|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 10:27 am
Leylla Karnaaa Leylla Karnaaa *zieeeew* stare ale nudy .... jest może ktoś ? ninja moze jest ninja jak milo nie jestem sama whee jak tam dzionek minol? aaa obleci :3 mialam jechac do kolezanki na impreze... ale zycie sprawia niespodzianki i jednak zostalam w domu stare a co u Ciebie? mrgreen jak zwykle nudy gonk heeh , bylam nad rzeczka z kumpelami , to chyba najlepsza rozrywka u mnie xp xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:04 pm
Hejka wszystkim *rozglada sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:27 pm
ninja
Aesop Rock [Labor Days #01] Labor [2:32]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:38 pm
chce zakonczyc me wegetacyjne istnienie... mam juz dosyc gonk scream gonk scream gonk scream crying crying crying *lekki stan poddepresyjny ninja domokun *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:43 pm
Leylla chce zakonczyc me wegetacyjne istnienie... mam juz dosyc gonk scream gonk scream gonk scream crying crying crying *lekki stan poddepresyjny ninja domokun * a co sie takiego stalo? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:45 pm
Leylla chce zakonczyc me wegetacyjne istnienie... mam juz dosyc gonk scream gonk scream gonk scream crying crying crying *lekki stan poddepresyjny ninja domokun * znajdz se chlopa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:49 pm
opcy Leylla chce zakonczyc me wegetacyjne istnienie... mam juz dosyc gonk scream gonk scream gonk scream crying crying crying *lekki stan poddepresyjny ninja domokun * znajdz se chlopa.. szukam... ale to wcale nie jet takie latwe gonk dopiero znalazlam 2 ktorzy byliby dobrym materialem ale jeden ma dziewczyne a drugi jest o 10 lat starszy ode mnie sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:50 pm
opcy Leylla chce zakonczyc me wegetacyjne istnienie... mam juz dosyc gonk scream gonk scream gonk scream crying crying crying *lekki stan poddepresyjny ninja domokun * znajdz se chlopa.. pff lateo powiedziec ja szukam od roku i nawet na probe nieznalazlam zadnego ==' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:51 pm
Leylla opcy Leylla chce zakonczyc me wegetacyjne istnienie... mam juz dosyc gonk scream gonk scream gonk scream crying crying crying *lekki stan poddepresyjny ninja domokun * znajdz se chlopa.. szukam... ale to wcale nie jet takie latwe gonk dopiero znalazlam 2 ktorzy byliby dobrym materialem ale jeden ma dziewczyne a drugi jest o 10 lat starszy ode mnie sweatdrop xd o widzisz to idelanie tacy 10 lat starsi sa swietni tylko trzeba umiec ich przy sobie trzymac ;] a ten co ma dziewczyne nie bedzie jej mial wiecznie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:53 pm
@ twistus: nie mam faceta w kolejny piatkowy wieczor siedze w domu i spotkalam sie z kolezanka ktora ma straaaaasznie dlugie nogi 178cm wzrostu i do tego byla w marchewach przez co wpedzila mnie w kompleksy rofl ale licze na to ze to jest przejsciowe (jak zwykle u mnie bywa...) i do jutra mi przejdzie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:55 pm
Gosiak pff lateo powiedziec ja szukam od roku i nawet na probe nieznalazlam zadnego ==' heart wiem co czujesz... ale u mnie najgorsze jest to ze co jakis czas kreca sie obok mnie jacys kretyni i slodza... a Ci ktorzy mi sie podobaja sa prawie nieosiagalni crying lajf ys brutal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja jestem porzadny.. mrgreen
podobno.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla @ twistus: nie mam faceta w kolejny piatkowy wieczor siedze w domu i spotkalam sie z kolezanka ktora ma straaaaasznie dlugie nogi 178cm wzrostu i do tego byla w marchewach przez co wpedzila mnie w kompleksy rofl ale licze na to ze to jest przejsciowe (jak zwykle u mnie bywa...) i do jutra mi przejdzie domokun nu tak syndrom piatkowego wieczoru XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:57 pm
opcy ja jestem porzadny.. mrgreen podobno.. cool podobno... to ja tez jestem fajna... tylko dlaczego sama domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|