|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:05 am
Twistus Kiray Twistus stare dobra znudzilo mi sie landrynkowanie mrgreen wycaigaj flache misiek mrgreen eek slucham!! jak Ty sie do generala odzywasz? masz mowic: "czy moj drogi General Kiray vel Misiek moglby podac mi flaszke bimbru?" mrgreen Opcy juz nic spiedaj mrgreen juz nie czuje sie partyzantem bo idealy partyzanckie upadly wiec juz nie jestes mym generalem mrgreen to co wyciagasz ja czy nnie :>?upadly co? gdzie? jak? NIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:05 am
Kiray Omega Sun Kiray Omi jaki zemnie terrorysta, ja sie tylko bronilem rzeczywiscie, raczej nie wygladasz jak terrorysta wink to jest stroj sluzbowy na potrzeby RP myslam, ze to wabik na partyzantki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:06 am
buuu *siada w fotelu i rozglada sie nieprzytomnym wzrokiem* chyba umieram... czuje sie jak po zderzeniu z kozia dupa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:06 am
porownaj misiek Rp sprzed 10 miesiecya dzisiejsze..nie ma tam juz tego kliamu Partyzanckiego kazdy przyjmowany jest pokoleji zarozowilo i zalandrynkowalo sie tam... traktowane jest RP jak "moja gildia ja rzadze wiec sie z niczego nie tlumacze a jak sie nie podoba to wypiespadaj" to juz nie to samo i tyle dlatego tyle osob odeszlo z tamtad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:07 am
Omega Sun Kiray Omega Sun Kiray Omi jaki zemnie terrorysta, ja sie tylko bronilem rzeczywiscie, raczej nie wygladasz jak terrorysta wink to jest stroj sluzbowy na potrzeby RP myslam, ze to wabik na partyzantki no co Ty mowisz ja poprostu wydaje im rozkazy i poproblemie... biggrin Leylla yyy... a jak sie moglas zdezyc z kozia dupa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:07 am
Chilly Gonzales [The Entertainist #04] Futuristic Ain't s**t To Me [2:53]
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:08 am
Omega Sun myslam, ze to wabik na partyzantki wabikiem moznaby nazwac ten stroj gdyby go nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:10 am
Twistus porownaj misiek Rp sprzed 10 miesiecya dzisiejsze..nie ma tam juz tego kliamu Partyzanckiego kazdy przyjmowany jest pokoleji zarozowilo i zalandrynkowalo sie tam... traktowane jest RP jak "moja gildia ja rzadze wiec sie z niczego nie tlumacze a jak sie nie podoba to wypiespadaj" to juz nie to samo i tyle dlatego tyle osob odeszlo z tamtad tja... nie chce mi sie o tym gadac bo przyszedlem sie tu zrelaksowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:10 am
Kiray Twistus porownaj misiek Rp sprzed 10 miesiecya dzisiejsze..nie ma tam juz tego kliamu Partyzanckiego kazdy przyjmowany jest pokoleji zarozowilo i zalandrynkowalo sie tam... traktowane jest RP jak "moja gildia ja rzadze wiec sie z niczego nie tlumacze a jak sie nie podoba to wypiespadaj" to juz nie to samo i tyle dlatego tyle osob odeszlo z tamtad tja... nie chce mi sie o tym gadac bo przyszedlem sie tu zrelaksowac... kazdy ma swoje zdanie moje jest takie wink to wyciagaj ta flache mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:13 am
Kiray Leylla yyy... a jak sie moglas zdezyc z kozia dupa? rozne zeczy sie na tym swiecie dzieja... nie wykluczone ze moglam... a jak to juz tajemnica...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:16 am
Twistus kazdy ma swoje zdanie moje jest takie wink to wyciagaj ta flache mrgreen to nie dobrze domokun *wyciaga flache* trzymaj ja teraz nie pije
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:17 am
Kiray Omega Sun Kiray to jest stroj sluzbowy na potrzeby RP myslam, ze to wabik na partyzantki no co Ty mowisz ja poprostu wydaje im rozkazy i poproblemie... biggrin *patrzy na Twistusie* wlasnie widze jak sie Ciebie sluchaja wink Twistus juz nie czuje sie partyzantem bo idealy partyzanckie upadly wiec juz nie jestes mym generalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:20 am
Omi.. nie rozdrapuj ran...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:20 am
Omega Sun Kiray Omega Sun Kiray to jest stroj sluzbowy na potrzeby RP myslam, ze to wabik na partyzantki no co Ty mowisz ja poprostu wydaje im rozkazy i poproblemie... biggrin *patrzy na Twistusie* wlasnie widze jak sie Ciebie sluchaja wink Twistus juz nie czuje sie partyzantem bo idealy partyzanckie upadly wiec juz nie jestes mym generalem jeszcze bedzie chciala wrocic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|