Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23807 23808 23809 23810 23811 23812 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Thu May 11, 2006 6:03 am

*zerk zerk* oj wy dupy... czemu tu nikogo nie ma crying bebe jestescie crying

daje znak, ze zyje.... chociaz i tak nikogo to nieobchodzi mrgreen pirate rofl 4laugh heart
jak ja was kocham 3nodding
PostPosted: Thu May 11, 2006 7:23 am

ninja

Terrorystka Frania

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu May 11, 2006 9:08 am

Uwaga! Termin odpieczetowywania listow dotacyjnych zostal zmieniony z 25. na 15. i obowiazuje od maja

(Czyli majowe koperty zostana otwarte 15 maja jakby ktos nie zrozumial)

PostPosted: Thu May 11, 2006 10:11 am

ninja sweatdrop

Aidanna

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu May 11, 2006 10:16 am

Aidanna
ninja sweatdrop
mrgreen twisted
PostPosted: Thu May 11, 2006 10:18 am

widze, ze jak zwykle ciekawe rozmowy sie tu tocza......

Omega Sun
Captain

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu May 11, 2006 10:19 am

Omega Sun
no ba cool zwlaszcza jka sie pojawi niesprawiedliwe modostwo whee cio tam Omisiu Kochana mrgreen
PostPosted: Thu May 11, 2006 10:22 am

Twistus
Aidanna
ninja sweatdrop
mrgreen twisted
co paszcze cieszysz?

Aidanna

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu May 11, 2006 10:23 am

Aidanna
Twistus
Aidanna
ninja sweatdrop
mrgreen twisted
co paszcze cieszysz?
bo mam nawet dobrego umora mrgreen
PostPosted: Thu May 11, 2006 10:28 am

Twistus
Omega Sun
no ba cool zwlaszcza jka sie pojawi niesprawiedliwe modostwo whee cio tam Omisiu Kochana mrgreen

mam juz dosc zycia w stresie, co za mlyn.. na nic nie ma czasu. Myslalam, ze sobie urzadze weekend SPA i jogi czyli odreaguje zycie w napieciu, ale nic z tego, bo jutro musze isc do lekarza (po zwolnienie) i do sklepu rozejrzec sie czy w moim miasteczku mozna kupic to co upatrzylam sobie dla Euri na 18-stke, no i musze isc po kase do babci. W sobote umowilam sie z kolezanka na rajd po Bialostockich sklepach, wieczorem bede dekorowac strazakom sale, a w niedziele ide na impreze a potem musze sie uczyc na zajecia do nawiedzonej baby, ktorej nienawidze (z reszta z wzajemnoscia).
A w przyszly weekend jeszcze wiekszy mlyn, bo Euri urzadza impreze i bedzie sie mi masa malolatow po domu platac.

Omega Sun
Captain

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu May 11, 2006 10:31 am

Omega Sun

mam juz dosc zycia w stresie, co za mlyn.. na nic nie ma czasu. Myslalam, ze sobie urzadze weekend SPA i jog czyli odreagujei, ale nic z tego, bo jutro musze isc do lekarza (po zwolnienie) i do sklepu rozejrzec sie czy w moim miasteczku mozna kupic to co upatrzylam sobie dla Euri na 18-stke, no i musze isc po kase do babci. W sobote umowilam sie z kolezanka na rajd po Bialostockich sklepach, wieczorem bede dekorowac strazakom sale, a w niedziele ide na impreze a potem musze sie uczyc na zajecia do nawiedzonej baby, ktorej nienawidze (z reszta z wzajemnoscia).
A w przyszly weekend jeszcze wiekszy mlyn, bo Euri urzadza impreze i bedzie sie mi masa malolatow po domu platac.
ale mozesz sie wyzyc dekorujac albo cos w tym stylu podobno kobiety odstrsowuja sie robieniem zakupow takze...ale chyba nie typu prezent dla kogos... oj tam ale za niedlugo sesje a potem wolne wink mrgreen always look at the bright side...of death mrgreen marudzisz malenka cool wink
PostPosted: Thu May 11, 2006 10:37 am

Twistus
ale mozesz sie wyzyc dekorujac albo cos w tym stylu podobno kobiety odstrsowuja sie robieniem zakupow takze...ale chyba nie typu prezent dla kogos... oj tam ale za niedlugo sesje a potem wolne wink mrgreen always look at the bright side...of death mrgreen marudzisz malenka cool wink

wiem wiem, ale ja sobie pomarudze i mi zaraz przejdzie wink Po prostu mam nawal obowiazkow w szkole i nic mi sie nie chce xp

Omega Sun
Captain

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu May 11, 2006 10:38 am

Omega Sun
Twistus

wiem wiem, ale ja sobie pomarudze i mi zaraz przejdzie wink Po prostu mam nawal obowiazkow w szkole i nic mi sie nie chce xp
a moze zrezygnuj z czescizobowiazan albo nie berz tyle na siebie skoro nie masz sil na to wink
PostPosted: Thu May 11, 2006 10:45 am

Twistus
a moze zrezygnuj z czescizobowiazan albo nie berz tyle na siebie skoro nie masz sil na to wink

nie moge, musze sie wyrobic ze wszystkimi zaliczeniami (bo ci z banku beda mnie scigac), no i "pracowac" zeby miec z czego te studia oplacic. Chociaz masz racje- pracowac moge teraz mniej, bo ku mojemu zaskoczeniu dystrybucja kosmetykow przeszla moje oczekiwania i jak dalej utrzymam taka sprzedaz, to mi spokojnie na cala rate starczy biggrin Jakos to zawsze bedzie smile

A wlasnie- po wielu utrudnieniach ze strony pracownikow salonu, udalo mi sie rozwiazac umowe z orange biggrin Na razie nr mam ten sam, ale na karte. Potem poszukam sobie lepszej oferty.

A co u Ciebie Twistusiu?

Omega Sun
Captain

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Thu May 11, 2006 10:48 am

Omega Sun
Twistus

nie moge, musze sie wyrobic ze wszystkimi zaliczeniami (bo ci z banku beda mnie scigac), no i "pracowac" zeby miec z czego te studia oplacic. Chociaz masz racje- pracowac moge teraz mniej, bo ku mojemu zaskoczeniu dystrybucja kosmetykow przeszla moje oczekiwania i jak dalej utrzymam taka sprzedaz, to mi spokojnie na cala rate starczy biggrin Jakos to zawsze bedzie smile

A wlasnie- po wielu utrudnieniach ze strony pracownikow salonu, udalo mi sie rozwiazac umowe z orange biggrin Na razie nr mam ten sam, ale na karte. Potem poszukam sobie lepszej oferty.

A co u Ciebie Twistusiu?
teraz era ma nowe dobre promocje wink mrgreen

a ja..jutro i pojutrze Juwenaliuje sie mrgreen no i jutro matka wyjezdza sad ale jakos to przezyje...
chyba
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23807 23808 23809 23810 23811 23812 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games