|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:21 pm
to znowu ja... czyzby wszyscy spali?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:22 pm
ni..
ja przed chwila odwiaozlem Anku do domu.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:27 pm
opcy ni.. ja przed chwila odwiaozlem Anku do domu.. mrgreen i idziesz spac zaraz zapewne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:28 pm
Twistus opcy ni.. ja przed chwila odwiaozlem Anku do domu.. mrgreen i idziesz spac zaraz zapewne mrgreen czemu tak twierdzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:30 pm
opcy Twistus opcy ni.. ja przed chwila odwiaozlem Anku do domu.. mrgreen i idziesz spac zaraz zapewne mrgreen czemu tak twierdzisz? pytam mimo ze brak tam znaku zpaytania rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:32 pm
Twistus pytam mimo ze brak tam znaku zpaytania rolleyes jaka nerwowa.... mrgreen bylismy w kinu na 'V for Vendetta' cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:34 pm
ooo jednak sa tu zywi ludzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:36 pm
opcy Twistus pytam mimo ze brak tam znaku zpaytania rolleyes jaka nerwowa.... mrgreen bylismy w kinu na 'V for Vendetta' cool nie nerowowa tylko zmeczona ehhhh ja ogladalm przedwczoraj to
Omi kogo nazywasz ludziami? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:39 pm
Twistus opcy bylismy w kinu na 'V for Vendetta' cool nie nerowowa tylko zmeczona ehhhh ja ogladalm przedwczoraj to ale nie w kinu.. i nie z Anku mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:39 pm
opcy Twistus opcy bylismy w kinu na 'V for Vendetta' cool nie nerowowa tylko zmeczona ehhhh ja ogladalm przedwczoraj to ale nie w kinu.. i nie z Anku mrgreen heart ninja nie gustuje w kobietach mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:40 pm
Twistus ninja nie gustuje w kobietach mrgreen ninja i jedynie to cie tlumaczy! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:42 pm
opcy Twistus ninja nie gustuje w kobietach mrgreen ninja i jedynie to cie tlumaczy! wink a tak pozatym to co slycha we fstertnym bucurowatym swaitku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:44 pm
Twistus a tak pozatym to co slycha we fstertnym bucurowatym swaitku... ja jestem jednokanalowy od 4 miesiecy.. wink jutro ide na ta komunie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:44 pm
Jarek Hampel Jarek !!!! Jest tu ktus z wrocka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|