|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:36 am
witam w ten piekny sloneczny (prawie)poranek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 2:54 am
Omega Sun witam w ten piekny sloneczny (prawie)poranek czesc u mnie jest bardzo sloneczny poranek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 3:04 am
Kiray Omega Sun witam w ten piekny sloneczny (prawie)poranek czesc u mnie jest bardzo sloneczny poranek... u mnie na razie tez, piekny dzien na dlugi spacer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 3:10 am
Omega Sun Kiray Omega Sun witam w ten piekny sloneczny (prawie)poranek czesc u mnie jest bardzo sloneczny poranek... u mnie na razie tez, piekny dzien na dlugi spacer raczej piekny dzien na nauke o calkach podwojnych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 3:16 am
Kiray raczej piekny dzien na nauke o calkach podwojnych... ja mam w poniedzialek kolo z kodeksu pracy, jeszcze nawet do niego nie zajrzalam.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 3:19 am
jak już się chwalimy, to ja miałam przez długi weekend zrobić plakat na biologię... whee
a dziś wieczorem mam osiemnastkę koleżanki smile Miłą perspektywa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 3:22 am
Omega Sun Kiray raczej piekny dzien na nauke o calkach podwojnych... ja mam w poniedzialek kolo z kodeksu pracy, jeszcze nawet do niego nie zajrzalam.... xp ja mam we wtorek... a narazie czytam sobie "Imię Bestii" Jacka Kamudy i jakas nie chce mi sie zabierac do nauki...a troche tego jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 3:23 am
eh... ide starszej w czyms pomoc bede pozniej pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 3:25 am
a ja znikam do "pracy" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 7:06 am
...Ave, ave. ...Czy kogoś zastałem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 7:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 8:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 06, 2006 8:51 am
BeeWolf_san Leylla Hovofima Czesc! Wiesz jestem tu nowy i nikogo nie znam. Kim jesres?? heheh siemasiema mrgreen a no jak chyba widac kobietka ze mnie do wziecia rofl xd dobra tego nie bylo xp mam na imie Żaneta mieszka w Częstochowie i mam 16 lat rofl w obecnej chwili moj stan duchowy jest.. eme.. znowu nieciekawy temat... sory ze musisz mnie poznawac gdy mnie dopadly stany przeddepresyjne... rofl masz 3 podstawowe wady: 1 masz na imie Żaneta. 2 jestes z czestochowy. 3 piszesz głupio. Hovofima: :Ty być SssssSurfer, czy ta deska to tak tylko w sygnaturce. Ja byc wiecej niż surfer ich big widnsurfer biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|