|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:35 pm
witam przybylych... mrgreen
@ opcy: to moze razem sie chwycimy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:37 pm
Leylla witam przybylych... mrgreen @ opcy: to moze razem sie chwycimy xd Czesc! Wiesz jestem tu nowy i nikogo nie znam. Kim jesteś????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:39 pm
Leylla witam przybylych... mrgreen @ opcy: to moze razem sie chwycimy xd ja juz jestem zaGPSowany........ ale paaa jakis nowy kolega sie zjawil.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:40 pm
Hovofima Czesc! Wiesz jestem tu nowy i nikogo nie znam. Kim jesres?? heheh siemasiema mrgreen a no jak chyba widac kobietka ze mnie do wziecia rofl xd dobra tego nie bylo xp mam na imie Żaneta mieszka w Częstochowie i mam 16 lat rofl w obecnej chwili moj stan duchowy jest.. eme.. znowu nieciekawy temat... sory ze musisz mnie poznawac gdy mnie dopadly stany przeddepresyjne... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:40 pm
opcy Leylla witam przybylych... mrgreen @ opcy: to moze razem sie chwycimy xd ja juz jestem zaGPSowany........ ale paaa jakis nowy kolega sie zjawil.. mrgreen biggrin Cze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:42 pm
opcy Leylla witam przybylych... mrgreen @ opcy: to moze razem sie chwycimy xd ja juz jestem zaGPSowany........ ale paaa jakis nowy kolega sie zjawil.. mrgreen no coz... szkoda rofl to ja sama bawic sie nie bede mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:43 pm
Leylla Hovofima Czesc! Wiesz jestem tu nowy i nikogo nie znam. Kim jesres?? heheh siemasiema mrgreen a no jak chyba widac kobietka ze mnie do wziecia rofl xd dobra tego nie bylo xp mam na imie Żaneta mieszka w Częstochowie i mam 16 lat rofl w obecnej chwili moj stan duchowy jest.. eme.. znowu nieciekawy temat... sory ze musisz mnie poznawac gdy mnie dopadly stany przeddepresyjne... rofl masz 3 podstawowe wady: 1 masz na imie Żaneta. 2 jestes z czestochowy. 3 piszesz głupio. Hovofima: :Ty być SssssSurfer, czy ta deska to tak tylko w sygnaturce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
o o !
tez sie przedstawie
opcy bucur pierwszy...
szara eminencja tej gildii...
jestem stara dupa i jestem porzadny i skladny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ciesz sie ze juz tu nie rzadze... mnie to lata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:46 pm
opcy o o ! tez sie przedstawie opcy bucur pierwszy... szara eminencja tej gildii... jestem stara dupa i jestem porzadny i skladny... lol stara dupa to sie zgadza ale za to jaka wink rofl rofl no i potrafisz klamac wink ...porzadny rofl rofl rofl rofl ...skladny rofl rofl rofl lol lol lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:47 pm
BeeWolf_san masz 3 podstawowe wady: 1 masz na imie Żaneta. 2 jestes z czestochowy. 3 piszesz głupio. bo widocznie pierwszy raz widzisz dziewczyne w stanie przeddepresyjnym... mam zly humor i tyle... ale przyznaje: 1 nie lubie mojego imienia 1 nie lubie czewy 3 i pisze glupio....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:48 pm
A tak malo zawsze was su jest?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:51 pm
Hovofima A tak malo zawsze was su jest?? mrgreen kiedys bylo wiecej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla BeeWolf_san masz 3 podstawowe wady: 1 masz na imie Żaneta. 2 jestes z czestochowy. 3 piszesz głupio. bo widocznie pierwszy raz widzisz dziewczyne w stanie przeddepresyjnym... mam zly humor i tyle... ale przyznaje: 1 nie lubie mojego imienia 1 nie lubie czewy 3 i pisze glupio.... Cuż za zgodnosc mysli. Szkoda, że profesorowie nie zgadzają się z tym co mowie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovofima A tak malo zawsze was su jest?? mrgreen nie.. zwykle nikt sie przez caly dzien nie odzywa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|