|
|
|
|
Posted: Sun May 14, 2006 1:12 pm
Delein Terrorystka Frania Delein *pufa* Kiedu ja juz bpic ie bede trzeba z umiarem tak jak JA mrgreen rofl rofl rofl wtedy Cie nic bolec nie bedzie XDDDD Ja z umiarem 3 debowe wypilam... 'jeszcze jeden jeszcze jeden./
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 14, 2006 2:50 pm
Delein Terrorystka Frania Delein *pufa* Kiedu ja juz bpic ie bede trzeba z umiarem tak jak JA mrgreen rofl rofl rofl wtedy Cie nic bolec nie bedzie XDDDD Ja z umiarem 3 debowe wypilam... ja wypilam pol flaszki martini (z umiarem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 6:47 am
Don't leave me haaaanging on the teeeeeelephooone! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 6:58 am
Dysrhythmia [Barriers And Passages #10] Will The Spirit Prevail [3:16]
3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:02 am
co tam ciekawego slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:07 am
bry... a zaraz Janas sklad reprezentacji poda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:08 am
Kiray co tam ciekawego slychac? a nic juz sama z bratem mieszkam...juwenaliowalam sie lekko przez weekend a ogolnie to dupnie jest mrgreen qa u Cie misiek
Elo Omisu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:09 am
Kiray bry... a zaraz Janas sklad reprezentacji poda... aha, fajnie... pewnie wyjde na footballowa ignorantke, ale ja sie nawet nie orientuje sposrod kogo on wybiera sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:13 am
Twistus a nic juz sama z bratem mieszkam...juwenaliowalam sie lekko przez weekend a ogolnie to dupnie jest mrgreen qa u Cie misiek
Elo Omisu heart ja bym sobie z checia pojuwenaliowal ale nie mam czasu, straszny zapierdziel teraz na uczelni mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:15 am
Omega Sun Kiray bry... a zaraz Janas sklad reprezentacji poda... aha, fajnie... pewnie wyjde na footballowa ignorantke, ale ja sie nawet nie orientuje sposrod kogo on wybiera sweatdrop domokun a chociaz troszke sie orientujesz na pilce noznej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:22 am
Kiray domokun a chociaz troszke sie orientujesz na pilce noznej? znam zasady i wiem o co w tym wszystkim chodzi blaugh Nie znam pilkarzy ani klubow, bo ostatnio mecze ogladalam jak mialam moze z 13 lat, ale to nie wynikalo z milosci do pilki noznej, po prostu patrzylam na przystojnych wloskich i brazylijskich pilkarzy uganiajacych sie za pilka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|