|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 11:25 pm
nyooo tylko musi byc czikita... zwykly banan nie wystarczy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 11:28 pm
Leylla nyooo tylko musi byc czikita... zwykly banan nie wystarczy... xd wesolych swiat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 5:30 am
BeeWolf_san Lethiel *przeciaga sie* *rozgląd* >.> <.< Wsadza jej palec w tylek, dziendobry. pospiejdajaj whee stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 8:04 am
*puff* chcialam sie wszem i wobec pochwalic, zem mature z angola rozszerzona napisala o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 8:06 am
Delein *puff* chcialam sie wszem i wobec pochwalic, zem mature z angola rozszerzona napisala o! nie no dla mnie bomba (wszyscy sie ciesa) a ja dopiero za rok :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 8:11 am
Neftyda Delein *puff* chcialam sie wszem i wobec pochwalic, zem mature z angola rozszerzona napisala o! nie no dla mnie bomba (wszyscy sie ciesa) a ja dopiero za rok :] Prawie 6 godzin wytezonej pracy umyslowej i przestawienie sie na tryb obcojezyczny nie jest tym, co Najdzikszse lubia najbardziej... 40% apokalipsy juz za mna... Z czego bedziesz pisac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 8:27 am
Delein *puff* chcialam sie wszem i wobec pochwalic, zem mature z angola rozszerzona napisala o! garatulejszon wiec skladam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 8:43 am
Delein *puff* chcialam sie wszem i wobec pochwalic, zem mature z angola rozszerzona napisala o! gratulacje ^^
Teraz czekamy tylko na wyniki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 9:01 am
Delein Neftyda Delein *puff* chcialam sie wszem i wobec pochwalic, zem mature z angola rozszerzona napisala o! nie no dla mnie bomba (wszyscy sie ciesa) a ja dopiero za rok :] Prawie 6 godzin wytezonej pracy umyslowej i przestawienie sie na tryb obcojezyczny nie jest tym, co Najdzikszse lubia najbardziej... 40% apokalipsy juz za mna... Z czego bedziesz pisac? polski-podstawowy angielski-podstawowy ale jeszcze nie jestem pewna gegra-rozszerzony matma- rozszerzony :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 10:17 am
*zieeeew* stare ale nudy .... jest może ktoś ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 10:19 am
Karnaaa *zieeeew* stare ale nudy .... jest może ktoś ? ninja moze jest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 10:21 am
Leylla Karnaaa *zieeeew* stare ale nudy .... jest może ktoś ? ninja moze jest ninja jak milo nie jestem sama whee jak tam dzionek minol?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 05, 2006 10:24 am
Karnaaa Leylla Karnaaa *zieeeew* stare ale nudy .... jest może ktoś ? ninja moze jest ninja jak milo nie jestem sama whee jak tam dzionek minol? aaa obleci :3 mialam jechac do kolezanki na impreze... ale zycie sprawia niespodzianki i jednak zostalam w domu stare a co u Ciebie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|