|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:46 am
Omega Sun Kiray od strazakow to sie z laski swojej odczepcie przeciez nikt sie ich nie czepia blaugh wlasnie.. bo strazak jest fajny... a jak sie poleruje jego helm to pluje.. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:48 am
Twistus Kiray ekhu ekhu *patrzy na nia z niedowierzaniem* *zbliza sie do Omi* *szepcze* moze ja rozstrzelac aby nie bylo klopotow? jakich znofoo klopotuff jestem mila gzeczna i wogule 4laugh pis lof and pink rulez mrgreen heart 4laugh *robi puci puci Misiaczkoffi* lol gonk NIE!! *wyciaga granat* mam granat i w kazdej chwili moge go uzyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:48 am
opcy Omega Sun Kiray od strazakow to sie z laski swojej odczepcie przeciez nikt sie ich nie czepia blaugh wlasnie.. bo strazak jest fajny... a jak sie poleruje jego helm to pluje.. rofl a...a...a...a pamietacie kiedys byla taka bajka hyba "Strarzak Sam" 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:49 am
Omega Sun Kiray ekhu ekhu *patrzy na nia z niedowierzaniem* *zbliza sie do Omi* *szepcze* moze ja rozstrzelac aby nie bylo klopotow? *szeptu szeptu* nie... kto wtedy bedzie odwalal za mnie brudna robote yyy pomagal mi w pracy okej to jeszcze poczekam czesc Karnaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:50 am
Kiray gonk NIE!! *wyciaga granat* mam granat i w kazdej chwili moge go uzyc jeszcze nam tu tylko terrorysty brakowalo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:50 am
Kiray gonk NIE!! *wyciaga granat* mam granat i w kazdej chwili moge go uzyc no ale o co Ci hodzi surprised ja chce sie tylko zapzyjaznic i blirzej poznac surprised no nie badz taki zimny whee *podchodzi do nieo ze slodkim usmiechem* no chodz przytuuuuuuuuuuuuuuuuul whee 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:51 am
opcy Omega Sun Kiray od strazakow to sie z laski swojej odczepcie przeciez nikt sie ich nie czepia blaugh wlasnie.. bo strazak jest fajny... a jak sie poleruje jego helm to pluje.. rofl no ba... tak Twsit byla taka bajka... ale marna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:54 am
Twistus Kiray gonk NIE!! *wyciaga granat* mam granat i w kazdej chwili moge go uzyc no ale o co Ci hodzi surprised ja chce sie tylko zapzyjaznic i blirzej poznac surprised no nie badz taki zimny whee *podchodzi do nieo ze slodkim usmiechem* no chodz przytuuuuuuuuuuuuuuuuul whee 4laugh heart Opcy ostatnio narzekal ze go dawno nei przytulalas idz do niego mrgreen sory opcy ale kazdy radzi sobie jak moze Omi jaki zemnie terrorysta, ja sie tylko bronilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:56 am
Kiray Twistus Kiray gonk NIE!! *wyciaga granat* mam granat i w kazdej chwili moge go uzyc no ale o co Ci hodzi surprised ja chce sie tylko zapzyjaznic i blirzej poznac surprised no nie badz taki zimny whee *podchodzi do nieo ze slodkim usmiechem* no chodz przytuuuuuuuuuuuuuuuuul whee 4laugh heart Opcy ostatnio narzekal ze go dawno nei przytulalas idz do niego mrgreen sory opcy ale kazdy radzi sobie jak moze Omi jaki zemnie terrorysta, ja sie tylko bronilem Opcy jusz cierpi inaczej..... stare dobra znudzilo mi sie landrynkowanie mrgreen wycaigaj flache misiek mrgreen 3670. Patriotic - Russian Red Army Choir - Sovi rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:56 am
Kiray Opcy ostatnio narzekal ze go dawno nei przytulalas idz do niego mrgreen sory opcy ale kazdy radzi sobie jak moze Omi jaki zemnie terrorysta, ja sie tylko bronilem eee.. za co 'sory' ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:59 am
Kiray Omi jaki zemnie terrorysta, ja sie tylko bronilem rzeczywiscie, raczej nie wygladasz jak terrorysta wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:00 am
Twistus stare dobra znudzilo mi sie landrynkowanie mrgreen wycaigaj flache misiek mrgreen eek slucham!! jak Ty sie do generala odzywasz? masz mowic: "czy moj drogi General Kiray vel Misiek moglby podac mi flaszke bimbru?" mrgreen Opcy juz nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:02 am
Kiray Twistus stare dobra znudzilo mi sie landrynkowanie mrgreen wycaigaj flache misiek mrgreen eek slucham!! jak Ty sie do generala odzywasz? masz mowic: "czy moj drogi General Kiray vel Misiek moglby podac mi flaszke bimbru?" mrgreen Opcy juz nic spiedaj mrgreen juz nie czuje sie partyzantem bo idealy partyzanckie upadly wiec juz nie jestes mym generalem mrgreen to co wyciagasz ja czy nnie :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 10:03 am
Omega Sun Kiray Omi jaki zemnie terrorysta, ja sie tylko bronilem rzeczywiscie, raczej nie wygladasz jak terrorysta wink to jest stroj sluzbowy na potrzeby RP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|