|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:26 am
Omega Sun Kiray domokun a chociaz troszke sie orientujesz na pilce noznej? znam zasady i wiem o co w tym wszystkim chodzi blaugh Nie znam pilkarzy ani klubow, bo ostatnio mecze ogladalam jak mialam moze z 13 lat, ale to nie wynikalo z milosci do pilki noznej, po prostu patrzylam na przystojnych wloskich i brazylijskich pilkarzy uganiajacych sie za pilka blaugh to jest Ci przebaczone... wlasnie widze ze juz zrobil duza niespodzianke... glupi frajer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:29 am
Omi za co Kukusa zbanowalas? witaj łopcy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:32 am
Kiray Omi za co Kukusa zbanowalas? witaj łopcy... hejho! a za tydzien jade do Lublina heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:32 am
Kiray Omi za co Kukusa zbanowalas? witaj łopcy... Glownie za fochy, humory i psucie atmosfery na forum (poza tym bylo duzo skarg na niego), a jak prosilam zeby przestal to mnie nawyzywal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:35 am
opcy Kiray Omi za co Kukusa zbanowalas? witaj łopcy... hejho! a za tydzien jade do Lublina heart jedziesz do lublina... yupi yupi *skacze z radosci* to chyba dobrze? wink a ja wracam do projektu... s**t Omi troche sie tego zebralo... chociaz atmosfery to on raczej nie niszczyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:38 am
Kiray opcy Kiray Omi za co Kukusa zbanowalas? witaj łopcy... hejho! a za tydzien jade do Lublina heart jedziesz do lublina... yupi yupi *skacze z radosci* to chyba dobrze? wink a ja wracam do projektu... s**t Omi troche sie tego zebralo... chociaz atmosfery to on raczej nie niszczyl sweatdrop chyba niszczyl bo jakby sie przujzec jak tylko sie pojawial milkly wszelakie rozmowy sweatdrop i wogole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:38 am
Kiray Omi troche sie tego zebralo... chociaz atmosfery to on raczej nie niszczyl zalezy jak na to patrzec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:43 am
Twistus sweatdrop chyba niszczyl bo jakby sie przujzec jak tylko sie pojawial milkly wszelakie rozmowy sweatdrop i wogole *rozglada sie po gildii* jakie rozmowy? rofl Omi moze o tym pogadamy ale nie dzis... wracam do pracy... papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:46 am
ooo.. ciebie to dawno nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:47 am
Fakt w kazdym razie tutaj... bo jak juz to siedze nad woda i mocze kija...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:49 am
Telandrel Fakt w kazdym razie tutaj... bo jak juz to siedze nad woda i mocze kija... nie ma to jak zamoczyc kija.. mrgreen *zerk zerk na Moni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:54 am
opcy Telandrel Fakt w kazdym razie tutaj... bo jak juz to siedze nad woda i mocze kija... nie ma to jak zamoczyc kija.. mrgreen *zerk zerk na Moni* ninja powiedz mi Bucus czemu mam zle przeczucia jak tak zerkasz na mnie mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|