|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:06 pm
Leylla .....a gdyby rak byc facetem... oni maja latwiej... rofl w ktorym miejscu niby?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:06 pm
EvilYuki Leylla Gosiak u mnie to zalezy od pory roku raz sie ciesze a raz narzekam na kazdym kroku ;] taki juz moj urok buehehe razz narazie narzekam bo nie mam dobrego kondydata na wyjazd na wakacje narazie mi tylko po to biggrin a ja poprostu chcialabym miec taka jedna jedyna osobe *niegrozny... zdrowy... ale i tak egoizm* tylko dla siebie.... to trzeba kupić sobie psa cool młodaś jeszcze, całe życie przed Toba, wk ońcu kogośznajdziesz. Stare przyszłowie: KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA wink ja wlasnie w ramach tego chce kota ale mama protestuje ;] wiec szukam faceta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:08 pm
ciesz sie ze juz tu nie rzadze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:08 pm
Autark wesolych ^^
nu ok przypomnialo mi sie ze mam ta ksiazke nieszczesna czytac wiec zmywac sie :* pa dupeczki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:10 pm
Gosiak Autark wesolych ^^ nu ok przypomnialo mi sie ze mam ta ksiazke nieszczesna czytac wiec zmywac sie :* pa dupeczki heart papap :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:13 pm
no.. to zabawiajcie mnie.. mrgreen heart
Aphex Twin [Drukqs CD1 #04] Omgyjya Switch 7 [4:53]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:13 pm
EvilYuki to trzeba kupić sobie psa cool młodaś jeszcze, całe życie przed Toba, wk ońcu kogośznajdziesz. Stare przyszłowie: KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA wink tylko ze mi sie juz tak nuzy to czekanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:15 pm
dobra ktos mi tylek truje eh Autark czy Ty ciagle mussiz mowic "wesolych swiat skoo nie ma swiat zadnych wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:16 pm
opcy no.. to zabawiajcie mnie.. mrgreen heart Aphex Twin [Drukqs CD1 #04] Omgyjya Switch 7 [4:53]a niby jak mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:17 pm
Leylla tylko ze mi sie juz tak nuzy to czekanie... kuszmac.. masz 16 lat... ja sie w tym wieku klockami bawilem... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:19 pm
Twistus dobra ktos mi tylek truje eh Autark czy Ty ciagle mussiz mowic "wesolych swiat skoo nie ma swiat zadnych wink taki klimat wprowadza... xp @ opcy: niestety... ja mam ten problem ze poprzez doswiadczenia zyciowe dosyc szybko dojrzalam w pewnych swerach i teraz moja psychika nie jest adekwatna do wieku... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:27 pm
Leylla @ opcy: niestety... ja mam ten problem ze poprzez doswiadczenia zyciowe dosyc szybko dojrzalam w pewnych swerach i teraz moja psychika nie jest adekwatna do wieku... rofl chwyc sie klockow.. bedzie dobrze.. mrgreen nie wiem co gadam.. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:33 pm