|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:00 pm
Ntsumi_Aya Karnaaa Ntsumi_Aya Karnaaa Ntsumi_Aya witaaaaaaaaaaaaaaaam whee czeeesc whee heeeeeeeeeeeeeeeej *przytul* whee tak sie cieszysz ze kogos zastalas ? xd kurdeeeeeeeeeee nudno mi stare co robimy ? xd tak! dawno zadnych ludzie nie zastalam na gai xD a teraz sie zapatrzylam, wybacz blaugh Witaj i żegnaj Bee Ja już lece. Cyaapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:00 pm
Ntsumi_Aya xd tak! dawno zadnych ludzie nie zastalam na gai xD a teraz sie zapatrzylam, wybacz blaugh Witaj i żegnaj Bee Ja już lece. Cyaa Sajonata Aya chan, miło, całkiem było.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:02 pm
BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san Jestem brudny, mam katar i nieodparta ochote komus ... pokazac jak ladnie tancze, taniec szlonej fretki z mokradel nowej gwinei. whee Nie badz taka zadowolona, i tak nie zobaczysz teraz tego. Jestes NIELETNIAoj juz tam musisz sie szczegolow czepiac ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:03 pm
Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san Jestem brudny, mam katar i nieodparta ochote komus ... pokazac jak ladnie tancze, taniec szlonej fretki z mokradel nowej gwinei. whee Nie badz taka zadowolona, i tak nie zobaczysz teraz tego. Jestes NIELETNIAoj juz tam musisz sie szczegolow ... Musisz musisz, bo inaczej beda sie smiac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:06 pm
BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san Jestem brudny, mam katar i nieodparta ochote komus ... pokazac jak ladnie tancze, taniec szlonej fretki z mokradel nowej gwinei. whee Nie badz taka zadowolona, i tak nie zobaczysz teraz tego. Jestes NIELETNIAoj juz tam musisz sie szczegolow ... Musisz musisz, bo inaczej beda sie smiac. ze tanczysz przed nieletnia czy ze ogolnie tanczysz whee rofl ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:08 pm
Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san Jestem brudny, mam katar i nieodparta ochote komus ... pokazac jak ladnie tancze, taniec szlonej fretki z mokradel nowej gwinei. whee Nie badz taka zadowolona, i tak nie zobaczysz teraz tego. Jestes NIELETNIAoj juz tam musisz sie szczegolow ... Musisz musisz, bo inaczej beda sie smiac. ze tanczysz przed nieletnia czy ze ogolnie tanczysz whee rofl ? No, że tancze taniec szalonej fretki z mokradeł nowej gwinei przed nieletnia nie urzywajac weża.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:11 pm
BeeWolf_san juz tam musisz sie szczegolow ... Musisz musisz, bo inaczej beda sie smiac. ze tanczysz przed nieletnia czy ze ogolnie tanczysz whee rofl ? No, że tancze taniec szalonej fretki z mokradeł nowej gwinei przed nieletnia nie urzywajac weża. nie badz cham potancz whee ciekawie bedzie, nie beda sie smiac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:14 pm
Karnaaa BeeWolf_san BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san oj juz tam musisz sie szczegolow ... Musisz musisz, bo inaczej beda sie smiac. ze tanczysz przed nieletnia czy ze ogolnie tanczysz whee rofl ? No, że tancze taniec szalonej fretki z mokradeł nowej gwinei przed nieletnia nie urzywajac weża. nie badz cham potancz whee ciekawie bedzie, nie beda sie smiac twisted No nie wiem bo ty musisz biegac do okoła na golasa, a ja sie wtydam tak wiwijac. ale jak chcesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:17 pm
BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san No, że tancze taniec szalonej fretki z mokradeł nowej gwinei przed nieletnia nie urzywajac weża. nie badz cham potancz whee ciekawie bedzie, nie beda sie smiac twisted No nie wiem bo ty musisz biegac do okoła na golasa, a ja sie wtydam tak wiwijac. ale jak chcesz. no to moze jednak zamdemonstrujesz ten taniec kiedy indziej i z kims innym xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:20 pm
Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san No, że tancze taniec szalonej fretki z mokradeł nowej gwinei przed nieletnia nie urzywajac weża. nie badz cham potancz whee ciekawie bedzie, nie beda sie smiac twisted No nie wiem bo ty musisz biegac do okoła na golasa, a ja sie wtydam tak wiwijac. ale jak chcesz. no to moze jednak zamdemonstrujesz ten taniec kiedy indziej i z kims innym xd whee Mientka sztuka z ciebie, ... nie wytrzymałaś presjiiiiiiiiiii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:24 pm
BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san No nie wiem bo ty musisz biegac do okoła na golasa, a ja sie wtydam tak wiwijac. ale jak chcesz. no to moze jednak zamdemonstrujesz ten taniec kiedy indziej i z kims innym xd whee Mientka sztuka z ciebie, ... nie wytrzymałaś presjiiiiiiiiiii...... taki charakter blaugh , dobra ide se . Papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 07, 2006 1:27 pm
Karnaaa BeeWolf_san Karnaaa BeeWolf_san No nie wiem bo ty musisz biegac do okoła na golasa, a ja sie wtydam tak wiwijac. ale jak chcesz. no to moze jednak zamdemonstrujesz ten taniec kiedy indziej i z kims innym xd whee Mientka sztuka z ciebie, ... nie wytrzymałaś presjiiiiiiiiiii...... taki charakter blaugh , dobra ide se . Papapa Bay bay, mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|