|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:00 am
Pisarz BeeWolf Pisarz ajj pudło! nie uciekniesz! wczoraj mi ucieklas ale dzis zginiesz <śmiech psychopaty> Dziewczyny uciekajcie on strzela z luku ..a jego łuk to niemalze broń balistyczna trafie z 411 kilometrów w cel mylac sie przy tum o 1/2 centymetra xd Siema robinhudzie ! Lethi! patrz mucha usiadła na głowie Bee blaugh xd twisted *napina łuk* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ntsumi_Aya nie muszę tego komentować bo i tak się na ciebie obraziłam......a pozatym...niepamiętasz jak się rozebrałeś przy basenie??? byłam wtedy ja lethiel i chyba katka... no i biegałeś wokoło basenu.....a wczoraj striptiz z pewną dziewczynąrobiłeś eek eek eek gonk Uuups sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya nie muszę tego komentować bo i tak się na ciebie obraziłam......a pozatym...niepamiętasz jak się rozebrałeś przy basenie??? byłam wtedy ja lethiel i chyba katka... no i biegałeś wokoło basenu.....a wczoraj striptiz z pewną dziewczynąrobiłeś No pamietam, checsz mi jakaś głebsza mysl przekazać ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hm..... ja chyba idę się zabić...może mi się uda.... eh...*wychodzi przez okno wdrapuje się na najwyższe drzewo<50 metrów>i skacze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:01 am
BeeWolf Ntsumi_Aya nie muszę tego komentować bo i tak się na ciebie obraziłam......a pozatym...niepamiętasz jak się rozebrałeś przy basenie??? byłam wtedy ja lethiel i chyba katka... no i biegałeś wokoło basenu.....a wczoraj striptiz z pewną dziewczynąrobiłeś No pamietam, checsz mi jakaś głebsza mysl przekazać ?? wiesz ja nie kłamię....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:02 am
Ntsumi_Aya hm..... ja chyba idę się zabić...może mi się uda.... eh...*wychodzi przez okno wdrapuje się na najwyższe drzewo<50 metrów>i skacze* *Sublimuje z powietrza materac pod miejscem upadku Ayi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i ona jeszcze gada stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz BeeWolf Pisarz ajj pudło! nie uciekniesz! wczoraj mi ucieklas ale dzis zginiesz <śmiech psychopaty> Dziewczyny uciekajcie on strzela z luku ..a jego łuk to niemalze broń balistyczna trafie z 411 kilometrów w cel mylac sie przy tum o 1/2 centymetra xd Siema robinhudzie ! Lethi! patrz mucha usiadła na głowie Bee blaugh xd AAAAAaa Zamienia sie w Bawełne ... !!!! i odlatuje niesioney wiatrem ..aaaa zmierzam do kominka ..!! crying Omi no co ..!!!! lubie wolnosc ...!!! już sie nie bede rozbierał obiecuje kotku ... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:04 am
Night_Queen i ona jeszcze gada stressed rotfl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Pisarz BeeWolf Pisarz ajj pudło! nie uciekniesz! wczoraj mi ucieklas ale dzis zginiesz <śmiech psychopaty> Dziewczyny uciekajcie on strzela z luku ..a jego łuk to niemalze broń balistyczna trafie z 411 kilometrów w cel mylac sie przy tum o 1/2 centymetra xd Siema robinhudzie ! Lethi! patrz mucha usiadła na głowie Bee blaugh xd AAAAAaa Zamienia sie w Bawełne ... !!!! i odlatuje niesioney wiatrem ..aaaa zmierzam do kominka ..!! crying Omi no co ..!!!! lubie wolnosc ...!!! już sie nie bede rozbierał obiecuje kotku ... redface *strzela* uh.... Bee.... nie ruszej sie !! .... wystrashyleś ją... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Night_Queen i ona jeszcze gada stressed rotfl xd juz ponad godzine stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:05 am
BeeWolf Pisarz BeeWolf Pisarz ajj pudło! nie uciekniesz! wczoraj mi ucieklas ale dzis zginiesz <śmiech psychopaty> Dziewczyny uciekajcie on strzela z luku ..a jego łuk to niemalze broń balistyczna trafie z 411 kilometrów w cel mylac sie przy tum o 1/2 centymetra xd Siema robinhudzie ! Lethi! patrz mucha usiadła na głowie Bee blaugh xd AAAAAaa Zamienia sie w Bawełne ... !!!! i odlatuje niesioney wiatrem ..aaaa zmierzam do kominka ..!! crying muahaha XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:05 am
Lethiel *strzela* uh.... Bee.... nie ruszej sie !! .... wystrashyleś ją... xd Lethiel złotko , zostaw to bo sobie jeshcze krzywdę zrobisz *odbiera łuk* Wybacz , ale nie chcę żeby Ci sieznów coś stało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:06 am
Ntsumi_Aya BeeWolf Ntsumi_Aya nie muszę tego komentować bo i tak się na ciebie obraziłam......a pozatym...niepamiętasz jak się rozebrałeś przy basenie??? byłam wtedy ja lethiel i chyba katka... no i biegałeś wokoło basenu.....a wczoraj striptiz z pewną dziewczynąrobiłeś No pamietam, checsz mi jakaś głebsza mysl przekazać ?? wiesz ja nie kłamię.... no wiem ze nie klamiesz i ja pamietam te zdazenia ..ale nadal nie wiem co chcesz mi przekazać jaką mam naukę z tego wyciagnąć ?? Quote: *strzela* uh.... Bee.... nie ruszej sie !! .... wystrashyleś ją... xd Uf udało mi sie przezyć biggrin ..!!! co za glupia magia zamieniać sie w bawełne !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:06 am
Night_Queen Point.Zer0 Night_Queen i ona jeszcze gada stressed rotfl xd juz ponad godzine stressed Czemu po prostu nie odłożysz słuchawki question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|