|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 1:31 pm
Mroczny Tato Lady Revania OGŁASZAM, ŻE POJEDYNEK WYGRAŁ... OPCY!!!!!!!!!! wszystkich niezadowolonych z przeganych 2 typowanych prosimy do wyjścia na zewnątrz. nie chcę, żeby ktoś mi skopał ryja stare powiem powoli. wy.....pier....dalaj! ty sie nie zakladales, wiec nie masz nic do gadania stare jak sie nie podoba wynik, to wynocha za drzwi i tam se walczcie jeszcze raz, zlamasy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 9:42 pm
Mroczny Tato ReggaeVibration Mroczny Tato ReggaeVibration Mroczny Tato ReggaeVibration Jebana szmata,pizda pierdolona KURWA MAC!0 (musialem to gdzies napisac) wypierdalaj. Pierdol sie frajerze jeb sie na ryj kurwo. Kurwa to ciebie robila szmato lepsze to niz kurwa invitro pizdo. Slyszalem ze miales nikomu o tym nie mowic, twoj stary bedzie zly na ciebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 11:17 pm
ojej, a ja mam z kiciunią portfelik 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 3:49 am
ReggaeVibration Mroczny Tato ReggaeVibration Kurwa to ciebie robila szmato lepsze to niz kurwa invitro pizdo. Slyszalem ze miales nikomu o tym nie mowic, twoj stary bedzie zly na ciebie. to byl naprawde denny tekst ciulu ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 4:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 5:10 am
haha! kot tego nie chcial powiedziec.. zwiazales go! ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 10:46 pm
Mroczny Tato ReggaeVibration Mroczny Tato ReggaeVibration Kurwa to ciebie robila szmato lepsze to niz kurwa invitro pizdo. Slyszalem ze miales nikomu o tym nie mowic, twoj stary bedzie zly na ciebie. to byl naprawde denny tekst ciulu ;] Wiem ;D Ale liczy sie fakt ze nie odbiles pileczki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 1:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 7:38 am
ReggaeVibration Wiem ;D Ale liczy sie fakt ze nie odbiles pileczki. i znowu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 9:15 am
Mroczny Tato ReggaeVibration Wiem ;D Ale liczy sie fakt ze nie odbiles pileczki. i znowu mrgreen Ja jestem spokojny, sam zaczynasz ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 9:40 am
ReggaeVibration Mroczny Tato ReggaeVibration Wiem ;D Ale liczy sie fakt ze nie odbiles pileczki. i znowu mrgreen Ja jestem spokojny, sam zaczynasz ;P nie pierdol ty zeszmacialy kutafonie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 9:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 10:51 am
Mroczny Tato ReggaeVibration Mroczny Tato ReggaeVibration Wiem ;D Ale liczy sie fakt ze nie odbiles pileczki. i znowu mrgreen Ja jestem spokojny, sam zaczynasz ;P nie pierdol ty zeszmacialy kutafonie. Jeb sie na ryj kurwiszonie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 11:01 am
w zwiazku z tym co tu ostatnio niektorzy wyrabiaja (czyli po prostu wyzwisk) topik zostaje na pare dni zamkniety, zeby emocje troche opadly blaugh Proponuje obu panom przeniesc swoja bezcelowa dyskusje na PMy. Chyba ktos nie zrozumial, ze to nie podworko do wyzwisk tylko topik do normalnych rozmow ale bez cenzury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|