam... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:46 am
Julka to widze ze sie na prawde duuuuuuuuuuuuuuuuuzo wydarzylo... powiedzmy ze zarzucono mi klamstwo, nawet nie jedno... czasem chcesz zeby cos sie ulozylo troche inaczej, i wiesz ze jezeli troche sklamiesz to bedzie lepiej... ale chyba troche przesadzilam... rofl Oj powydazywalo sie z lekka a niektore inne brudne sprawy dopiero teraz fstydliwie wyszly na swiatlo dzienne ale niewazne wink wiesz klamstwo nigdy nie jest dobrym wyjsciem wink lepsza jest najbrutalniejsza prawda od najslodszego klamstwa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:48 am
Twistus Oj powydazywalo sie z lekka a niektore inne brudne sprawy dopiero teraz fstydliwie wyszly na swiatlo dzienne ale niewazne wink wiesz klamstwo nigdy nie jest dobrym wyjsciem wink lepsza jest najbrutalniejsza prawda od najslodszego klamstwa wink
ale jezeli zalezy Ci na kims (w tym przypadku rzyjaciolka) to zeby jej nie zranic klamiesz... siebie, ja innych... a pozniej nie mozesz spac w nocy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:50 am
Julka Twistus Oj powydazywalo sie z lekka a niektore inne brudne sprawy dopiero teraz fstydliwie wyszly na swiatlo dzienne ale niewazne wink wiesz klamstwo nigdy nie jest dobrym wyjsciem wink lepsza jest najbrutalniejsza prawda od najslodszego klamstwa wink
ale jezeli zalezy Ci na kims (w tym przypadku rzyjaciolka) to zeby jej nie zranic klamiesz... siebie, ja innych... a pozniej nie mozesz spac w nocy... hmmmm nie weim co sie wydarzylo ale wyznaje zasade ktos kto nie jest juz Twoim przyjacieem nigdy nim nie byl wink to co sie stalo to Twoja sprwa miedzy Toba a Marys ja nie wnikam nikt nigdy mi nic nie powiedzial a jednostronnej prawdy nie chce znac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:53 am
no widzisz... moze i masz racje...
ale w sumie to ja tez nie wiem o co kaman...
i to chyba mnie bloi najbardziej...
nie miala (nie ma) odwagi powiedziec o co chodzi...
a moze nie warto juz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:54 am
hej ... nie przeszkadzam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:55 am
chari-san hej ... nie przeszkadzam? of course ze nie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:55 am
Julka no widzisz... moze i masz racje... ale w sumie to ja tez nie wiem o co kaman... i to chyba mnie bloi najbardziej... nie miala (nie ma) odwagi powiedziec o co chodzi... a moze nie warto juz... a czy o przyjazn nie warto walczyc wink moze zawiodlas czyjes zaufanie? przyjaciolom sie nie klamie wink moze kots sie poczl zdradzony albo cus nie wiem....albo zostawcie to jak jest albo sprobojcie chociz sobie wszystko wytlumaczyc wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:56 am
ja tylko zerk bo sie ucze matmy z Ozzem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:57 am
chari-san hej ... nie przeszkadzam? tak mrgreen zartuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:59 am
Aidanna ja tylko zerk bo sie ucze matmy z Ozzem ninja to sie ucz rofl matma jest easy whee i pozdrow go ode mnie, kope lat go nie widzialam, slyszama, gadalam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:00 pm
Julka chari-san hej ... nie przeszkadzam? of course ze nie mrgreen ehh, dawno mnie tu nei bylo xD ale jak znam zycie, to zaraz ktos powie 'potrzebuje komputer' i nzikne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|