Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23794 23795 23796 23797 23798 23799 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gosiak

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:57 pm

opcy
ja jestem porzadny.. mrgreen

podobno.. cool
nu oczywiscie ze jestes dupeczko XD

@ nu tak kolo mnie sie jeden kreci ktoremu powtarzam ze nic z tego nie bedzie a ci co mnie interesuja niewidza moich maslanych oczu XD pozatym ja niesmiala jestem XD sie dogadalysmy :]
PostPosted: Fri May 05, 2006 12:58 pm

a tak w ogole to czesc dupeczka cool

Lao Che [Bootleg] Mars Anioł Choroby (Koncert) [4:22]

opcy

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:58 pm

Leylla
opcy

podobno.. cool

podobno... to ja tez jestem fajna... tylko dlaczego sama domokun
bo życie takie jest... cool

też jestem fajna. I sama. Z własnego wyboru mrgreen chociaż jeszcze niedawno, jak pisałam wyżej, ryczałam w poduszkę... xd
PostPosted: Fri May 05, 2006 12:59 pm

opcy

;] strzaleczka dupeczka heart
ale i tak za unos momentos sie zmywam bo musze pojezdzic na rowerze czytajac ksiazke XD

Gosiak

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:59 pm

Gosiak
opcy

;] strzaleczka dupeczka heart
ale i tak za unos momentos sie zmywam bo musze pojezdzic na rowerze czytajac ksiazke XD
uwazaj na siebie ^^
PostPosted: Fri May 05, 2006 1:00 pm

Gosiak
opcy

podobno.. cool

@ nu tak kolo mnie sie jeden kreci ktoremu powtarzam ze nic z tego nie bedzie a ci co mnie interesuja niewidza moich maslanych oczu XD pozatym ja niesmiala jestem XD sie dogadalysmy :]
mloda jescze jestes... wink

Aphex Twin [Drukqs CD1 #01] Jynweythek Ylow [2:24]

opcy

Gosiak

PostPosted: Fri May 05, 2006 1:01 pm

EvilYuki
Leylla
opcy

podobno.. cool

podobno... to ja tez jestem fajna... tylko dlaczego sama domokun
bo życie takie jest... cool

też jestem fajna. I sama. Z własnego wyboru mrgreen chociaż jeszcze niedawno, jak pisałam wyżej, ryczałam w poduszkę... xd

u mnie to zalezy od pory roku raz sie ciesze a raz narzekam na kazdym kroku ;] taki juz moj urok buehehe razz
narazie narzekam bo nie mam dobrego kondydata na wyjazd na wakacje narazie mi tylko po to biggrin
PostPosted: Fri May 05, 2006 1:01 pm

Gosiak
opcy

podobno.. cool

hieh rod kobiecy sie wspiera xD

.....a gdyby rak byc facetem... oni maja latwiej... rofl

Leylla

Gosiak

PostPosted: Fri May 05, 2006 1:02 pm

opcy
Gosiak
opcy

podobno.. cool

mloda jescze jestes... wink

Aphex Twin [Drukqs CD1 #01] Jynweythek Ylow [2:24]

wiem o tym ;] i sie bardzo z tego ciesze razz
ale czy to w czyms przeszkadza? razz
PostPosted: Fri May 05, 2006 1:03 pm

Leylla
Gosiak
opcy

podobno.. cool

hieh rod kobiecy sie wspiera xD

.....a gdyby rak byc facetem... oni maja latwiej... rofl
też nie zawsze przecież... smile

EvilYuki
Crew

Leylla

PostPosted: Fri May 05, 2006 1:03 pm

Gosiak

u mnie to zalezy od pory roku raz sie ciesze a raz narzekam na kazdym kroku ;] taki juz moj urok buehehe razz
narazie narzekam bo nie mam dobrego kondydata na wyjazd na wakacje narazie mi tylko po to biggrin

a ja poprostu chcialabym miec taka jedna jedyna osobe *niegrozny... zdrowy... ale i tak egoizm* tylko dla siebie....
PostPosted: Fri May 05, 2006 1:04 pm

Leylla
Gosiak

a ja poprostu chcialabym miec taka jedna jedyna osobe *niegrozny... zdrowy... ale i tak egoizm* tylko dla siebie....
to trzeba kupić sobie psa cool

młodaś jeszcze, całe życie przed Toba, wk ońcu kogośznajdziesz. Stare przyszłowie: KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA

wink

EvilYuki
Crew

Gosiak

PostPosted: Fri May 05, 2006 1:05 pm

Leylla
Gosiak

ooj na to to ja juz przestalam liczyc tydzienby mi wystarczyl ;] na wyjazd w sam raz i styknie XD

EvilYuki
też nie zawsze przecież... smile

no ale to im latwiej jest poprosic dziewczyne do tanca, zaprosic do kina, poprosic o chodzenie (nie lubie tego okreslenia ale niech bedzie...)
przynajmniej nie musza walczyc ze stereotypami... i odwieczna tradycyjnoscia... rofl

Leylla

Autark

wesolych swiat
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23794 23795 23796 23797 23798 23799 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games