|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:36 pm
nie ma sprawy i za indeks....*wychyla szklaneczke* coz tylko prosze sie stosowac do 6 punktu regulaminowego!!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:38 pm
revcat nie ma sprawy i za indeks....*wychyla szklaneczke* coz tylko prosze sie stosowac do 6 punktu regulaminowego!!! pirate no przeciez jeszce niczego nie naduzylam i nie mam zamiaru 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:42 pm
revcat Baliaur revcat nie ma za co...... stare *wychodzi wkurzony trzaskajac drzwiami* *ciagnie kota za ogon.. nie tego malego kota i nie ten ogon rolleyes mrgreen * Gen Kocur Wzywany na Sluzbe kuna no opisamy awanse cool *wskakuje mu na plecy i sciaga beret* Nigdzie nie idzesz wredoto jedna blaugh
oddaj beret to rozkaz! *siada przy stole i wyciaga flaszke* fakt opic trzeba ale dwa i spadam...mam do wykonania jedna tajna misje... mrgreen Get Lost mrgreen nic Ci kuna nie oddam I dzieki za awansio noo pirate *paraduje w bereciku czochrajac generala* mwahahah mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:42 pm
Twisted_Exile revcat nie ma sprawy i za indeks....*wychyla szklaneczke* coz tylko prosze sie stosowac do 6 punktu regulaminowego!!! pirate no przeciez jeszce niczego nie naduzylam i nie mam zamiaru 4laugh twisted ja tylko zaznaczam sierzancie..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:43 pm
Baliaur revcat Baliaur revcat nie ma za co...... stare *wychodzi wkurzony trzaskajac drzwiami* *ciagnie kota za ogon.. nie tego malego kota i nie ten ogon rolleyes mrgreen * Gen Kocur Wzywany na Sluzbe kuna no opisamy awanse cool *wskakuje mu na plecy i sciaga beret* Nigdzie nie idzesz wredoto jedna blaugh
oddaj beret to rozkaz! *siada przy stole i wyciaga flaszke* fakt opic trzeba ale dwa i spadam...mam do wykonania jedna tajna misje... mrgreen Get Lost mrgreen nic Ci kuna nie oddam I dzieki za awansio noo pirate *paraduje w bereciku czochrajac generala* mwahahah mrgreen twisted no no plutonowa....ladnie wygladacie w tym bereciku....oddacie oddacie..mwhahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:48 pm
no nic niniejszym zycze dobrej nocy.....dobranoc... mrgreen *wstaje i wychodzi z posterunku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:49 pm
revcat no nic niniejszym zycze dobrej nocy.....dobranoc... mrgreen *wstaje i wychodzi z posterunku* twisted dobranoc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:51 pm
Get LoST Generale mrgreen pirate rofl co zabralam to moje *biega w okolo szpanujac baretem i wiejac przed Rev'em*
edit.. o kuna general nam padl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:57 pm
twisted ja tez udaje sie na zasluzony spoczynek dobranoc plutonowa twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 12:42 am
ninja ciekawe gdzie sie wszyscy podziali ...pewnie na patrolach mrgreen ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 2:25 am
Twisted_Exile ninja ciekawe gdzie sie wszyscy podziali ...pewnie na patrolach mrgreen ninja twisted witoj Sierzoncie Moni mrgreen
ale kuna te listowe itemy sa do bani stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 3:37 am
Baliaur Twisted_Exile ninja ciekawe gdzie sie wszyscy podziali ...pewnie na patrolach mrgreen ninja twisted witoj Sierzoncie Moni mrgreen
ale kuna te listowe itemy sa do bani stressed sweatdrop dlatego ja sobie odpuscilem....witam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 4:03 am
Wiesz co..
w sumie mi sie kusza spodobaly heart blaugh
tylko ze kuna mialy isc na sprzedarz zeby zarobic na peingi cry
ale jestem kuna teraz strashna pirate
*ziuuuuuuuuuuu ziuuuuuuuuuuu* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 4:06 am
Baliaur Wiesz co..
w sumie mi sie kusza spodobaly heart blaugh
tylko ze kuna mialy isc na sprzedarz zeby zarobic na peingi cry
ale jestem kuna teraz strashna pirate
*ziuuuuuuuuuuu ziuuuuuuuuuuu* mrgreen hmmm niezle wygladasz..... mrgreen kuna no.... mrgreen ja musze jakies zakupy zrobic.....oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|