Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 236 237 238 239 240 241 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sgergely

PostPosted: Mon Jun 01, 2009 2:29 pm

X3 Ha te macska vagy akkor én Arnold Schwarzenegger xd xd xd Jó pokolban levést vagy mi... xp
PostPosted: Mon Jun 01, 2009 9:50 pm

Narcisz
De mert a kiscicák szeretik ha simogatják a buksijukat, fülüket, mert akkor doromólhatnak, és ott mindig kapnak fini tejecskét scream ! És ilyen :3 szájjal meg plüshajjal csak cica lehetek XP Najó..én megyek vissza a pokolbaXD Jóéjt....

gyere bogaram....a pokol üres néküled xd

stranger12

Invisible Sweetheart

Narcisz

PostPosted: Tue Jun 02, 2009 7:32 am

Hüpp...legalább hiányoltál... 71%-os az emelt bioszom..az eleje még szinte hibátlan, a közepén az a két szemét genetikás még okés..majd az eszében vesztettem egy csomó pontot, mert nem debiliseknek írtam, és és nem írtam bele egyértelmű dolgokat, amiket a 7 éves is tud...grr.....
PostPosted: Tue Jun 02, 2009 7:37 am

Narcisz
Hüpp...legalább hiányoltál... 71%-os az emelt bioszom..az eleje még szinte hibátlan, a közepén az a két szemét genetikás még okés..majd az eszében vesztettem egy csomó pontot, mert nem debiliseknek írtam, és és nem írtam bele egyértelmű dolgokat, amiket a 7 éves is tud...grr.....
attól még ügyi vagy virágszálam 3nodding heart

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Narcisz

PostPosted: Tue Jun 02, 2009 7:49 am

de...de.... crying Fogadjunk, hogy az idegrendszert húzom és mégjobban lerontom crying Úgyhogy vettem magamnak bosszúból négy akvarel festékkockát....2000Ft-ért...de a minősége olyan..olyan..én elájulok... kell a szett..de az 6000 majdnem..... emo
PostPosted: Tue Jun 02, 2009 7:59 am

nyűűű.... de jó neked... én meg de rég jártam már a művészellátóban eek holnap mostmár benézek és veszek vmit magamnak.......... meg is van mit twisted

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Narcisz

PostPosted: Tue Jun 02, 2009 8:16 am

ah..akkor nem nézel hülyének...jó.... *megnyugszik* és elfelejtettem kihúzót venni, meg 0-s ecsetet.... de legalább van egy színem amivel még kezdő keverő érzékkel is tudok bőrt festeniXD
PostPosted: Tue Jun 02, 2009 8:20 am

az jóóóóó én ceruzánál szoktam mennyit szenvedni a bőrszín eléréséhez User Image először halvány citromsárga réteg... aztán rá megint halványan rózsi aztán meg narancs.... ezeket meg megfelelően sötétíteni attól függően mien hatást akarok burning_eyes nyem szeretem a bőőőrszííínt, olyan nehéz megvalósítani crying gonk

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Narcisz

PostPosted: Tue Jun 02, 2009 8:23 am

hehe..mondjuk ez sem tökéletes, de egy nagyon halvány, tündérszerű színt tudok vele csinálni, ami jó, mert még egy kcisit keverek akkor van árnyék is...talánXD Amúgy deep gold a neve. Mondjuk én nem mertem színezni eddig, amíg nem voltam legalább nagyjából elégedett agammal jobb napokon. Most jönn a hororisztikus élvezetXD
PostPosted: Tue Jun 02, 2009 10:45 am

Én bőrszíntől függően halvány narancs, halvány barna vagy a világos órzsaszínes cerkát szoktam használni smile Régen festékes próbálkozásnál viszont meggyűlt a bajom a bőrszínnel... barnás okker jött ki általában :/ biggrin
Cerkával szerintem könnyebb... Ja és barna az jó az árnyék által sötétített bőrfelületekhez (szerintem) smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Narcisz

PostPosted: Tue Jun 02, 2009 10:56 am

Én valahogy utálom a cerkákat, nem tudom pontosan miért, egyszerűen hidegek, és unalmasak.... az akvarel meg.... olyan gyengéd éteri a hatása, a színek mindenfele folynak, egymásba keverdnek, játszanak, irrizálnak... *éppen lelkileg élvezXD*
ilyen kis alufóliába csomagolt kockákban voltak, amiknek színes papír csík volt körülötte.. a bácsi (jah bátyám is lehetn, de maradjunk a bácsinál) azt mondta át kelett raknia őket, mert mindenki csokinak nzte őketXD
PostPosted: Tue Jun 02, 2009 12:12 pm

nah most vki ezt magyarázza meg nekem eek hh látszanak az akváriumok a GUILDBAN?????

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Narcisz

PostPosted: Tue Jun 02, 2009 12:15 pm

Örülj neki, így nem kell fórumozni a bg-hez, ami nekem fórumkerülőnek jó dologXD
PostPosted: Tue Jun 02, 2009 12:21 pm

Én sem nézem a fórumokat csak a belsőket... sweatdrop De engem zavarnak az akváriumok... Lassan tölt tőlük az oldal... gonk gonk gonk

sgergely

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jun 02, 2009 12:29 pm

engem is zavar itt confused meg nekem vannak bevált topicjaim bootyhoz....
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 236 237 238 239 240 241 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games