Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23793 23794 23795 23796 23797 23798 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri May 05, 2006 10:27 am

Leylla
Karnaaa
Leylla
Karnaaa
*zieeeew* stare ale nudy ....
jest może ktoś ? ninja

moze jest ninja
jak milo nie jestem sama whee jak tam dzionek minol?

aaa obleci :3 mialam jechac do kolezanki na impreze... ale zycie sprawia niespodzianki i jednak zostalam w domu stare
a co u Ciebie? mrgreen
jak zwykle nudy gonk heeh , bylam nad rzeczka z kumpelami , to chyba najlepsza rozrywka u mnie xp xd whee
PostPosted: Fri May 05, 2006 12:04 pm

Hejka wszystkim
*rozglada sie*

Hovofima

opcy

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:27 pm

ninja

Aesop Rock [Labor Days #01] Labor [2:32]
PostPosted: Fri May 05, 2006 12:38 pm

chce zakonczyc me wegetacyjne istnienie... mam juz dosyc gonk scream gonk scream gonk scream crying crying crying
*lekki stan poddepresyjny ninja domokun *

Leylla

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:43 pm

Leylla
chce zakonczyc me wegetacyjne istnienie... mam juz dosyc gonk scream gonk scream gonk scream crying crying crying
a co sie takiego stalo? ninja
PostPosted: Fri May 05, 2006 12:45 pm

Leylla
znajdz se chlopa..

opcy

Leylla

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:49 pm

opcy
Leylla
znajdz se chlopa..

szukam... ale to wcale nie jet takie latwe gonk dopiero znalazlam 2 ktorzy byliby dobrym materialem ale jeden ma dziewczyne a drugi jest o 10 lat starszy ode mnie sweatdrop xd
PostPosted: Fri May 05, 2006 12:50 pm

opcy
Leylla
znajdz se chlopa..
pff lateo powiedziec ja szukam od roku i nawet na probe nieznalazlam zadnego =='

heart

Gosiak

Gosiak

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:51 pm

Leylla
opcy
Leylla
znajdz se chlopa..

szukam... ale to wcale nie jet takie latwe gonk dopiero znalazlam 2 ktorzy byliby dobrym materialem ale jeden ma dziewczyne a drugi jest o 10 lat starszy ode mnie sweatdrop xd

o widzisz to idelanie tacy 10 lat starsi sa swietni tylko trzeba umiec ich przy sobie trzymac ;]
a ten co ma dziewczyne nie bedzie jej mial wiecznie biggrin
PostPosted: Fri May 05, 2006 12:53 pm

@ twistus: nie mam faceta w kolejny piatkowy wieczor siedze w domu i spotkalam sie z kolezanka ktora ma straaaaasznie dlugie nogi 178cm wzrostu i do tego byla w marchewach przez co wpedzila mnie w kompleksy rofl ale licze na to ze to jest przejsciowe (jak zwykle u mnie bywa...) i do jutra mi przejdzie domokun

Leylla

Leylla

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:55 pm

Gosiak
pff lateo powiedziec ja szukam od roku i nawet na probe nieznalazlam zadnego =='

heart

wiem co czujesz... ale u mnie najgorsze jest to ze co jakis czas kreca sie obok mnie jacys kretyni i slodza... a Ci ktorzy mi sie podobaja sa prawie nieosiagalni crying
lajf ys brutal...

ja jestem porzadny.. mrgreen

podobno.. cool

opcy

Gosiak

Leylla
@ twistus: nie mam faceta w kolejny piatkowy wieczor siedze w domu i spotkalam sie z kolezanka ktora ma straaaaasznie dlugie nogi 178cm wzrostu i do tego byla w marchewach przez co wpedzila mnie w kompleksy rofl ale licze na to ze to jest przejsciowe (jak zwykle u mnie bywa...) i do jutra mi przejdzie domokun

nu tak syndrom piatkowego wieczoru XD
PostPosted: Fri May 05, 2006 12:57 pm

opcy
ja jestem porzadny.. mrgreen

podobno.. cool

podobno... to ja tez jestem fajna... tylko dlaczego sama domokun

Leylla

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:57 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23793 23794 23795 23796 23797 23798 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games