|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:57 pm
opcy ja jestem porzadny.. mrgreen podobno.. cool nu oczywiscie ze jestes dupeczko XD @ nu tak kolo mnie sie jeden kreci ktoremu powtarzam ze nic z tego nie bedzie a ci co mnie interesuja niewidza moich maslanych oczu XD pozatym ja niesmiala jestem XD sie dogadalysmy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:58 pm
a tak w ogole to czesc dupeczka cool
Lao Che [Bootleg] Mars Anioł Choroby (Koncert) [4:22]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:58 pm
Leylla opcy ja jestem porzadny.. mrgreen podobno.. cool podobno... to ja tez jestem fajna... tylko dlaczego sama domokun bo życie takie jest... cool też jestem fajna. I sama. Z własnego wyboru mrgreen chociaż jeszcze niedawno, jak pisałam wyżej, ryczałam w poduszkę... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:59 pm
opcy a tak w ogole to czesc dupeczka cool Lao Che [Bootleg] Mars Anioł Choroby (Koncert) [4:22];] strzaleczka dupeczka heart ale i tak za unos momentos sie zmywam bo musze pojezdzic na rowerze czytajac ksiazke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:59 pm
Gosiak opcy a tak w ogole to czesc dupeczka cool Lao Che [Bootleg] Mars Anioł Choroby (Koncert) [4:22];] strzaleczka dupeczka heart ale i tak za unos momentos sie zmywam bo musze pojezdzic na rowerze czytajac ksiazke XD uwazaj na siebie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:00 pm
Gosiak opcy ja jestem porzadny.. mrgreen podobno.. cool nu oczywiscie ze jestes dupeczko XD @ nu tak kolo mnie sie jeden kreci ktoremu powtarzam ze nic z tego nie bedzie a ci co mnie interesuja niewidza moich maslanych oczu XD pozatym ja niesmiala jestem XD sie dogadalysmy :] mloda jescze jestes... wink Aphex Twin [Drukqs CD1 #01] Jynweythek Ylow [2:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:01 pm
EvilYuki Leylla opcy ja jestem porzadny.. mrgreen podobno.. cool podobno... to ja tez jestem fajna... tylko dlaczego sama domokun bo życie takie jest... cool też jestem fajna. I sama. Z własnego wyboru mrgreen chociaż jeszcze niedawno, jak pisałam wyżej, ryczałam w poduszkę... xd u mnie to zalezy od pory roku raz sie ciesze a raz narzekam na kazdym kroku ;] taki juz moj urok buehehe razz narazie narzekam bo nie mam dobrego kondydata na wyjazd na wakacje narazie mi tylko po to biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:01 pm
Gosiak opcy ja jestem porzadny.. mrgreen podobno.. cool nu oczywiscie ze jestes dupeczko XD @ nu tak kolo mnie sie jeden kreci ktoremu powtarzam ze nic z tego nie bedzie a ci co mnie interesuja niewidza moich maslanych oczu XD pozatym ja niesmiala jestem XD sie dogadalysmy :] hieh rod kobiecy sie wspiera xD .....a gdyby rak byc facetem... oni maja latwiej... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:02 pm
opcy Gosiak opcy ja jestem porzadny.. mrgreen podobno.. cool nu oczywiscie ze jestes dupeczko XD @ nu tak kolo mnie sie jeden kreci ktoremu powtarzam ze nic z tego nie bedzie a ci co mnie interesuja niewidza moich maslanych oczu XD pozatym ja niesmiala jestem XD sie dogadalysmy :] mloda jescze jestes... wink Aphex Twin [Drukqs CD1 #01] Jynweythek Ylow [2:24]wiem o tym ;] i sie bardzo z tego ciesze razz ale czy to w czyms przeszkadza? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:03 pm
Leylla Gosiak opcy ja jestem porzadny.. mrgreen podobno.. cool nu oczywiscie ze jestes dupeczko XD @ nu tak kolo mnie sie jeden kreci ktoremu powtarzam ze nic z tego nie bedzie a ci co mnie interesuja niewidza moich maslanych oczu XD pozatym ja niesmiala jestem XD sie dogadalysmy :] hieh rod kobiecy sie wspiera xD .....a gdyby rak byc facetem... oni maja latwiej... rofl też nie zawsze przecież... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:03 pm
Gosiak u mnie to zalezy od pory roku raz sie ciesze a raz narzekam na kazdym kroku ;] taki juz moj urok buehehe razz narazie narzekam bo nie mam dobrego kondydata na wyjazd na wakacje narazie mi tylko po to biggrin a ja poprostu chcialabym miec taka jedna jedyna osobe *niegrozny... zdrowy... ale i tak egoizm* tylko dla siebie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:04 pm
Leylla Gosiak u mnie to zalezy od pory roku raz sie ciesze a raz narzekam na kazdym kroku ;] taki juz moj urok buehehe razz narazie narzekam bo nie mam dobrego kondydata na wyjazd na wakacje narazie mi tylko po to biggrin a ja poprostu chcialabym miec taka jedna jedyna osobe *niegrozny... zdrowy... ale i tak egoizm* tylko dla siebie.... to trzeba kupić sobie psa cool młodaś jeszcze, całe życie przed Toba, wk ońcu kogośznajdziesz. Stare przyszłowie: KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:05 pm
Leylla Gosiak u mnie to zalezy od pory roku raz sie ciesze a raz narzekam na kazdym kroku ;] taki juz moj urok buehehe razz narazie narzekam bo nie mam dobrego kondydata na wyjazd na wakacje narazie mi tylko po to biggrin a ja poprostu chcialabym miec taka jedna jedyna osobe *niegrozny... zdrowy... ale i tak egoizm* tylko dla siebie.... ooj na to to ja juz przestalam liczyc tydzienby mi wystarczyl ;] na wyjazd w sam raz i styknie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 1:05 pm
EvilYuki też nie zawsze przecież... smile no ale to im latwiej jest poprosic dziewczyne do tanca, zaprosic do kina, poprosic o chodzenie (nie lubie tego okreslenia ale niech bedzie...) przynajmniej nie musza walczyc ze stereotypami... i odwieczna tradycyjnoscia... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|