|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:27 pm
Omega Sun Aidanna tia... zapal do nauki... chyba grozba nie zdania do nastepnej klasy... z chemi i fizyki sweatdrop a ze baba od plskiego wymyslila, ze na poniedzialek musimy jej przyniesc dwie prace reportaz i jakies wypracowanie o rdzeniu kulturowym europy i jeszcze prace na konkurs o bretoni (plastyczny) sweatdrop no i pozatym mam 4 sprawdziany w nastepnym tygodniu... i musze pozaliczac jeszcze z przedmiotow z ktorych jestem zagrozona w ciagu 3 tygodni sweatdrop nie przejmuj sie, na pewno sobie poradzisz ze wszystkim smile z fizyki musze tylko jeden maly sprawdzian napisac i ten co teraz bedzie tak aby zaliczyc (czyli na 2 przynajmniej) i z fizyki dowolne dwa ale tylko dzieki kolezankom, ktore wyblagaly u pani, zebym nie zaliczala calego semestru whee no i dostalam wlasnie od kolezanek jeszcze ksiazke do fizyki dla takich debili jak ja gdzie wszystko jest ladnie wytlumaczone xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:32 pm
Aidanna z fizyki musze tylko jeden maly sprawdzian napisac i ten co teraz bedzie tak aby zaliczyc (czyli na 2 przynajmniej) i z fizyki dowolne dwa ale tylko dzieki kolezankom, ktore wyblagaly u pani, zebym nie zaliczala calego semestru whee no i dostalam wlasnie od kolezanek jeszcze ksiazke do fizyki dla takich debili jak ja gdzie wszystko jest ladnie wytlumaczone xd no widzisz, nawet sie nie obejrzysz jak bedziesz miala wakacje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:35 pm
Dobry stare ... , co porabacie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:35 pm
Omega Sun Aidanna z fizyki musze tylko jeden maly sprawdzian napisac i ten co teraz bedzie tak aby zaliczyc (czyli na 2 przynajmniej) i z fizyki dowolne dwa ale tylko dzieki kolezankom, ktore wyblagaly u pani, zebym nie zaliczala calego semestru whee no i dostalam wlasnie od kolezanek jeszcze ksiazke do fizyki dla takich debili jak ja gdzie wszystko jest ladnie wytlumaczone xd no widzisz, nawet sie nie obejrzysz jak bedziesz miala wakacje smile no do wystawienia ocen juz mniej niz miesiac... bo po to juz luz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:37 pm
Karnaaa Dobry stare ... , co porabacie ? co taka mina?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:39 pm
Aidanna Karnaaa Dobry stare ... , co porabacie ? co taka mina? aaa taka jakas ... styrana jestem xd kurde , nic mi sie nie chce ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:42 pm
Karnaaa Aidanna Karnaaa Dobry stare ... , co porabacie ? co taka mina? aaa taka jakas ... styrana jestem xd kurde , nic mi sie nie chce ... whee the same sweatdrop nawal pracy nagle pod koniec roku... a w ciagu to nic... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:45 pm
Aidanna Karnaaa aaa taka jakas ... styrana jestem xd kurde , nic mi sie nie chce ... whee the same sweatdrop nawal pracy nagle pod koniec roku... a w ciagu to nic... domokun ja to tam tylko kilka ocenek musze poprawic zeby ladne swiadectwo na koniec bylo 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:47 pm
Karnaaa Aidanna Karnaaa aaa taka jakas ... styrana jestem xd kurde , nic mi sie nie chce ... whee the same sweatdrop nawal pracy nagle pod koniec roku... a w ciagu to nic... domokun ja to tam tylko kilka ocenek musze poprawic zeby ladne swiadectwo na koniec bylo 3nodding mrgreen ja to wole niemowi nic... w 3 klasie gim srednia 4.3... a teraz ledwo 3 crying zglupialam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 1:53 pm
Aidanna Karnaaa Aidanna the same sweatdrop nawal pracy nagle pod koniec roku... a w ciagu to nic... domokun ja to tam tylko kilka ocenek musze poprawic zeby ladne swiadectwo na koniec bylo 3nodding mrgreen ja to wole niemowi nic... w 3 klasie gim srednia 4.3... a teraz ledwo 3 crying zglupialam xp 4.3 mialam na polrocze , a teraz nie wiem jak ale musze na 4.5-4.7 wyciagnoc sweatdrop . Sa osoby marzace o sredniej 3 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 2:01 pm
Karnaaa Aidanna Karnaaa Aidanna the same sweatdrop nawal pracy nagle pod koniec roku... a w ciagu to nic... domokun ja to tam tylko kilka ocenek musze poprawic zeby ladne swiadectwo na koniec bylo 3nodding mrgreen ja to wole niemowi nic... w 3 klasie gim srednia 4.3... a teraz ledwo 3 crying zglupialam xp 4.3 mialam na polrocze , a teraz nie wiem jak ale musze na 4.5-4.7 wyciagnoc sweatdrop . Sa osoby marzace o sredniej 3 mrgreen ja bym chciala miec chociaz 4 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 2:02 pm
heart heart heart Jasss in love 2 heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 2:03 pm
Aidanna Karnaaa Aidanna Karnaaa Aidanna the same sweatdrop nawal pracy nagle pod koniec roku... a w ciagu to nic... domokun ja to tam tylko kilka ocenek musze poprawic zeby ladne swiadectwo na koniec bylo 3nodding mrgreen ja to wole niemowi nic... w 3 klasie gim srednia 4.3... a teraz ledwo 3 crying zglupialam xp 4.3 mialam na polrocze , a teraz nie wiem jak ale musze na 4.5-4.7 wyciagnoc sweatdrop . Sa osoby marzace o sredniej 3 mrgreen ja bym chciala miec chociaz 4 sweatdrop ja mam 4.30 na maturalnym i jestem na czwartym miejscu w rankingu klasowym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 2:04 pm
Aidanna Karnaaa Aidanna Karnaaa ja to tam tylko kilka ocenek musze poprawic zeby ladne swiadectwo na koniec bylo 3nodding mrgreen ja to wole niemowi nic... w 3 klasie gim srednia 4.3... a teraz ledwo 3 crying zglupialam xp 4.3 mialam na polrocze , a teraz nie wiem jak ale musze na 4.5-4.7 wyciagnoc sweatdrop . Sa osoby marzace o sredniej 3 mrgreen ja bym chciala miec chociaz 4 sweatdrop a ja poprawdzie bym chciala olac ta szkole stare ale jakos tak nie moge xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 2:06 pm
Jaswinder ja mam 4.30 na maturalnym i jestem na czwartym miejscu w rankingu klasowym a ja jestam jedna z madrzejszych osob w klasie eek w pierwszej 5 sie mieszcze xp patologiczna klasa... dobrze, ze sie przepisuje do iinej klasy badz szkoly (chociaz watpie... z takimi ocenami rolleyes )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|