|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 6:03 am
*zerk zerk* oj wy dupy... czemu tu nikogo nie ma crying bebe jestescie crying
daje znak, ze zyje.... chociaz i tak nikogo to nieobchodzi mrgreen pirate rofl 4laugh heart jak ja was kocham 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 7:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 9:08 am
Uwaga! Termin odpieczetowywania listow dotacyjnych zostal zmieniony z 25. na 15. i obowiazuje od maja
(Czyli majowe koperty zostana otwarte 15 maja jakby ktos nie zrozumial)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:18 am
widze, ze jak zwykle ciekawe rozmowy sie tu tocza......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:19 am
Omega Sun widze, ze jak zwykle ciekawe rozmowy sie tu tocza...... no ba cool zwlaszcza jka sie pojawi niesprawiedliwe modostwo whee cio tam Omisiu Kochana mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:23 am
bo mam nawet dobrego umora mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:28 am
Twistus Omega Sun widze, ze jak zwykle ciekawe rozmowy sie tu tocza...... no ba cool zwlaszcza jka sie pojawi niesprawiedliwe modostwo whee cio tam Omisiu Kochana mrgreen mam juz dosc zycia w stresie, co za mlyn.. na nic nie ma czasu. Myslalam, ze sobie urzadze weekend SPA i jogi czyli odreaguje zycie w napieciu, ale nic z tego, bo jutro musze isc do lekarza (po zwolnienie) i do sklepu rozejrzec sie czy w moim miasteczku mozna kupic to co upatrzylam sobie dla Euri na 18-stke, no i musze isc po kase do babci. W sobote umowilam sie z kolezanka na rajd po Bialostockich sklepach, wieczorem bede dekorowac strazakom sale, a w niedziele ide na impreze a potem musze sie uczyc na zajecia do nawiedzonej baby, ktorej nienawidze (z reszta z wzajemnoscia). A w przyszly weekend jeszcze wiekszy mlyn, bo Euri urzadza impreze i bedzie sie mi masa malolatow po domu platac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:31 am
Omega Sun mam juz dosc zycia w stresie, co za mlyn.. na nic nie ma czasu. Myslalam, ze sobie urzadze weekend SPA i jog czyli odreagujei, ale nic z tego, bo jutro musze isc do lekarza (po zwolnienie) i do sklepu rozejrzec sie czy w moim miasteczku mozna kupic to co upatrzylam sobie dla Euri na 18-stke, no i musze isc po kase do babci. W sobote umowilam sie z kolezanka na rajd po Bialostockich sklepach, wieczorem bede dekorowac strazakom sale, a w niedziele ide na impreze a potem musze sie uczyc na zajecia do nawiedzonej baby, ktorej nienawidze (z reszta z wzajemnoscia). A w przyszly weekend jeszcze wiekszy mlyn, bo Euri urzadza impreze i bedzie sie mi masa malolatow po domu platac. ale mozesz sie wyzyc dekorujac albo cos w tym stylu podobno kobiety odstrsowuja sie robieniem zakupow takze...ale chyba nie typu prezent dla kogos... oj tam ale za niedlugo sesje a potem wolne wink mrgreen always look at the bright side...of death mrgreen marudzisz malenka cool wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:37 am
Twistus ale mozesz sie wyzyc dekorujac albo cos w tym stylu podobno kobiety odstrsowuja sie robieniem zakupow takze...ale chyba nie typu prezent dla kogos... oj tam ale za niedlugo sesje a potem wolne wink mrgreen always look at the bright side...of death mrgreen marudzisz malenka cool wink wiem wiem, ale ja sobie pomarudze i mi zaraz przejdzie wink Po prostu mam nawal obowiazkow w szkole i nic mi sie nie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:38 am
Omega Sun Twistus ale mozesz sie wyzyc dekorujac albo cos w tym stylu podobno kobiety odstrsowuja sie robieniem zakupow takze...ale chyba nie typu prezent dla kogos... oj tam ale za niedlugo sesje a potem wolne wink mrgreen always look at the bright side...of death mrgreen marudzisz malenka cool wink wiem wiem, ale ja sobie pomarudze i mi zaraz przejdzie wink Po prostu mam nawal obowiazkow w szkole i nic mi sie nie chce xp a moze zrezygnuj z czescizobowiazan albo nie berz tyle na siebie skoro nie masz sil na to wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:45 am
Twistus a moze zrezygnuj z czescizobowiazan albo nie berz tyle na siebie skoro nie masz sil na to wink nie moge, musze sie wyrobic ze wszystkimi zaliczeniami (bo ci z banku beda mnie scigac), no i "pracowac" zeby miec z czego te studia oplacic. Chociaz masz racje- pracowac moge teraz mniej, bo ku mojemu zaskoczeniu dystrybucja kosmetykow przeszla moje oczekiwania i jak dalej utrzymam taka sprzedaz, to mi spokojnie na cala rate starczy biggrin Jakos to zawsze bedzie smile A wlasnie- po wielu utrudnieniach ze strony pracownikow salonu, udalo mi sie rozwiazac umowe z orange biggrin Na razie nr mam ten sam, ale na karte. Potem poszukam sobie lepszej oferty. A co u Ciebie Twistusiu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:48 am
Omega Sun Twistus a moze zrezygnuj z czescizobowiazan albo nie berz tyle na siebie skoro nie masz sil na to wink nie moge, musze sie wyrobic ze wszystkimi zaliczeniami (bo ci z banku beda mnie scigac), no i "pracowac" zeby miec z czego te studia oplacic. Chociaz masz racje- pracowac moge teraz mniej, bo ku mojemu zaskoczeniu dystrybucja kosmetykow przeszla moje oczekiwania i jak dalej utrzymam taka sprzedaz, to mi spokojnie na cala rate starczy biggrin Jakos to zawsze bedzie smile A wlasnie- po wielu utrudnieniach ze strony pracownikow salonu, udalo mi sie rozwiazac umowe z orange biggrin Na razie nr mam ten sam, ale na karte. Potem poszukam sobie lepszej oferty. A co u Ciebie Twistusiu? teraz era ma nowe dobre promocje wink mrgreen
a ja..jutro i pojutrze Juwenaliuje sie mrgreen no i jutro matka wyjezdza sad ale jakos to przezyje...chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|